Saldū notiks Rozentāla skriešanas svētki

2016. gada 19. martā  Saldū norisināsies nebijis notikums – lielie Rozentāla skriešanas svētki – pasākums, kas savu  nosaukumu ieguvis par godu slavenajam latviešu vecmeistaram Janim Rozentālam, kuram šogad aprit 150.

Jāuzsver, ka paši mazākie skrējēji savus spēkus varēs pierādīt īstu Rozentāla cīņas sparu un neatlaidību 400 m vai 800 m distancē, savukārt, jaunieši un pieaugušie varēs mēroties spēkiem 2 km, 5 km un 10 km distancēs. Skrējiena distances vīsies cauri Saldus pilsētas  centram, ļaujot skrējējiem paraudzīties uz Saldus vijīgajām ieliņām un glītajiem namiņiem Rozentāla acīm. 

Ikvienam skrējiena dalībniekam būs iespēja savā īpašumā iegūt īpašā dizainā veidotas piemiņas medaļas, kā vērtīgas balvas – dāvanu kartes, atbalstītāju sagādātās balvas, lielos Saldus saldumu grozus,  bet pašiem  ātrākajiem un veiklākajiem būs iespēja cīnīties par naudas balvām. Kopvērtējumā pirmo vietu ieguvušais gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē  saņems 200.00 euro naudas balvu, 2. vietu izcīnījušais – 150.00 euro, 3. vietas ieguvējam tiks 100.00 euro. Īpašs pārsteigums no pasākuma drauga un atbalstītāja SIA "Saldus Pārtikas kombināts" tiks krāsainākajam pasākuma dalībniekam, kuru noteiks īpaši veidota komisija.

Pasākuma organizatori parūpējušies, lai skrējiena dalībnieki neatkarīgi no laika apstākļiem justos omulīgi, un tādēļ skrējiena noslēgums plānots iekštelpās – Saldus sporta kompleksā, kur skrējiena dalībnieki varēs gan sasildīties, gan izmantot dušas, baudīt kopā būšanas prieku un aizraujošu kultūras programmu, kā arī mieloties no lielā kopkatla.

Dalībnieki aicināti reģistrēties iepriekš mājas lapā skrien.saldus.lv.  Jāpiemin, ka visiem Saldus novada skolēniem un pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem, reģistrējoties iepriekš, dalība pasākumā ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50799203sec.