Latgales zoodārzā notiks pasākums visai ģimenei

2016. gada 28. maijā Latgales zoodārzā no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies ģimenes pasākums "ZOOMAIFEST". Svētkus organizē biedrība "ERFOLG" sadarbībā ar "Latgales zoodārzu" un Daugavpils pilsētas domes atbalstu.

Tradicionāli katru gadu Vācijā norisinās festivāls "Maifest". Šie svētki ir veltīti dabas atmodai pēc ieilgušās ziemas, un ilgi gaidītās vasaras sagaidīšanai. "ZOOMAIFEST" kļuva jau par jauku tradīciju. Tas guva lielus panākumus un labas atsauksmes no pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Šogad biedrība ERFOLG organizē svētkus visai ģimenei "ZOOMAIFEST" jau sestajā reizē. Biedrība ielūdz visus, kas ir ieinteresēti un vēlas piedalīties šajā ģimenes pasākumā.

Šogad svētku tematika ir "Pasakains maratons", kuras pamatā ir divas tēmas "Pasakas" un "Sports".

Pasakas ir unikālas ar to, ka tās attīsta iztēli, uztveri, domāšanu un radošumu, tās ļauj fantazēt un iegremdēties pasaku atmosfērā neatkarīgi no vecuma, piedzīvojot ar to galvenajiem varoņiem neaizmirstamus momentus.

Ņemot vērā to, ka Latvijā 23.05.2016.-29.05.2016. notiek Latvijas Veselības nedēļa un biedrība ERFOLG ir veselīgā un aktīvā dzīvesveida atbalstītāja un piekritēja, tika nolemts pievienoties Latvijas Veselības nedēļai un organizēt dažādas sporta aktivitātes veselīga un aktīva dzīvesveida popularizēšanai gan bērnu, gan jauniešu, gan viņa vecāku vidū.

Pasākums "Zoomaifest" būs veltīts bērniem, vecākiem, kā arī jauniešiem. Pasākuma programmā: ekskursija pa zoodārzu, viktorīnas, konkursi, koncerts, dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi, sporta spēles, komandu sporta spēles, jautrās stafetes ģimenēm un daudz kas cits.

Šāda veida pasākums dos iespēju iedzīvotājiem, galvenokārt, bērniem un jauniešiem izpaust savas prasmes un talantus, piesaistīties veselīgam un aktīvam dzīvesveidam. Šī pasākuma ietvaros organizētāji vēlas nostiprināt ģimenes tradīcijas, saudzīgi izturēties pret dabu, sekmēt radošo kolektīvu attīstību, kā arī iedzīvotājiem ar speciālajām vajadzībām palīdzēt aktīvi iesaistīties sabiedriskajā dzīvē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97295189sec.