Tuvojas vasaras sezona - Travelnews.lv sadarbības partneru karstākais darba laiks

Latvijā ir iestājies astronomiskais pavasaris, tādēļ domas un darbi kļūst vēl enerģiskāki un raitāki.

Lai arī pasauli dažbrīd satricina biedējoši notikumi, tūrisma nozare ne mirkli nestāv uz vietas un attīstās, meklējot risinājumus, kā veidot un piedāvāt drošu un uzticamu produktu.

Pavasaris ir modinātājpulkstenis vasarai, kad sākas karstākā tūrisma sezona. Vēlos īpaši aicināt Latvijas novadu, pilsētu Tūrisma Informācijas Biroju un Centru darbiniekus aprīlī caur Travelnews.lv portālu uzrunāt Latvijas un citu valstu lasītājus, izceļot unikalitāti, kas piemīt reģionā, kurā tas darbojas. Lielākā daļa strādājošo cilvēku šobrīd plāno savus atvaļinājumus, tādēļ ir īstais mirklis aicināt brīvdienas pavadīt Latvijas pilsētās un novados, kas tik ļoti iecienīti kļuvuši arī ārzemju viesu vidū.

Arī restorāni gatavojas vasaras sezonai. Ēdienkartes kļūst vieglākas un tajās parādās sezonālie produkti, kas šobrīd ir jo īpaši svaigi un vērtīgi. Tuvojas arī Rīgas restorānu nedēļa, tādēļ aprīlī veidosim recepšu slejas, kurās restorāni lieliski varēs izcelt savu īpašo garšu buķeti, tādējādi piesaistot papildus interesentus restorānu nedēļas ietvaros.

Aprīlis ir mēnesis, kad oficiāli sākas āra terašu sezona. Lai arī laika apstākļi ir vēl diezgan nepastāvīgi, domājams, lielākā daļa mūsu sadarbības partneru ir radījuši vīziju, kā vasaras sezonā uzņems savus viesus. Pastāstiet mums par savām iecerēm, lai jūsu esošie un potenciālie viesi uzzina, kā un kur, papildus labai maltītei, varēs baudīt arī viegli vasarīgu atmosfēru.

Arī viesnīcas cerīgi raugās vasaras sezonas virzienā! Aicinu tās būt aktīvām un uzrunāt savus potenciālos viesus ar portāla Travelnews.lv starpniecību, pastāstot, kādus jaunumus vai gluži pretēji – pastāvīgās vērtības – citu starpā šosezon izceļ Latvijā esošās viesnīcas.

Ļoti aktīvi tiek lasīta mūsu sadaļa “Ceļotāju piezīmes”, tādēļ, atvaļinājumu laikam tuvojoties, daudzi ceļojumu izvēlē vadās pēc mūsu portālā lasītajiem rakstiem. Aicinu arī sadarbības partnerus, jo īpaši ceļojumu aģentūras un tūroperatorus, pastāstīt par jaunajiem virzieniem, kā arī tiem, kas guvuši popularitāti un īpaši iekārojami. Šomēnes tiks izsludināts ceļojumu konkurss, tādēļ šis ir labs veids, kā arī ikviens var iesaistīties lasītāko rubriku veidošanā, ļaujot par sevi uzzināt vēl kuplākam lasītāju pulkam.

Lai ikvienam Travelnews.lv sadarbības partnerim pietiek spēks, izturība un nerimstošas idejas tuvojošās vasaras sezonas laikā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46245003sec.