Latgales tūrisma asociācija «Ezerzeme» uzsākusi tūrisma nozares speciālistu apmācības ciklu

Pirms aktīvās tūrisma sezonas sākuma Latgales tūrisma asociācija "Ezerzeme"  uzsākusi tūrisma nozares speciālistu  apmācības ciklu.

2016. gada 5.aprīlī Rugāju novada viesu mājā "Rūķīši" eksperts ar 25 gadu pieredzi viesnīcu un tūrisma jomā Aivars Alvaro Provejs (Višī, Francija) Latgales tūrisma uzņēmējiem stāstīja par par kvalitāti tūrisma uzņēmumā.

2016. gada 18. aprīlī Rēzeknes Tūrisma attīstības centrā pulcēsies Latgales pašvaldību tūrisma informācijas centru (TIC) speciālisti, lai piedalītos Biznesa augstskolas "Turība" lektores Mg. sc. soc. Andas Rezgales vadītajās nodarbībās par TIC ikdienas darba organizācijas un apkalpošanas kvalitātes uzlabošanu. Pēdējo gadu laikā vairākās Latgales pašvaldībās darbu sākuši vairāki jauni tūrisma speciālisti, kuriem šādas zināšanas ir jo sevišķi nepietiekamas, arī TIC tūrisma speciālistiem, kas šajā nozarē strādā jau vairākus gadus, vienmēr ir aktuāli profesionālās pilnveidošanās jautājumi. Šajā dienā notiks arī tikšanās ar tūrisma firmas "Laimtūre" direktori Ilonu Daugsti, kurā tiks pārrunātas sadarbības iespējas par tūristu grupu uzņemšanu Latgales reģionā.

Apmācības noslēgsies 17.maijā, kad Preiļu Galvenajā bibliotēkā ar Latgales tūrisma nozares speciālistiem tiksies Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības zinātniskā institūta vadošā pētniece, neatkarīgā eksperte Dr. oec. Aija van der Steina, kas lasīs lekciju un sniegs praktiskus padomus inovatīva piedāvājuma veidošanā un komunikācijā ar klientu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48710418sec.