«Bigbank Skrien Latvija» pulcēs sportistus Biķernieku trasē

Noslēgumam tuvojas pieteikšanās "Bigbank Skrien Latvija" skriešanas seriāla pusmaratonam, kas norisināsies 2016. gada 30. aprīlī Rīgā, Biķernieku trasē. Tas šogad ir jau otrais posms vienā no lielākajiem skriešanas pasākumiem Latvijā, kurš apvieno septiņus maratonu un pusmaratonu posmus lielākajās pilsētās – Rīgā, Rēzeknē, Ventspilī, Jelgavā, Kuldīgā, Valmierā un Siguldā.

Vēl deviņas dienas var paspēt pieteikties Biķernieku pusmaratona klasiskajai distancei, izaicināt sevi 10 km Nike skrējienā vai 5 km Tautas skrējienā un, kā ierasts, dažādās distancēs bērniem.  

Lai veicinātu dalībnieku aktivitāti, "Bigbank Skrien Latvija" organizatori parūpējušies, ka ikviens, kurš piedalīsies vismaz 4 skriešanas seriāla posmos, iegūs sadarbības partnera Tallink sarūpēto jūras ceļojumu uz Stokholmu. Dāvanu karti braucienam 1- 4 personām varēs saņemt dalībnieki, kuri ir sasnieguši vismaz 16 gadu vecumu un būs finišējuši vismaz 4 skrējienos. Šo dāvanu karti būs iespējams izmantot, dodoties arī īpašā reisā 4. novembrī, kura laikā uz kuģa norisināsies "Bigbank Skrien Latvija" noslēguma pasākums un sezonas laureātu apbalvošana.  

Šogad atraktīvākas ir kļuvušas komandu sacensības - vienas komandas dalībnieki var veikt dažāda garuma distances, bet viens un tas pats dalībnieks katrā posmā var izvēlēties sev tīkamāko distanci. Jaunie noteikumi sniedz iespēju katram skrējējam variēt ar skriešanas distancēm, pielāgojot tās saviem personiskajiem sezonas izvirzītajiem mērķiem.

Kā žurnālam "Sportland magazine" uzsver Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis: "Galvenie uzvarētāji būs tie, kuri šogad pirmo reizi pārvarēs sevi un piedalīsies skriešanas seriālā, kopīgi izbaudot skriešanas svētkus".

Plašāka informācija par dalības nosacījumiem skrējienos un ceļojumu uz Stokholmu, iegūstama "Bigbank Skrien Latvija" mājaslapā un žurnāla "Sportland Magazine" jaunākajā numurā, kurā atrodamas ar skriešanas kustību saistītās aktualitātes, kā arī lasāmas iedvesmojošas intervijas ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem un maratonu cienītājiem. Tā drukātā versija ir  pieejama lielākos Sportland veikalos un vērienīgākajos sporta pasākumos.

Skriešanas seriāls "Bigbank Skrien Latvija" šogad jau notiek sesto gadu, pulcējot arvien vairāk skrējēju, un kļuvis par lielāko sportistu un aktīva dzīvesveida piekritēju skriešanas pasākumu Latvijā. Kā vēstīts, tā pirmajā posmā, kas norisinājās 2016. gada 9. aprīlī Rēzeknē, piedalījās seriāla vēsturē lielākais dalībnieku skaits, vairāk nekā 3500.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.54068708sec.