Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 29.04.2016 - 01.05.2016 [1]

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.


29.
aprīlis

PIEKTDIENA


LIEPĀJA
29.04.2016
LATVIJAS NACIONĀLAIS SIMFONISKAIS ORĶESTRIS PĒC 10 GADU PĀRTRAUKUMA KONCERTĒS LIEPĀJĀ
2016. gada 29.aprīlī pulksten 19 pēc desmit gadu pārtraukuma Liepājā viesosies un pirmo reizi "Lielajā dzintarā" koncertu sniegs Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO), izpildot programmu "LNSO un Mālera sestā".
Koncertprogrammas veidotāji stāsta: "Gustava Mālera Sesto simfoniju mēdz saukt par "Traģisko". Neviens nav īsti drošs par to, kā šis nosaukums radies, taču vairums domā, ka nosaukumu devis pats komponists. Daudzos Mālera darbos netrūkst kontrastu, tomēr Sestā simfonija liekas sevišķi mainīga, un arī tās izskaņai ir pataupīts pārsteigums. Mālera Sestā nav bieža viešņa pasaules koncertzālēs, un LNSO atskaņojums noteikti ieinteresēs ne tikai zvērinātos māleristus."

 
KRĀSLAVA
 līdz 30.04.2016
CEĻOJUMS 5 DIMENSIJU PASAULĒ – DODIES KĀRSAVĀ UZ 5D KINO
Kārsavā no 2016. gada 28. aprīļa līdz 30. aprīlim būs skatāms piecu dimensiju (5D) tehnoloģiju kino. Tā ir iespēja piedzīvot filmu kā īstenību - skatoties 3 dimensiju filmu un izjūtot pārējās 2 dimensijas uz savas ādas.
Nedēļas nogalē no 28. līdz 30. aprīlim pie Kārsavas kultūras nama būs skatāms 5D kino. Atvērts apmeklētājiem kino būs darba dienās no plkst. 12.00 līdz plkst. 21.00, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 21.00.
Vienā seansā var piedalītie seši cilvēki, tā garums ir aptuveni 8 – 10 min. Filmas būs pieejamas no dažādiem žanriem gan pavisam maziem bērniem, gan arī asu izjūtu cienītājiem.
 
 
PREIĻI
līdz 01.12.2016
APSKATĀMA KALĒJA AMATAM VELTĪTA IZSTĀDE
Līdz 2016. gada decembrim Preiļu 1. pamatskolas muzejā (Daugavpils iela 34) Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzeja krājuma izstāde "Kalējs kala, smēde dedza...".
Kalējs radās reizē ar dzelzi un kalēja amats ir viens no senākajiem. Par to, ka šādi vīri dzīvojuši, vēsta liecības, kas atrastas pilskalnos un senajās apmetnēs. Jau vēlajā dzelzs laikmetā kalēji sākuši attīstīt savas prasmes  kādā noteiktā virzienā – viens kala ieročus, cits darbarīkus, bet kāds cits bija rotu meistars. Vēlāk, kad kalēji strādājuši muižkungu pakļautībā, viņiem nebūt nav bijušas brīvas rokas, lai darītu ko un cik vēlas, - vispirms bija jāizkaļ noteikts apjoms muižas vajadzībām, un tikai tad drīkstēja kalt arī citiem, nopelnot sev iztiku. Kalēji izgatavoja lauksaimniecības un amatniecības darbarīkus, dzirnavu un celtņu dzelzs detaļas, apkala zirgus, ratus un ragavas.


 
VANGAŽI
29.04.2016
RĪGAS CIRKS DODAS VIESIZRĀDĒS
Viesizrādēs pa Latviju dodas Rīgas Cirks ar Latvijas cirka māksliniekiem – akrobātiem, žonglieriem, klauniem, burvju māksliniekiem un saviem mīluļiem – baložiem un sunīšiem!
Un vēl - norisināsies meistarklase kopā ar cirka māksliniekiem! Gan žonglieri, gan akrobāti un klauni aicinās arī skatītājus, bērnus un pieaugušos, uz brīdi pārtapt cirka māksliniekos un pašiem pamēģināt gan vienlaicīgi mest un ķert dažādus priekšmetus, gan griezt hulahupus, gan... varbūt pat kūleņot!

 
   
30.
aprīlis

SESTDIENA


RĪGA
30.04.2016
RĪGĀ NOTIKS OTRAIS VIESMĪĻU SKRĒJIENS
Atzīmējot Pavasara Rīgas restorānu nedēļas tuvošanos, kas notiks no 2016. gada 16. līdz 22. maijam, 30.aprīlī plkst. 13:00 Esplanādē norisināsies otrais viesmīļu skrējiens. Ņemot vērā pagājuša gada lielo interesi un augušo Restorānu nedēļas dalībnieku skaitu, paredzēts, ka skrējienā varētu piedalīties vairāk nekā 100 viesmīļu.
Viesmīļu skrējiena laikā tā dalībniekiem speciāli izveidotajā trasē, turot rokās paplāti, uz kuras atrodas ar ūdeni pildītas glāzes, būs jāpārvar vairāki šķēršļi, piemēram, būs ātrā solī jāpārvietojas starp tuvu novietotiem galdiņiem, pēc iespējas ātrāk jāatver pudele, jānospodrina galda piederumi, kā arī jānoiet pa balansa dēli u.c. uzdevumi. Lai arī tas tiek dēvēts par skrējienu, viesmīļi savā profesijā nekad nepārvietojas skriešus, kas šo distanci padara vēl interesantāku.


SIGULDA
30.04.-01.05.2016
SIGULDĀ NORISINĀSIES 13. LATVIJAS STĀDU PARĀDE
2016. gada 30. aprīlī un 1. maijā – Siguldas Svētku laukumā notiks 13. Latvijas Stādu parāde, aicinot apmeklētājus no tuvākām un tālākām pilsētām un valstīm. Stādu parādē piedalās tikai stādu audzētāji no Latvijas, tā popularizējot un izceļot tieši Latvijas stādu audzēšanas nozari. Pasākums apmeklētājiem divu dienu garumā būs bez maksas.
Latvijas Stādu parāde notiek dārzkopības aktīvās sezonas sākumā, kad dārza mīļi no malu malām rod laiku apskatīt visu, ko piedāvā Latvijas stādu audzētavas. Pasākuma laikā stādu audzētavas no visas Latvijas plašā klāstā piedāvās vasaras puķes, augļu kokus un ogulājus, dekoratīvos kokus un krūmus, kā arī daudzgadīgās puķes un citus stādus. Pasākuma laikā notiks arī amatnieku tirgus ar Latvijā ražotām amatniecības precēm un pārtiku, kā arī dārza precēm un tehniku.


VENTSPILS
30.04.2016
VENTSPILS PIEDZĪVOJUMU PARKS UZSĀKS JAUNO SEZONU
No 2016. gada 30. aprīļa, Piedzīvojumu parks ik dienas būs atvērts apmeklētājiem.  Piedzīvojumu parkā pieejamas vairāk kā 20 dažādas atrakcijas.
Mazākajiem bērniem Piedzīvojumu parkā tiek piedāvātas bampermašīnas, bamperlaivas, bērnu autoskola, batuti ar gumijām, Rotaļu namiņš un bērnu virvju trase "Lācēns". Ģimenēm un draugu kompānijām - virvju trase "Kaķa taka", peintbola spēle un pagājušajā gadā atjaunotā kameršļūkšanas trase, bet ekstrēmo izjūtu cienītājiem paredzēta katapulta, tramplīnlaiva, Trakais rotors, rodeo bullis, skrejriteņi un kalnu dēļi, bet dabas baudītājiem velotaka, orientēšanās poligons. 


TĒRVETE
30.04.2016
TĒRVETĒ DABAS PARKĀ NORISINĀSIES VALPURĢU NAKTS
Kārkli zied malu malās un smaržo tik saldi! Tā vien gribas pavadīt laiku ārā, mežā, svaigā gaisā un, kas zina, varbūt piedzīvot kaut ko neparastu. Tāpēc Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē visiem romantiķiem un nemiera gariem, kuriem sirdis alkst pēc neierastā, ir iespēja piedalīties Valpurģu nakts mistērijās 2016. gada 30.aprīlī.
Ģimenes ar mazuļiem Rūķu mežā gaidītas, lai pavadītu laiku neparastās sporta aktivitātēs un radošās nodarbēs. Prieku sagādās kopīga muzicēšana ar omulīgajiem Čučumuižas rūķiem. Šogad gaidāma pat mazā Valpurģīša parādīšanās un īpašs svinību salūts. Nav jau nekādi joki – svinēsim Valpurģīša 10 gadu jubileju!


PĒRNAVA
30.04.2016
SĀKAS BALTIJAS AUTOŠOSEJAS ČEMPIONĀTA SEZONA
Baltijas autošosejas čempionāts turpina attīstīties un jaunajā sezonā sola interesantas cīņas un jaunus dalībniekus. Šogad čempionātā paredzēti pieci posmi, no kuriem pa vienam posmam norisināsies Lietuvā un Igaunijā, savukārt trīs tiks aizvadīti Biķernieku trasē, Rīgā. Sezonas atklāšanas posms notiks jau aprīļa beigās, maija sākumā.
Čempionāta 17. sezona sāksies Igaunijā, Pērnavas "auto24ring" trasē 2016. gada 30. aprīlī un 1. maijā. Tālāk čempionāts dosies uz Lietuvu, kur 4. - 5. jūnijā tiks aizvadīts  otrais čempionāta posms Kauņas trasē. Atlikušie trīs posmi jūlija, augusta un oktobra mēnešos norisināsies atjaunotajā Biķernieku trasē. Par sezonas kulmināciju solās kļūt čempionāta 4. posms – jau tradicionālais autošosejas festivāls "Riga Summer Race", kurš svinēs savu piecu gadu pastāvēšanas jubileju un norisināsies 20. un 21. augustā.


RĪGA
30.04.2016
NOTIKS STARPTAUTISKAJAIS TŪRISMA FILMU FESTIVĀLS «TOURFILM – RĪGA 2016»
2016. gada 30.aprīlī Rīgā notiks 9.Starptautiskais tūrisma filmu festivāls "Tourfilm – Rīga 2016", kurā tiks vērtētas, demonstrētas un godalgotas tūrisma īsfilmas, kuras prezentē tūrisma produktu vai noteiktu pilsētu, reģionu vai valsti kā tūrisma galamērķi kādā no nominācijām: kultūrtūrisms, ekotūrisms,  piedzīvojumu tūrisms, komerciālais tūrisms (naktsmītnes, tūrisma firmas, ēdināšanas un transporta pakalpojumi tūristiem u.c.). Kā atsevišķa nominācija ir izdalīta - Latvijas tūrisma produkts.
Filmas vērtēs profesionāla starptautiska žūrija, piešķirot balvas katrā nominācijā un galveno balvu  Grand Prix pašai labākajai īsfilmai.
 

KULDĪGA
30.04.2016
AR VĒRIENĪGU PALU ŠOVU «LIDO ZIVIS KULDĪGĀ» ATKLĀJ TURISMA SEZONU
Kuldīdznieki zina – pavasaris iestājas tad, kad virs Ventas rumbas, mugurām zaigojot, sāk lidot zivis, bet pa pilsētas ielām  pasažierus sāk vizināt Kuldīgas tūristu vilcieniņš Ludis jeb Goldingen Train. Gatavojoties tūrisma sezonai, Kuldīga piedāvā jaunu spēli "Ludis", kurā ikviens varēs kopā ar vilcieniņu Ludi doties virtuālā braucienā pa pilsētas ielām, palīdzot Ludim izvizināt pēc iespējas vairāk pasažieru.
Vilcieniņu Ludi, spēlējot spēli datorā, iespējams vadīt ar peli vai virzienu taustiņiem, savukārt mobilajās ierīcēs kustēties Ludim palīdzēs spēles laukuma malās iestrādātās bultiņas. Uzņemot pasažierus, Ludis kļūst arvien garāks un arī kustas nedaudz ātrāk. Ja pirmajā reizē neizdodas tik labi, cik cerēts, spēli var droši spēlēt atkārtoti.


RĪGA
30.04.2016
AR RŪCOŠU PARĀDI ATKLĀS MOTO SEZONU
2016. gada 30. aprīlī no plkst. 13.00 līdz 14.00 notiks motobraucēju parādes brauciens.
Tā maršruts: Tirdzniecības centrs "Mols" (Krasta iela 46), Krasta iela, Dienvidu tilts, Ziepniekkalna iela, Mūkusalas iela, Kuģu iela, Trijādības ielu, Raņķa dambis, Balasta dambis, Vanšu tiltu, Krišjāņa Valdemāra iela, Kalpaka bulvāris Pulkveža Brieža iela, Hanzas iela, Eksporta iela, 11.novembra krastmala.


RĪGA
30.04.2016
RĪGAS VELO NEDĒĻU ATKLĀS AR ALFAS ĢIMEŅU VELO BRAUCIENU
Atklājot, gadskārtējo un velo kultūras cienītājiem nozīmīgo, Rīgas Velo nedēļu, tirdzniecības parks "Alfa" 2016. gada 30. aprīlī aicina doties aizraujošā ģimenes velo braucienā pretī pavasarim.
"Velo kultūra sakņojas jau deviņpadsmitajā gadsimtā, bet pašlaik tā piedzīvo savu līdz šim spožāko dzīves mirkli, jo mēs vēlamies dzīvot veselīgāk, aktīvāk un videi draudzīgāk. Velosipēds vairs nav tikai pārvietošanās līdzeklis. Tas ir gan saliedējošs atpūtas elements, gan sporta ierīce, gan arī aksesuārs. Mēs patiesi novērtējam Rīgas Velo nedēļas iniciatīvu un atbalstām velo braucējus ne tikai šīs nedēļas laikā, bet ik dienu, jo saprotam, ka šī tradīcija ceļu satiksmē tikai nostiprināsies," stāsta tirdzniecības parka "Alfa" vadītāja Liene Apine.
Nu jau par tradīciju kļuvušo, Rīgas Velo nedēļu šogad atklās ar Alfas ģimeņu velo braucienu. Tāpat pie tirdzniecības parka "Alfa" visas dienas garumā norisināsies atraktīvas, aizraujošas un interesantas, ar velosipēdiem saistītas aktivitātes. 


OLAINE
30.04.2016
LATVIJAS PIEDZĪVOJUMU SACENSĪBU SERIĀLS XRACE SEZONU SĀKS OLAINĒ
2016. gada 30.aprīlī, Olainē, Mežaparka estrādē tiks dots starts pirmajam piedzīvojumu sacensību "xRace" posmam, kas aizsāks jau septīto sacensību sezonu. 2016. gadā sacensības notiks gan vēl nebijušās, gan citās interesantās vietās Latvijā – 30.aprīlī Olainē, 12.jūnijā Engures novadā, 23.jūlijā Valmierā, 13.augustā Rīgā, kur būs nakts posms Rīgas Svētku ietvaros, bet pēdējais sezonas posms norisināsies 10.septembrī Ikšķilē. Viens no lielākajiem jaunumiem šosezon būs dalība sacensībās 3 dalībnieku komandās, kā arī divreiz lielāks apbalvojamo komandu skaits.
Distances pieejamas dažādu piedzīvojumu meklētāju spējām – Sporta jeb garā distance paredzēta pieredzējušiem dalībniekiem ar orientēšanās prasmēm, Tautas jeb vidējā distance ir populārākā, ar ko tiks galā aktīvi cilvēki, kas vēlas pavadīt dienu interesantā veidā kopā ar draugiem vai kolēģiem, bet Ģimenes jeb īsā distance paredzēta ģimenēm ar bērniem vai dalībniekiem, kas vēlas nelielu ieskatu piedzīvojumu sacensību norisē.  


RĪGA
30.04.2016
DABAS MUZEJĀ PĒTĪS PUTNUS UN PAVASARA ZIEDUS
2016. gada 30. aprīlī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Latvijas Dabas muzejā norisināsies šīs sezonas noslēguma ģimenes diena. Šoreiz tajā pētīs putnu ligzdas un olas, kā arī iepazīsies ar putnu fotografēšanas ētiku.
Vienas no lielākajām pārvērtībām pavasarī notiek ar putniem. Putnus nevar nepamanīt - gan tāpēc, ka tagad to ir daudz vairāk nekā ziemā, gan arī tāpēc, ka, atlidojuši no savām ziemošanas vietām, tie ir piepildījuši gaisu ar skanīgām dziesmām. Putni šobrīd ne tikai dzied, bet arī vij ligzdas, dēj olas un perē mazuļus. Pie mums, Dabas muzejā, pildot uzdevumus, dalībnieki varēs izveidot paši savu grāmatiņu par putnu ligzdām un olām, kas palīdzēs noteikt dažas putnu sugas.


RĪGA
30.04.2016
«BIGBANK SKRIEN LATVIJA» PULCĒS SPORTISTUS BIĶERNIEKU TRASĒ
Lai veicinātu dalībnieku aktivitāti, "Bigbank Skrien Latvija" organizatori parūpējušies, ka ikviens, kurš piedalīsies vismaz 4 skriešanas seriāla posmos, iegūs sadarbības partnera Tallink sarūpēto jūras ceļojumu uz Stokholmu. Dāvanu karti braucienam 1- 4 personām varēs saņemt dalībnieki, kuri ir sasnieguši vismaz 16 gadu vecumu un būs finišējuši vismaz 4 skrējienos. Šo dāvanu karti būs iespējams izmantot, dodoties arī īpašā reisā 4. novembrī, kura laikā uz kuģa norisināsies "Bigbank Skrien Latvija" noslēguma pasākums un sezonas laureātu apbalvošana.  
Šogad atraktīvākas ir kļuvušas komandu sacensības - vienas komandas dalībnieki var veikt dažāda garuma distances, bet viens un tas pats dalībnieks katrā posmā var izvēlēties sev tīkamāko distanci. Jaunie noteikumi sniedz iespēju katram skrējējam variēt ar skriešanas distancēm, pielāgojot tās saviem personiskajiem sezonas izvirzītajiem mērķiem.


01.
maijs

SVĒTDIENA

RĀMKALNI
01.05.2016
NOTIKS JESTRĀKAIS AKTĪVĀS ATPŪTAS PASĀKUMS UZ ŪDENS - «LAIVU KARNEVĀLS»
Atpūtas parkā "Rāmkalni" jau sesto gadu pēc kārtas, 2016. gada 1.maijā,  notiks jestrākais aktīvās atpūtas pasākums uz ūdens "Laivu karnevāls" un pieteikšanās jau ir sākusies!
"Laivu karnevālā" piedalīties aicināts ikviens, kas ir gatavs jautrai un aktīvai laivošanai. Kā jau iepriekš, pasākumā tiks vērtēta atraktivitāte, oriģinalitāte, humora izjūta un komandas gars, nevis distancē pavadītais laiks un ātrums. Siguldas pludmalē būs izvietoti kontrolpunkti no Venden, KEEN un piedzīvojumu parka "Tarzāns". Tajos būs jāveic dažādi radoši un jautri uzdevumi.  Pa ceļam dalībniekus ar priekšnesumu priecēs Bungee Sigulda gumijlēcēji. Šogad galvenās balvas būs divi jūras ceļojumi no Tallink un tās saņems komandas, kuras būs visdraudzīgākās, visatsaucīgākās un visatraktīvākās. Kā arī būs specbalvas dažādās nominācijās, kā visslapjākā, izpalīdzīgākā, dzīvespriecīgākā, visdziedošākā un citās. Pēc distances veikšanas atpūtas parkā "Rāmkalni" ar zupu, aktivitātēm un dziesmām notiks apbalvošana. Pateicoties atbalstītājiem, apdāvināti tiks visi pasākuma dalībnieki.

 
SKRUNDA
01.05.2016
NOTEIKTA «LATVIJAS GADA ĢEOVIETA 2016», KURĀ NOTIKS IZZINOŠS PASĀKUMS
2016. gada 1. maijā pl. 11:00 pie Ketleru atsegumiem tiks organizēts izglītojošs pasākums. Pasākuma laikā tiek plānots atklāt informācijas stendu un norādes, iepazīstināt interesentus ar Ketleru svītas iežiem, minerāliem un fosīlijām, kā arī demonstrēt seno dzīvnieku rekonstrukcijas.
Par Gada ģeovietu 2016 plašas ģeologu un dabas ekspertu aptaujas rezultātā tika izvēlēti Ketleru atsegumi, kas atrodas Kurzemē, Skrundas novadā, Ventas labajā krastā 2,5 km augšpus Lēnām.
No ģeoloģijas un paleontoloģijas viedokļa Ketleru atsegumi ir unikāli kā senās devona sistēmas Ketleru svītas Varkaļu ridas stratotips – smilšakmeņu atsegumi, kas kalpo par konkrētas augšdevona ģeoloģiskā griezuma daļas etalonu.


RĒZEKNE
01.05.2016
RĒZEKNĒ AICINA UZ TRADICIONĀLO PAVASARA GADATIRGU «RASĀDU OPLUOTS 2016»
2016. gada 1. maijā no plkst. 10.00 līdz 15.00 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā (Raiņa ielā 29a) aicinām uz tradicionālo pavasara gadatirgu "Rasādu opluots 2016", lai sagādātu jaunus košumstādus savam dārzam, priecātos par pavasari un svinētu pareizticīgo un vecticībnieku Lieldienas.
Kā ierasts, no plkst. 10.00 tirgus placī varēs iegādāties gan Latgales stādu audzētāju piedāvātos viengadīgos un daudzgadīgos ziedu stādus, dekoratīvos krūmus, vīteņaugus un skujeņus, gan mājražotāju lauku labumus – sieru, maizi, medu u.c. gardumus, gan arī daiļamata meistaru darinājums. 




RĪGA
01.05.2016
BRĪVDABAS MUZEJĀ NOTIKS VASARAS SEZONAS ATKLĀŠANAS SVĒTKI
2016. gada 1.maijā, kad ziema jau ir atvadījusies un ir laiks pavasarim, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā sākas vasaras sezona. Pēc ziemas miera durvis atvērs muzeja ēkas un sētas.
Vasaras sezonas atklāšanas dienā Brīvdabas muzejs aicina savus apmeklētājus uz dažādām bezmaksas aktivitātēm. Svarīgajam notikumam par godu – Brīvdabas muzeja muzejpedagoģe Baiba Magona plkst. 11.00 un 13.00 vadīs ekskursijas "Pirmā un pēdējā sēta Brīvdabas muzejā". Pulcēšanās vieta - pie muzeja galvenās ieejas.
12.00 Vidzemes zemnieka sētu ieskandinās folkloras draugu kopa "Skandinieki". Turpat iepretim no plkst. 13.30– Hernhūtiešu saiešanas namā tiks spēlētas "Ēnu spēles". 


DAUGAVPILS
01.05.2016
«MARKA ROTKO MĀKSLAS CENTRĀ» NOTIKS VIJOĻMŪZIKAS PĒCPUSDIENA
2016. gada 1.maijā plkst.15.00, Daugavpilī dzimušās māsas Renāte un Santa Stivriņas aicina uz vijoļmūzikas pēcpusdienu Marka Rotko mākslas centrā, piedāvājot mazu ieskatu dažu dižāko vijoļmūzikas komponistu daiļradē (tādu kā J.S.Bahs, V.A.Mocarts, N.Paganīni, Ž.Sibēliuss). Māsas bieži koncertē Latvijā un Polijā, atskaņojot kontrastējošu un daudzus gadsimtus aptverošu mūziku, nereti iekļaujot arī pašu izveidotu improvizāciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 haarlis 04/29/2016 16:40 disku golfs rīt ir Mežaparkā! Visu dienu + mežaparkā pilns citu pasākumu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79554892sec.