«Lauku Ceļotājs» aicina piedalīties akcijā «Atvērtās dienas laukos»

"Lauku ceļotājs" šajā pavasarī jau trešo gadu interesentus aicina piedalīties akcijā "Atvērtās dienas laukos", kas 14. maijā vienlaikus noritēs 101 lauku saimniecībā visos Latvijas novados, un apmeklētāji tiek gaidīti visas dienas garumā. Katra saimniecība šajā dienā sagatavojusi kādu programmu, ekskursiju, degustāciju, piedzīvojumu vai citu piedāvājumu, kas nav pieejams ikdienā.

Akcijā iesaistījusies arī Kocēnu novada Trušu audzēšanas saimniecība "Mežiņi" Dikļu pagastā ar saukli - "Nāc draudzējies, no truša nebaidies!"

Šajā dienā saimniecībā ikvienu gaidīs saimnieki un laipni izrādīs savu trušu saimi, šopavasar dzimušos trusēnus, būs iespēja tos pabarot, mīlīgākos arī paglaudīt. Iespējams, ka kāds trusis piekritīs arī kopīgam foto. Kopā ar saimniekiem varēs piedalīties Angoras trušu vilnas iegūšanas un pārstrādes procesā. Apmeklētājus priecēs arī vistas, pīles, tītari un fazāni. Būs iespēja iegādāties kādu trusi, truša vilnas dziju vai adījumu. Akcijas dienā katrs piektais ciemiņš saimniecībā varēs viesoties bez maksas.

Kontaktinformācija: Inguna Valdmane, tālr.: 2919822129198221 "Mežiņi", Dikļu pagasts, Kocēnu novads.

Akcijas mērķis ir popularizēt Latvijas laukus, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus, pakalpojumus, kā arī ieinteresēt pilsētniekus vienu dienu doties prom no pilsētas, lai iepazītu Latvijas lauku dzīvi, nobaudītu lauku labumus, atrastu saimniecības, no kurām iegādāties laukos audzētus un ražotus produktus, kā arī izbaudītu aktivitātes un sajūtas, ko var piedzīvot Latvijas laukos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48095393sec.