Izveidots jauns pastaigu maršruts

Smiltenes novada tūrisma informācijas centrs ir izveidojis jaunu pastaigu maršrutu "Pa firsta Līvena pēdām Smiltenē", kas ir aptuveni 6 km garš. Izdota arī maršruta karte un uzstādīti tūrisma informācijas stendi maršrutā pie nozīmīgiem objektiem.

Smiltenes novada tūrisma informācijas centrs ir izveidojis jaunu pastaigu maršrutu "Pa firsta Līvena pēdām Smiltenē". Maršruts ir aptuveni 6 km garš, un tas ļauj ikvienam izbaudīt ne vien Smiltenes pilsētas dabas sniegto burvību un īpašo reljefu, bet arī iepazīt Smiltenes muižas kādreizējā īpašnieka firsta Paula Līvena dzīvi, viņa milzīgo ieguldījumu pilsētas attīstītbā un atstāto kultūrvēsturisko mantojumu.

Lai ikvienam interesentam būtu vieglāk orientēties maršrutā, ir izveidota arī pastaugu maršruta karte, kurā atzīmētas nozīmīgākās vietas firsta Paula Līvena dzīvē, kas aizvien vēl ir nozīmīgas arī mūsdienās. Dabā uzstādīti arī tūrisma informācijas stendi ar plašāku informāciju par konkrēto vietu vai notikumiem, kas dod iespēju iegūt plašāku informāciju ikvienam interesentam. Maršruta atpazīšanas zīme ir zīmogs, uz kura atveidots lilijas zieds. Šāds zīmogs redzams gan maršruta kartē, gan arī uz informācijas stendiem pie objektiem. Tas rada drošības sajūtu, lai nenomaldītos.

Esot Smiltenē, noteikti iegriezies tūrisma informācijas centrā, lai saņemtu šo karti un dotos aptuveni 1.5-2 h garā, nesteidzīgā pastaigā pa pilsētu, iepazīstot pilsētas vēsturi un attīstību, ievērojamu cilvēku dzīvi un to atstāto kultūrvēsturisko mantojumu!

Pastaigu maršruta karte "Pa firsta Līvena pēdām Smiltenē" pieejama apskatei un izdrukai šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48999405sec.