Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 01.07.2016 - 03.07.2016

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.


01.
jūlijs

PIEKTDIENA


SAUKRASTI
01. - 03.07.2016
SAULKRASTOS SVINĒS PILSĒTAS SVĒTKUS
No 2016. gada 1. – 3. jūlijam tiks svinēti Saulkrastu svētki! Šogad svētku moto ir "Saules un viļņu raksti". Svētki sāksies piektdien ar saulrieta koncertu Baltajā kāpā. Sestdienas rīts sāksies ar pamošanās aktivitātēm un jestru festivāla tirgu. Dienas laikā Saules laukumā tiks aicināti visi apmeklētāji uz patīkamām aktivitātēm un koncertu bērniem. Tiks atklāta lietišķās mākslas un gleznu izstāde, kā arī norisināsies sporta aktivitātes. Vakarā apmeklētāji aicināti piedalīties parādē, kuras ceļš vedīs uz Saulkrastu brīvdabas skatuvi, kur tiks rīkots svētku koncerts.

 
VALMIERA UN CĒSIS
 01. - 03.07.2016
VALMIERA UN CĒSIS KĻŪST PAR OLIMPISKO GALVASPILSĒTU
No 2016. gada 1.jūlija līdz 3.jūlijam Valmiera un Cēsis kļūs par olimpisko galvaspilsētu – Latvijas IV olimpiādes mājvietu. Uz Valmieru un Cēsīm pēc uzvaras dosies vairāki tūkstoši sportistu, viņu treneri un līdzjutēji. 1.jūlijā plkst.21.15 Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā, norisināsies Latvijas IV olimpiādes atklāšanas ceremonija. Tās laikā tiks akcentēts, ka sportisti kļūs par olimpiādes varoņiem, ko raksturo neizsīkstoša enerģija, mērķtiecība, gribasspēks un ticība saviem spēkiem. Atklāšanas ceremonijā klātesošos uzrunās Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, Ministru prezidents Māris Kučinskis, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis un Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. Pasākumā ar īpaši gatavotiem sveicieniem piedalīsies deju studija "Dzirnas", velotriāla, BMX Flatland un monotriāla meistari, kā arī izcilie uguns šova meistari no Lietuvas. Olimpiādes atklāšanā skanēs Valmieras himna "Dziesma par Valmieru" Aijas Andrejevas, Ata Ieviņa un grupas "Opus Pro" solista Alex izpildījumā. Dziesmas aranžiju un fonogrammu speciāli šim notikumam izveidojis Kaspars Ansons. Vienu no olimpiādes simboliem – olimpisko lāpu – iedegt uzticēts divkārtējam olimpiskajam čempionam BMX riteņbraukšanā un apbalvojuma "Goda valmierietis 2014" saņēmējam Mārim Štrombergam. Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies DJ Monsta, savukārt atklāšanas ceremoniju vadīs LTV1 žurnālists Uģis Joksts un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis.
 
 
LĪKSNA
01. - 03.07.2016
LATGALĒ NORISINĀSIES FESTIVĀLS «MUZYKYS SKRYTUĻS»
Daugavpils novada Līksnā no 2016. gada 1. līdz 3. jūlijam jau sesto reizi notiks lielākais jaunās latgaliešu mūzikas festivāls "Muzykys Skrytuļs", pulcinot mūziķus, kuri dažādos žanros rada dziesmas latgaliski. Festivālā piektdienā, kad godā tiks celtas latgaliešu darba tradīcijas,  jau no plkst. 19:00 norisināsies Etnomūzikas koncerts, kurā piedalīsies Līksnas pagasta KN VPDK "Daugaveņa", F/k Dyrbyni, Etnografiskais ansamblis "Vabaļis", Ivars Štubis (Austrālija), LgSC folklorys kūpa "Ceidari", deju kolektīvs un kapela "Dziga". Koncerta noslēgumā, pirmo reizi festivāla vēsturē, notiks lielā latgaliešu sadziedāšanās kopā ar folkloras kopu "Ceidari". Vakara gaitā klātesošie tiks aicināti uz dančiem ar grupu "Rikši", F/k "Dyrbyni" un kapelu "Dziga". Savukārt pusnaktī uz lielās skatuves muzicēs grupa "Straume".

 
JELGAVA
01.07.2016
JELGAVAS PUSĒ AICINA UZ ĪPAŠU MŪZIKAS PERFORMANCI «DABAS KONCERTZĀLE»
2016. gada 1. jūlijā ikviens tiek aicināts Zaļenieku muižas parkā izbaudīt brīvdabas zinātnes un mūzikas performanci - Dabas koncertzāli, kas Eiropas līmenī ir unikāls pasākums ar brīnumainu gaismas, radošo darbnīcu un mūzikas priekšnesuma radīto gaisotni. Ik gadus šis pasākums mēdz pulcēt vairāk kā 4000 klausītāju, kurus vieno patiesa cieņa pret dzīvību dabā, tās fascinējošo pasauli skaņās, gaismās, universa izjūtā. Dabas koncertzāles organizatoru šī gada izsludinātā tēma ir Sikspārnis. 1. jūlijā no plkst. 19:00 Zaļenieku muižas parkā, radošajās darbnīcās, iesaistot bērnus, ģimenes un ikvienu interesentu, pētīs sikspārņu dzīvesveidu.


LATGALE
01. - 03.07.2016
LATGALĒ NOTIKS LATVIJAS KULTŪRU FESTIVĀLS «PYNU, PYNU SĪTU»
No 2016. gada 1.-3. jūlijam Daugavpilī un visā Latgales reģionā, pēc LR Kultūras ministrijas Mazākumtautību nevalstisko organizāciju pārstāvju konsultatīvās komitejas iniciatīvas, norisināsies Latvijas pirmais kultūru festivāls "Pynu, pynu sītu" (Pinu, pinu sietu), ko organizē biedrība "Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs", sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldi, Latvijas Nacionālo kultūras centru un Eiropas Minoritāšu centru (Vācija).


RĪGA
līdz 02.07.2016
DABAS MUZEJĀ APLŪKOJAMA IZSTĀDE «ZEMEŅU SPRINTS»
2016. gada 1. un 2. jūlijā Latvijas Dabas muzejā aplūkojama izstāde "Zemeņu sprints", kas tiek organizēta sadarbībā ar Rīgas Dārzkopības un biškopības biedrību.Audzētāji aicinās baudīt vēlo zemeņu ražas dažādību, iepazīstinot ar populārākajām šķirnēm un selekcijas jaunumiem. Izstādē būs apskatāmas zemeņu ogas no Pūres dārzkopības izmēģinājumu stacijas, Jāņa Aldermaņa dārzniecības un Jura Švarca audzētavas Melnalkšņi ET dārziem. Dārzkopības institūts piedāvās iepazīties arī ar vairākām saldo ķiršu šķirnēm. Pastāv uzskats, ka dārza zemenes Latvijā sāka audzēt Jūrmalā 19.gs. beigās, un pirmās šķirnes ieveda no Vācijas. Mūsdienās zemeņu audzēšana ir populāra visā pasaulē, Eiropā iegūstot apmēram 50%, bet Ziemeļāfrikā - 25% no zemeņu kopražas. Šķirnes ievērojami atšķiras pēc augu izturības pret slimībām, ogu lieluma, krāsu toņiem, garšas, formas, nogatavošanās laika un citām pazīmēm.


OGRE
01. - 02.07.2016
OGRĒ NORISINĀSIES MŪZIKAS SVĒTKI
Ar džeza ieskaņas koncertu 2016. gada 1. jūlijā sākas jau 9. Ogres Mūzikas svētki. Šīgada lielākais svētku notikums 2. jūlija koncerts ar Liepājas Simfonisko orķestri un kori Ogre, Impulss un Francijas kori Lumen Laulu. Pie diriģenta pults ogrēnietis Atvars Lakstīgala. "Jau vairāk nekā 30 gadus esmu ogrēnietis. Ogres Mūzikas svētki, manuprāt, ir viena no pilsētas skaistākajām tradīcijām un šogad man ir gods būt šajos svētkos kā dalībniekam kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri", norāda Atvars Lakstīgala. 2. jūlijā Liepājas Simfoniskā orķestra koncertā skanēs A. Vivaldi "Gadalaiki", A. Pjacollas "Gadalaiki Buenosairesā", "Verano Porteno", "Primavera Portena" un N. Paganini "La Campanella", P. Sarasate "Čigānu melodijas". Koncerta viesi Jevgēnija Gelena (vijole) Vācija un Jegors Grečišņikovs (vijole) Vācija.

KALUPE
01. -  02.07.2016
KALUPĒ NORISINĀSIES SAIETS «GAIDOM GOSTŪS KOLUPĀ»
Kalupes pagasta pārvalde 2016.gada 1.-2. jūlijā, svinot pagasta pastāvēšanas 150 gadus,  rīko Kalupes novadnieku otro saietu "Gaidom gostūs Kolupā". Novadnieku saieta programmā plānotas vairākas nozīmīgas aktivitātes, kas finansiāli guvušas atbalstu Valsts Kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas "LATVIJAI – 100" projektā "Kalupes pagasta kultūras zīmes Latvijas stāstā".

 
02.
jūlijs


SESTDIENA


RĪGA
02.07.2016
TIEK ATVĒRTS ATJAUNOTAIS RĪGAS MOTORMUZEJS
Rīgas Motormuzejs apmeklētajiem durvis vērs jau šonedēļ - 2016. gada 2.jūlijā. Pēc vērienīgās rekonstrukcijas ēka ir pilnībā pārbūvēta atbilstoši mūsdienu prasībām, iegūstot plašākas, kvalitatīvākas ekspozīcijas telpas, labiekārtotu un patīkamu vidi, kā arī ērtu pieejamību ikvienam apmeklētājam. Muzeja ekspozīcija veidota kā aizraujošs un interaktīvs stāsts par unikāliem spēkratiem, ievērojamām personībām un nozīmīgākajiem notikumiem auto un cilvēces vēsturē. Muzeja apmeklētājiem būs iespēja pavadīt izzinošu piedzīvojumu dienas garumā.

DIKĻI
02.07.2016
DIKĻU PILĪ NORISINĀSIES KRĀŠŅS MŪZIKAS FESTIVĀLS
2016. gada 2.jūlijā, jau no plkst. 16:00 līdz pat pusnaktij norisināsies ikgadējais Dikļu pils Mūzikas festivāls - krāšņs mūzikas notikums ar Latvijas labāko izpildītāju piedalīšanos. Tas ir pasākums ar īpašu auru, kurā nesteidzīgi baudīt lielisku mūziku burvīgā pils parka atmosfērā. Šogad blakus pašmāju mūziķiem uzstāsies īpaša viešņa – jaunās paaudzes blūza dīva Shanna Waterstown (ASV), kas festivāla noslēgumā kopā ar atraktīvajiem Latvian Blues Band puišiem atskaņos speciāli festivālam sagatavotu programmu. Uz festivāla skatuves kāps arī grupa Zāle, The Coco’nuts, Alise Joste, DAGAMBA, Jolanta Gulbe Paškeviča un Denis Paškevičs ar koncertprogrammu Fly Love.

JŪRMALA
02.07.2016
AR KRĀŠŅU PASAULES DEJU LIELKONCERTU ATKLĀS 8. STARPTAUTISKO TAUTAS DEJU FESTIVĀLU «SUDMALIŅAS»
2016. gada 2. jūlijā plkst. 19.30 Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā ar Pasaules deju lielkoncertu tiks atklāts VIII Starptautiskais tautas deju festivāls "Sudmaliņas". Lielkoncertā ar dažādu zemju un kultūru deju rakstiem iepazīstinās kolektīvi no Armēnijas, Baltkrievijas, Gruzijas, Ķīnas, Latvijas, Polijas un Turcijas. Lielkoncertā piedalīsies Deju grupa "Mush" un Ečmiadzinas klostera un AGBU (Vispasaules armēņu labdarības savienība) deju ansamblis "Amberd" no Armēnijas, Baltkrievijas Republikas Nopelniem bagātais kolektīvs Kultūras centra "Vitebska" deju ansamblis "Ļjavoniha", Ķīnas Ziemeļrietumu universitātes nacionalitātēm etniskā mākslas grupa un Hunhe Haņi Ji mākslas grupa no Ķīnas, Tautas deju ansamblis "Poligrodzianie" no Polijas, Čorlu pašvaldības turku tautas deju ansamblis un IDEMM Folkloras centra deju kopa no Turcijas.


KULDĪGA
02.07.2016
KURZEMES DZIESMU SVĒTKOS KULDĪGĀ PIEDALĪSIES VAIRĀK NEKĀ 2000 DZIEDĀTĀJU NO KURZEMES UN CITIEM LATVIJAS NOVADIEM
Sestdien, 2016. gada 2. jūlijā, Kuldīgā norisināsies Kurzemes Dziesmu svētki, kuros piedalīsies vairāk nekā 2000 dziedātāju no Kurzemes un citiem Latvijas novadiem, kā arī Kurzemes novada pūtēju orķestri, deju kolektīvi un folkloras kopas. Dziesmu svētku dalībnieki muzicēs Kuldīgas rātslaukumā, pilsētas dārzā un pilsētas estrādē, kā arī dosies svētku gājienā. Kurzemes Dziesmu svētki sāksies plkst. 12:00 ar folkloras kopu koncertu Rātslaukumā, turpināsies plkst. 14:00 ar pūtēju orķestru koncertu Pilsētas dārzā, bet noslēgsies plkst. 18:30 ar svētku dalībnieku gājienu no Rātslaukuma uz pilsētas estrādi un svētku noslēguma koncertu Pilsētas estrādē plkst. 19:00.


MADONA
02. - 03.07.2016
LATVIJAS ANTĪKO AUTOMOBIĻU KLUBS «YOUNGTIMER RALLY» SVINĒS 5 GADU JUBILEJU
2016. gada 2.-3. jūlijā, sadarbībā ar Madonas novadu, norisināsies Latvijas Antīko automobiļu kluba Youngtimer Rally piecu gadu jubilejas pasākums "Youngtimer Rally Madona 2016". Rallijs pulcēs 30 klasisko auto ekipāžas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas. Interesentiem būs iespējams redzēt tādus leģendārus automobiļus kā Triumph TR7, Porsche 944, BMW 2002ti, SAAB 96, Audi Coupe Quattro un daudzus citus. Pirmā diena sāksies Madonā, Saieta laukumā ar dalībnieku reģistrāciju, instruktāžu un spēkratu izstādi. Pasākuma vadītājs Oskars Kaņeps-Kalniņš pilsētas iedzīvotājus un viesus iepazīstinās ar rallija dalībniekiem un viņu spēkratiem. Turpat Saieta laukumā arī norisināsies veiklības braucieni, kuru laikā spēkratus varēs redzēt kustībā. Aktivitātes Madonā noslēgsies ar parādes braucienu cauri pilsētai. Tālāk dalībnieki pēc izvēles dosies vai nu regularitātes rallija posmos pa grants seguma ceļiem, vai foto orientēšanās braucienā pa Madonas, Ērgļu, Pļaviņu un Krustpils novadiem. Starpfinišs ir paredzēts Odzienas pilī. Pirmā diena noslēgsies Mārcienas muižā.


RUNDĀLE
02.07.2016
RUNDĀLES PILĪ NOTIKS KRĀŠŅI DĀRZA SVĒTKI
Pašā vasaras karstumā un skaistākajā rožu ziedēšanas laikā - 2016. gada 2. jūlijā – Rundāles pilī notiks desmitie Dārza svētki. Katru gadu tie aktualizē kādu Rundāles pils dārzam nozīmīgu tēmu. Pirmajos svētkos 2007. gadā godināja talciniekus, izsakot pateicību visiem, kas palīdzējuši kopt un veidot dārzu. Turpmākie Dārza svētki bija veltīti strūklakas atklāšanai, tulpēm un citām sīpolpuķēm, rozēm, kokaugu kolekcijām, dažādiem ziediem, vēsturiskajām oranžērijām, vēsturiskajiem parteriem un rožu dārza desmitgadei. Šā gada jubilejas uzvedums "Dārza svētku desmit mirkļi" ļaus kopīgi atskatīties uz paveikto un piedzīvoto, lai labāk novērtētu šķietami nemanāmo ikdienas darbu, kas vajadzīgs dārza pastāvēšanai un attīstībai. 


VENTSPILS
02.07.2016
VENTSPILĪ NOTIKS VENTIŅDIENA
2016. gada 2. jūlijā, plkst. 12:00 Amatu māja aicina uz ikgadējo Ventiņu dienu, kur apmeklētājus iepriecinās Puzes amatierteātra iestudētā J. Jaunsudrabiņa luga "Jo pliks, jo traks". Jau ceturto gadu Amatu māja vasaras sezonā svinēs Ventiņu dienu. Tie ir svētki, kuros ik gadu aicina pašmāju ventiņus priecēt Ventspils iedzīvotājus un viesus ar ventiņu dialektu, dalīties ventiņu tradīcijās un kopīgi svinēt šos svētkus.
 
RĪGA
02. - 03.07.2016
CSDD BIĶERNIEKU TRASĒ BŪS IESPĒJA VĒROT VĒRIENĪGAS MOTOŠOSEJAS SACENSĪBAS
Šīs nedēļas nogalē - no 2016. gada 2. līdz 3. jūlijam - CSDD Biķernieku trasē būs iespēja vērot vērienīgas motošosejas sacensības. Sacensību nosaukums "Latvijas Balva" ir ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, kad Biķerniekos notika pašas starptautiskas moto šosejas sacensības, kurās blakus pašmāju sportistiem startēja daudzi ārvalstu sportisti. Arī šogad sacensību organizators - motošosejas klubs "Bruno Moto" ir uzaicinājis ne vien tradicionālos igauņu un lietuviešu braucējus, bet arī sportistus no Ukrainas, Baltkrievijas un Somijas. Jau sestdien plkst.16.00 trasē dosies Latvijā populārās mazmotošosejas dalībnieki, kuri kartinga trases līkločos sacentīsies Zelta Mopēda, skūteru un retromotociklu ieskaitēs. Savukārt svētdien Biķernieku ātruma apli iemēģinās moderno motošosejas klašu braucēji.


SAULKRASTI
02 - 03.07.2016
PIEDALIES SKAISTĀ PĀRGĀJIENĀ GAR JŪRAS KRASTU NO MANGAĻSALAS LĪDZ SAULKRASTIEM
Nedēļas nogalē – 2016. gada 2. un 3. jūlijā notiks gājiens gar jūras krastu no Mangaļsalas līdz Saulkrastiem, kas norisinās fonda "1836" ceļa "Aplido, apceļo, apmīļo Latviju!" ietvaros. Gājiens sāksies sestdienas rītā Mangaļsalā pie mola, pirmajā dienā dosies līdz Carnikavas Novadpētniecības muzejam, bet svētdien mēros atlikušo ceļu līdz Saulkrastiem. Svētdien, 3. jūlija vakarā plkst. 18:00 Saulkrastu Baltajā kāpā notiks fonda "1836" un fonda "Viegli" draugu koncerts. Par godu Latvijas simtgadei fonds "1836" veido tūrisma maršrutu apkārt Latvijai, kas būs aptuveni1836 kilometru garumā pa sauszemes robežu. Tūrisma ceļš "Aplido, apceļo, apmīļo Latviju!" plānots kā dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem valsts simtgadē.Viss maršruts tiks sadalīts simts 18,36 kilometru garos posmos, ko veikt, braucot ar automašīnu, divriteni vai staigājot.

SALDUS
02.07.2016
KURZEMĒ NORISINĀSIES MINIRALLIJS
2016. gada 2.jūlijā Saldū un Saldus novadā startēs minirallijs "Saldus 2016", kurš būs Latvijas kausa izcīņas piektais posms. Miniralliju organizē biedrība "EVE autosports" sadarbībā ar Saldus novada domi un LAF SAK. Minirallijā "Saldus 2016" dalībniekiem būs jāaizvada astoņi ātrumposmi, kas tiks sadalīti divās sekcijās. Kopējā distance paredzēta 140 km, no kuriem papildsacensību distance būs nepilni 15 km.


03.
jūlijs

SVĒTDIENA


KĀRSAVA
03.07.2016
KĀRSAVĀ SKANĒS FESTIVĀLA «PYNU, PYNU SĪTU» DIŽKONCERTS
3. jūlijā Kārsava jau no pusdienlaika tiks piepildīta ar dažādu kultūru skanējumu. plkst. 12.00 pie Kārsavas KN notiks trešās festivāla dienas atklāšana. No plkst. 13.00 līdz 16.00 Kārsavas KN teritorijā notiks baltu un slāvu sētu prezentācijas ar teatralizētiem un muzikāliem sižetiem. Plkst. 16.00 aiz Kārsavas KN daudznacionāls mielasts "Putra no cirvja kāta". Plkst. 17.00 festivāla dalībnieku gājiens uz "Krosta" estrādi (pa Vienības ielu). Plkst. 17.30 "Krosta" estrādē daudzu tautību mūziķu dižkoncerts, koncertu vadīs Roberto Meloni. Izskaņā danču vakars. Pasākuma moto ir "Daudzkultūru vēstījums Saules ceļā uz Latvijas
simtgadi"


SIGULDA
līdz 19.06.2016
SIGULDAS PILS DĀRZĀ VARĒS BAUDĪT MUZIKĀLĀS BROKASTIS
Katru 2016. gada jūlija svētdienas rītu plkst.11.00 Siguldas Jaunās pils dārzā vietējos iedzīvotājus un pilsētas viesus priecēs mūzikas performances. Apmeklētāji tiek aicināti līdzi ņemt savu piknika grozu un radīt patīkamu atmosfēru rīta vēlajām brokastīm. 3.jūlijs, plkst.11.00 Akustiskais ģitāru trio "AG 3'o" Aivars Hermanis – ģitāra, Kaspars Zemītis – ģitāra, Mārcis Auziņš – ģitāra. Šīs sezonas "Muzikālo brokastu" ciklu atklās izcilu Latvijas ģitāristu kopprojekts "Akustisko ģitāru trio AG 3'o’". Tā ir jaunradīta koncertprogramma, kurā apvienojušies Latvijā pazīstamākie un izcilākie vairāku paaudžu ģitāristi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš. Iedvesmojoties no pasaules slaveno ģitāras virtuozu Al Di Meola, John McLaughlin and Paco De Lucia, mūziķi sākotnēji apvienojās akustisko ģitāru trio, ar mērķi 2011.gada vasarā piedalīties Siguldas džeza festivālā. Koncerts "Muzikālajās brokastīs" ir lieliskā mūziķu trio  atgriešanās romantiskajā Siguldā. Ģitāristu trio programmā tiks atskaņota pasaulē populāru autoru, kā arī pašu radītas kompozīcijas mūziķu aranžējumos. Tajā izskanēs flamenko stila skaņdarbi, mūzika Latīņamerikas ritmos un džeza manierē, kā arī virtuozu oriģinālkompozīcijas. Lai arī trio dalībnieki katrs individuāli ir pieprasīti studiju un koncertu mākslinieki, kas  regulāri muzicē daudzos klausītājiem zināmos muzikālos projektos, trio ir atradis  unikālu iespēju apvienoties kopējā muzicēšanas priekā sev un klausītājiem.

BRUKNA
03.07.2016
BRUKNAS MUIŽĀ NOTIKS LIELKONCERTS «UZCEL SAVU BAZNĪCU!»
Daudzu apmeklētāju iemīļotais un par tradīciju kļuvušais lielkoncerts "Uzcel savu baznīcu!" Bruknas muižā notiks 2016. gada 3.jūlijā. Lai palīdzētu Bruknas kopienas ļaudīm, kuri, ceļot savām rokām dievnamu, rod spēku grūtajā cīņā ar dažādām postošām atkarībām, šogad uz muižas dārzā būvētās skatuves muzicēs Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Rēzija Kalniņa, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, Aivars Hermanis un Mārcis Auziņš, Ieva Kerēvica, Ainars Virga, Andris Kivičs, Rūta un Ira Dūdumas, Varis Vētra, Elizabete Zagorska, Lauris Valters, Jānis Miltiņš, Valters Sprūdžs, Ivars Kalniņš, kā arī grupas "Framest", "Putnu balle", "Willow farm".


LIEPĀJA
03.07.2016
LIEPĀJĀ NORISINĀSIES ATBALSTA PASĀKUMS «ENERĢIJU OLIMPIEŠIEM»
2016.gada 3. jūlijā, Liepājas pludmalē pie Jūrmalas parka norisināsies Latvijas olimpisko sportistu atbalstam veltītais pasākums "Enerģiju olimpiešiem", kura ietvaros ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis ir aicināts piedalīties dažādās aizraujošās sporta aktivitātēs ar mērķi "uzlādēt" uz Vasaras Olimpiskajām spēlēm braucošos pašmāju sportistus. Dienas gaitā ikvienam apmeklētājam jau no plkst. 12:00 būs iespēja jautri un aktīvi pavadīt svētdienas pēcpusdienu svaigā gaisā kopā ar ģimeni un draugiem. Lai nodotu savu enerģiju mūsu sportistiem, klātesošie varēs piedalīties 10 dažādas sarežģītības enerģijas vākšanas disciplīnās, šaujot ar loku, turoties mežonīga buļļa mugurā, griežot ap vidukli riņķi, lecot ar lecamauklu, sitot veseri, ceļot svara bumbas, pievelkoties, demonstrējot skaļāko uzvaras saucienu un veicot citas aizraujošas aktivitātes, kas palīdzēs visiem kopā uzlādēt krāšņo Enerģijas lāpu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52405405sec.