Virtuālā realitāte ASV Neatkarības dienas piknikā

2016.gada 2.jūlijā, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā norisinājās Amerikas Tirdzniecības Palāta Latvija (ATPL) organizētais pikniks par godu Amerikas Savienoto Valstu Neatkarības dienai. Pateicoties labajam laikam, kas lutināja visas dienas garumā, uz pasākumu devās gan mazie interesenti, gan lielie dažādu uzņēmumu vadītāji, arī pat citu valstu pārstāvji, kopā sasniedzot aptuveni 600 apmeklētājus.

Pikniks tika organizēts brīvā, nepiespiestā gaisotnē un ģimenēm draudzīgā atmosfērā. Visas dienas garumā pasākuma apmeklētājiem tika piedāvāts piedalīties dažādās sporta aktivitātēs, vērot muzikālos priekšnesumus, baudīt neaizmirstamus kulinārijas šedevrus un lieliski pavadīt laiku.

Šī pasākuma ietvaros "Baltic Travel Group izveidoja efektīvu un tehnoloģiski attīstītu sadarbību ar vadošo virtuālās realitātes uzņēmumu Eiropā – Skat Skat. Pasākuma apmeklētājiem izklaides zonā bija iespēja novērtēt virtuālo realitāti – 360 grādu tūri Baltijas galvaspilsētās un, protams, izbaudīt Ņujorku. Un tas viss dažu sekunžu laikā – tikai uzliekot virtuālās realitātes brilles.

Papildinot iespēju apceļot Ņujorku virtuāli, "Baltic Travel Group" organizēja loteriju, kurā laipni aicināja piedalīties ikvienu pasākuma apmeklētāju. Galvenā balva viennozīmīgi grandioza - dāvanu karte diviem, kurā iekļautas 3 naktis Broadway viesnīcā, vakariņas Tender restorānā un ekskursija ar "Grey Line" autobusu, un tas viss pilsētā, kas nekad neguļ – Ņujorkā! Mirkli pirms jubilejas kūkas griešanas tika izvilkta laimīgā loterijas kartīte, un lielo balvu savā īpašumā ieguva Gusts Cērps no "GroGlass" uzņēmuma.

Ikvienam, kurš piedalījās piknikā, diena bija aizraujoša – kā izklaidējoša, tā arī izglītojoša. ATPL ļoti veiksmīgi izdevās apvienot vienā pasākumā tik daudz personību un pārsteidzošu notikumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64772081sec.