Pludmales noskaņas pašā Vecrīgas sirdī

Travelnews.lv redakcija piektdienas vakarā, lai iesāktu brīvdienas uz pozitīvas nots, apmeklēja klubu - restorānu "Sezona", kas savu īpaši dzirkstošo enerģiju un pozitīvu attieksmi izceļ jau savā mājaslapā.

Klubs - restorāns "Sezona" atrodas pašā Vecrīgas sirdī, kas piektdienas vakarā ir īpaši pilna ar darba ļaudīm, kuri svin darba nedēļas noslēgumu, kā arī tūristiem, kuri, pacēluši galvu mākoņos, klīst pa bruģētajām ieliņām. Rīdziniekiem šī vieta varētu viegli paskriet garām acu skatienam, jo izvietota starp augstām celtnēm.

Ierodoties vasarīgajā terasē, mūs sagaida viesmīlis, kurš ierāda mūsu rezervēto galdiņu un pasniedz ēdienkartes, piedāvājot uzreiz pasūtīt kādu dzērienu. Viesmīlis uzreiz pierādīja, ka restorāna mājaslapā netika melots par dzirkstošo enerģiju, kas no viesmīļa burtiski staroja, iespējams, ka vainīga bija košā cepure – katram viesmīlim bija kāds košs aksesuārs, kas pat drūmās dienās spētu piedot kādu saules stariņu. Restorāns savā ēdienkartē piedāvā gan dažādus salātus, gan uzkodu plates un dažādus zivju un gaļas ēdienus – visai labi zināmi ēdieni, tomēr katrs ar savu īpašo odziņu. Šoreiz nolēmām pasūtīt gaļas ēdienus, kas vakaram, pēc nogurdinošas darba dienas, ir īstais, kas nepieciešams, lai gūtu papildus enerģiju. Uzreiz nosliecāmies par labu arī saldajiem ēdieniem, veicot eksperimentu ar biešu siera kūku un jau tradicionālo vērtību – zemeņu zupu.

Restorānu piektdienas vakarā bija izvēlējušās apmeklēt vairākas draugu kompānijas - gan vietējās, gan tūristu, kuras vakariņu laikā organiski nomainīja viena otru. Terases interjers veidots mierīgā krāsu gammā, kas, papildinājumā ar nelielajiem kociņiem, kas iestādīti ap terasi, dod īpašu pludmales sajūtu pilsētas vidū. Arī mūzika, ko atskaņoja kāda DJ meitene, veiksmīgi spēja apslāpēt blakus esošo ielu skaļumu.

Tā kā restorāns nebija īpaši noslogots, ēdienu nācās gaidīt vien aptuveni 15 minūtes, turklāt, redzot porcijas, kas tiek nestas mūsu virzienā, patīkami pārsteidza to apjoms. Pasūtījām vistas krūtiņas šašliku un vistu spārniņus pikantajā medus glazūrā. Ēdienu noformējums un smarža nelika ilgi kavēties, lai ķertos pie tā baudīšanas. Šoreiz jāsaka, ka cerības tika pārspētas – sākot ar salīdzinoši lielām porcijām, beidzot ar īpašiem svētkiem garšas kārpiņām. Arī saldo ēdienu vietā netika atnestas miniatūras kūciņas ar mazuma piegaršu, bet gan izsmalcināti noformētas porcijas, kuras bija tieši laikā.

Pēc vakariņu baudīšanas noteikti nebija piemetusies mazuma piegarša, jo bija iespēja ne tikai baudīt mierīgo, bet tajā pašā laikā uzlādējošo, atmosfēru, bet arī baudīt gardos restorāna ēdienus, ko pasniedza ļoti enerģisks viesmīlis, kurš nebaidījās brīvi pajokot apkalpošanas laikā, tādējādi radot draudzīgu atmosfēru starp klientu un personālu.

Lielisks veids kā sagaidīt brīvdienas! Paldies "Sezonai"!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Ventspils TIC
,


Kaļķu vārti
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01468492sec.