Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides programmu visa vakara garumā apmeklētājus priecēs improvizācijas šovs, deju priekšnesumi un lustīga dzīvā deju mūzika dažādai gaumei un vecumam. Svētku laikā ikviens varēs piedalīties dažādos konkursos un laimēt vērtīgas balvas.
LIDO Alus svētki norisināsies piektdien un sestdien no plkst. 19.00 līdz 22.45. Piektdien par lustīgu dzīvo deju mūziku dažādām gaumēm un paaudzēm rūpēsies Normunds Jakušonoks, Daiga Petkeviča un Kaspars Tīmanis, savukārt sestdien – grupa “Deficīts”. Ar jestriem priekšnesumiem humoristiskās noskaņās abās dienās uzstāsies jauniešu deju grupa “DZĒSE”.
Improvizācijas šova “Spiediens” aktrise Sanda Dejus iejutīsies ne tikai pasākuma vadītājas lomā, bet arī piedāvās izklaides programmu pieaugušajiem “Ja bēdas nomāc garu, ja pazudis ir prieks, tad daiļā krogus meiča Jums jaunu sparu sniegs!”, iesaistot publiku dažādās aktivitātēs un mizanscēnās. Tostarp būs iespēja pārbaudīt veiksmi laimes rata griešanā un piedalīties alus dzeršanas sacensībās.
Par godu šī gada svētkiem LIDO alus darītavā izbrūvēti astoņi tūkstoši litri alus, kas ir divas reizes vairāk nekā pērn trīs dienu svinībās. Alus baudītāji tiks cienāti ar LIDO Medalu, LIDO Speciālo un LIDO Gaišo alu. Īpaši jāuzsver, ka LIDO brūvētais Medalus pērn atzīts par 2015.gada labāko alu savā grupā starptautiskajā “Baltic Beer Star” festivālā.
Apmeklētāju ērtībai auto stāvvieta LIDO Atpūtas centrā, Krasta ielā 76 svētku naktīs būs pieejama bez maksas. Īpašas atlaides, nosaucot LIDO paroli, būs pieejamas, izmantojot „Baltic Taxi” taksometra pakalpojumus.
Pirmie Alus svētki LIDO Atpūtas centrā notika 2009. gadā par godu LIDO alus darītavas desmit gadu jubilejai. LIDO Atpūtas centrā jau 17 gadus atrodas Latvijā pirmā restorāna tipa alus darītava, kur apmeklētājiem iespējams vērot alus brūvēšanas procesu. Meistari pēc unikālām receptēm brūvē īpašu „dzīvo” LIDO alu, kas pieejams tikai LIDO restorānos.
Par LIDO grupu
Uzņēmums LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. LIDO grupā ietilpst desmit bistro un trīs veikali Rīgā, trīs LIDO bistro Tallinā, divi restorāni KIRSONS un ražotne Berlīnē, gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, konditoreja Rīgā. Rīgā un Rīgas apkārtnē LIDO nodrošina ēdienu piegādi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82243013sec.