Svinam Kafijas dienu universālveikalā ELKOR PLAZA!

Esam padomājuši kā iepriecināt īstos kafijas cienītājus, 15. oktobrī universālveikals ELKOR PLAZA sadarbībā ar Universita del Caffe organizē Kafijas svētkus! 

Ikviens interesents ir laipni gaidīts u/v ELKOR PLAZA 2. stāvā no plkst. 11:00 – 16:00 uz kafijas ekspertu Universita del Caffe BEZMAKSAS lekcijām - par pilnu kafijas ciklu no audzēšanas līdz novākšanai, no grauzdēšanas līdz pagatavošanai, nobaudīt īstu kafiju, izdevīgi iepirkties, un aizpildot pasākuma anketu piedalīties loterijā un tikt pie vērtīgām balvām: augstākās kvalitātes 100% Arabikas kafijas,  blendera ēdienu pagatavošanai, stilīgas elektriskās tējkannas, centrbēdzes sulu spiedes, kas ļauj izspiest sulu pat no cietiem augļiem, dārzeņiem, un galvenās balvas - Philips espresso kafijas automāta! Loterijas izloze tiks organizēta katru stundu visa pasākuma laikā.

Universita del Caffe della Lettonia ir kafijas kultūras profesionāļi un praktizējoši baristas, kuri piedalās gan vietējā, gan starptautiska līmeņa konkursos, un piedāvā dažāda līmeņa praktiskās un teorētiskās apmācības gan tiem, kas vēlas iegūt baristas zināšanas, gan tiem, kas audzē un grauzdē kafiju, gan vienkārši kafijas entuziastiem. Kafijas Universitātes mājas vieta ir Trieste (Itālija), un tai kopumā ir 25 mācību filiāles visā pasaulē, kuras darbojas pēc centralizētas starptautiskas programmas ar mērķi celt kafijas kultūru pasaulē.
Plašāk par pasākuma programmu lasīt www.elkor.lv/kafijasdiena

Tiekamies jau šo sestdien, kur gaisā virmos svētku sajūta un svaigas kafijas smarža!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Viesistaba
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4143362sec.