Pavadi rudens brīvlaiku Dabas muzejā!

Īpaša ziņa mūsu apmeklētājiem – skolēnu brīvlaika nedēļā Dabas muzejs būs atvērts arī pirmdien un otrdien! Lai Jūsu apmeklējumu padarītu interesantāku, mūsu speciālisti ir sarūpējuši tieši skolēniem un ģimenēm ar bērniem piemērotas rudenīgas aktivitātes.

Visas nedēļas garumā ģimenēm būs iespēja piedalīties īpašajā uzdevumu trasītē „Ragainais buciņš”, kas, iespējams, ļaus muzeju ieraudzīt citā gaismā un pamanīt lietas, kam citkārt tiek paiets garām. Uzcītīgākajiem trasītes dalībniekiem esam sarūpējuši dāvaniņas. „Ragainā buciņa” uzdevumus varēsiet saņemt muzeja vestibilā.

Darba dienu rītos 3.–4. klašu skolēniem piedāvāsim apmeklēt nodarbību ciklu „Rīta cēliens muzejā”, kur ar ekskursiju, radošu aktivitāšu un izglītojošu spēļu palīdzību pievērsīsim uzmanību dažādām tēmām (dinozauri, kukaiņi, putni u.c.), kā arī kopā iepazīsim muzeju. Sīkāka informācija par nodarbību ciklu un iepriekšēja pieteikšanās, zvanot 67356051 (darba dienās no 9.00 līdz 17.30).

Trešdien, 26. oktobrī, Dabas muzejā ar izstādi „Ārstēsim klimatu!” aizsāksies Vides mēnesim veltītie pasākumi. Izstādē stāstīsim par klimata pārmaiņām, palīdzēsim izprast to cēloņus un sekas, kā arī rosināsim kritiski paraudzīties uz mūsu pašu ieradumiem un to ietekmi šajos procesos, kā arī padomāt, ko mēs kā sabiedrība varam mainīt. Apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties Baltijā lielākā atkritumu poligona darbībā, ar dažādu spēļu palīdzību būvēt videi draudzīgu pilsētu un glābt leduslāčus, kā arī noskaidrot, cik daudz elektrības diennaktī var saražot ar mājās uzstādītu saules bateriju un vēja ģeneratoru. Viss lielais sākas no mazumiņa. Lai tas notiktu, ir jābūt izpratnei. Atnāc uz muzeju, skaties, piedalies un jautā izstādes kuratoriem sev interesējošos jautājumus!

Sestdien, 29. oktobrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 aicinām apmeklēt Dabas muzeja ģeologu sagatavoto pasākumu „Ģimenes diena – iepazīsim būvakmeņus!”. Nav nevienas rūpniecības nozares, kurā netiktu izmantota kāda no minerālvielām. Ģimenes dienas apmeklētājiem būs iespēja izzināt mālu, smilti, granti, dolomītu, ģipsi, kūdru un citus derīgos izrakteņus, kas ir sastopami tepat Latvijā, kā arī noskaidrot visu par smilts un grants sijāšanas metodēm, iepazīt dažādus būvmateriālus, veikt Latvijas laukakmeņu šķirošanu un no tiem uzcelt savu sapņu mājas modeli!

Plašāka informācija pieejama portālā www.dabasmuzejs.gov.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Liepājas reģiona TIB
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66033816sec.