Rīgas Centrāltirgus aicina uz 86.dzimšanas dienas svinībām

2016.gada 9. un 10.novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 sakņu paviljonā notiks Rīgas Centrāltirgus 86. dzimšanas dienas svinības, kuru laikā gan tirgotājiem, gan tirgus apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties radošās aktivitātēs, baudīt muzikālus priekšnesumus, degustēt jubilejas cienastu, kā arī sagatavot savu vēlējumu Centrāltirgum un laimēt pārsteiguma balvas.

Pirms 86 gadiem Centrāltirgus atklāšana rīdziniekiem bija liels notikums, tāpēc Rīgas galvenā tirgus dzimšanas dienas svinības ik gadu tiek rīkotas, lai atskatītos uz pārmaiņām laika gaitā, uzzinātu ko jaunu par tirgu, pateiktos tirgotājiem par sadarbību un pozitīvā atmosfērā piedalītos radošās un jautrību garantējošās aktivitātēs.

86.dzimšanas dienas pasākuma laikā abās svinību dienās ikviens sakņu paviljonā ir aicināts  pagatavot vēlējumu Centrāltirgum, iegriezt laimes ratu un saņemt pārsteiguma balvas, darboties dzimšanas dienas sveču pagatavošanas darbnīcā, nofotografēties ar tirgus talismaniem – Groziņu un Turziņu un saņemt foto uzreiz.

9.novembrī klātesošos ar muzikālu sveicienu iepriecinās akordeonists Arkādijs Zimovs, savukārt par veselīgu kokteiļu gatavošanu un degustāciju gādās uztura speciālists Kārlis Birmanis.

10.novembrī par patīkamu noskaņu rūpēsies saksofonists Zintis Žvarts, un ikviens varēs nogaršot Centrāltirgus svētku zupu, kuru gatavos šefpavārs  Havjers Garsija.

Centrāltirgus savā dzimšanas dienā teiks īpašu paldies Centrāltirgus tirgotājiem, novērtējot viņu uzticību Centrāltirgum un aicinot arī turpmāk tirgoties Rīgas Centrāltirgū, kopīgi sekmējot Centrāltirgus attīstību un izaugsmi.

Pasākuma laikā sakņu paviljonā tiks svinīgi atklāta un plašam apmeklētāju lokam apskatei izstādīta pagājušajā gadā tapusī Centrāltirgus 85.jubilejas monēta. Tā tapa no 10 kilogramiem Centrāltirgus apmeklētāju atnestajām monētām, ne vien no Latvijas un Eiropas, bet arī tālākām zemēm, piemēram, Amerikas Savienotajām Valstīm, Indijas, Meksikas un Āfrikas. Monētu veidoja tēlnieks, Latvijas mākslas akadēmijas pasniedzējs Kārlis Alainis.

9.un 10.novembrī atklātajā teritorijā norisināsies arī Mārtiņdienas tirdziņš.


Uz tikšanos krāsainākajā vietā pilsētā – Rīgas Centrāltirgū!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Dome Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30970502sec.