Ārvalstu vēstniecības Latvijā jau 20. gadu aicina uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu

Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tirdziņš notiks Rīgas domes telpās no plkst. 11:00 līdz 16:00, tajā piedalīsies vairāk nekā 20 ārvalstu vēstniecību un diplomātisko pārstāvniecību ar saviem dāvanu stendiem un dažādām nacionālajām virtuvēm. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja ne tikai iegādāties dāvanas, bet arī piedalīties aizraujošā labdarības izsolē. Ārvalstu vēstniecības un diplomātiskās pārstāvniecības visus tirdziņā gūtos ieņēmumus ziedos 15 Latvijas labdarības organizācijām.


Ziemassvētku labdarības tirdziņš būs lieliska iespēja jau laikus iegādāties saviem mīļajiem neparastas un pārsteidzošas Ziemassvētku dāvanas - gan paštaisītus ēdienus un rotaslietas, interjera lietas, gan dažādu valstu raksturīgākās Ziemassvētku dāvanas, piemēram, no Kanādas, Itālijas, Ķīnas, Uzbekistānas,  Skandināvijas valstīm, Vācijas, Francijas un Lietuvas.


Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba viceprezidente Tīna Nordkvista (Tina Nordqvist): "Ziemassvētku sezonas sākums man iezīmējas ar Starptautiskā Sieviešu kluba Ziemassvētku tirdziņu. Atmosfēra tajā ir brīnišķīga! Ir apbrīnojami, cik atšķirīgi ir dažādu valstu galdiņi ar bagātīgo piedāvājumu un gardajiem ēdieniem. Cilvēki ir smagi strādājuši un centušies, prasmīgi plānojuši savu laiku, lai radītu šo atmosfēru visi kopā. Tas sasilda sirdi. Ir patīkami katru gadu redzēt domē rosību un to, kā katrs apmeklētājs spēj tirdziņā atrast un nopirkt kaut ko īpašu. Esmu lepna par to, ko esam sasnieguši! Man patīk, ka tirdziņš ir starptautisks notikums, kurš vienlaikus ļauj Starptautiskajam Sieviešu klubam palīdzēt arī brīnišķīgām vietējām Latvijas organizācijām."


Pagājušā gada tirdziņā kopīgi gūtie ieņēmumi, kas tika ziedoti dažādām labdarības organizācijām Latvijā, bija 39 000 EUR. Šogad visi tirdziņā iegūtie ieņēmumi tiks ziedoti labdarības projektu atbalstam, ar ko sadarbojas Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs: Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijai, krīzes centram bērniem un ģimenēm “Namiņš”, Irlavas bērnu namam, Bērnu veselības busiņam, Rīgas Anglikāņu baznīcas zupas virtuvei, centram cilvēkiem ar atkarībām „Betlēmes māja”, biedrībai “Cerība bērniem”, krīzes centram „Marsa Gatve”, Iļģuciema sieviešu cietuma jaunajām māmiņām, Latvijas Cistiskās fibrozes biedrībai, Latvijas audžuģimeņu biedrībai, biedrībai “Rīgas pilsētas “Rūpju bērns””, Mātes Terēzes misionāru centram.


Plašāka informāciju par Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba atbalstītajām organizācijām: http://www.iwcr.lv/christmas-bazaar-2016/


Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992. gadā. Pašlaik klubā darbojas vairāk nekā 110 sieviešu no 32 valstīm, kas aktīvi iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21097803sec.