«Galerija Centrs» svētku egli rotā pensionāru adīti darinājumi

Decembrī Rīdzenes ielu ieskauj burvīga pirmssvētku atmosfēra – grezni rotāta egle, svaigas maizes un kūpinājumu smarža – meistaru darinājumi priecē acis, rosinot dāvināšanas prieku. Svētku egle rotāta ar zeķītēm un cimdiņiem, ko adījušas Pensionāru iespēju centra kundzes. Decembrī līdz pat Ziemassvētkiem katru ceturtdienu un piektdienu notiks Rīdzenes tirdziņš.

“Tirdzniecības centrā Galerija Centrs, pateicoties ikkatram Rīdzenes tirdziņa dalībniekam, šogad kā vel nekad valda patiesa pirmssvētku noskaņa – iespēja juties īpašam, gaidītam un tikt iepriecinātam. Vēsturiski tirdziņš ir vieta un laiks, kad tiekas produkta baudītājs ar tā radītāju. Arī šodien pie mums iespējams iepazīties, aprunāties, degustēt un izvēlēties sev labāko,” stāsta Galerijas Centrs vadītāja Zita Siliņa.

Modes un stila veikalu ieskautajā Rīdzenes ielā aktīvi tirgojas pašmāju rotu, mājlietu, apģērbu, rotaļlietu mākslinieki, maizes, kūpinājumu, saldumu, ievārījumu, vīna un daudzu un dažādu gardumu meistari. Tirdziņā pieejamais sortiments ir lielisks papildinājums Galerijas Centrs izmeklētajam piedāvājumam.

Tirdziņa laikā no plkst. 17.00 līdz 19.00 par apmeklētāju noskaņojumu rūpējas mežragu duets un citi muzikāli priekšnesumi. Rīdzenes Ziemassvētku tirdziņš notiek šodien 9. decembrī, kā arī 15., 16., 22. un 23. decembrī no plkst.10.00 līdz plkst. 21.00.

“Šogad svētku egles rotām izvēlējāmies ar mīlestību adītas zeķītes un cimdiņus, ko iegādājāmies Pensionāru iespēju centra veikaliņā. Čaklo dāmu darinājumi, katrs ar savu stāstu, katrs kā mākslas darbs, ir godā celts, priecējot mūsu tirdzniecības centra apmeklētājus. Ziemassvētki ir pārdomu laiks, kad, jo īpaši, novērtējam iepriekšējo paaudžu nodotās zināšanas un vērtības,” ar domām dalās Z. Siliņa.

Galerija Centrs svētku egles rotājumi aicina atcerēties laikus, kad iepirkšanās bija kas neikdienišķs. Egle izrotāta ar šūtām lellītēm un putniņiem, sudrabainiem čiekuriem, no dzijas veidotiem bumbuļiem un pavisam īpašiem darinājumiem – ar rokām adītām zeķītēm un cimdiņiem.

Iegādājoties dāvanas tirdzniecības centrā Galerija Centrs, ikvienam līdz 23. decembrim ir iespēja piedalīties momentloterijā, kurā laimētājs būs ikviens! Sakrājot pirkumu čekus par summu 100 eiro, var laimēt dāvanu kuponus pirkumiem modes preču veikalos un Rīdzenes tirdziņā. Savukārt, aizpildot anketu, var piedalīties lielās balvas izlozē – 500 eiro pirkumiem Galerija Centrs modes preču veikalos.

Vairāk informācijas t/c Galerija Centrs mājas lapā www.galerijacentrs un www.facebook.com/galerijacentrs

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Uzņēmumi


Cēsu TIC
,


Friedricho restoranas
,


LTavia.LT
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36380196sec.