Aicina uz Adventa mūzikas svētku noslēguma koncertu Rīgas Lutera baznīcā

Ceturtajā Adventa svētdienā, 18. decembrī, plkst. 14.00 Austras biedrība aicina uz “Adventa mūzikas svētku” noslēguma koncertu Rīgas Lutera baznīcā (Torņakalna ielā 5), kur svētku noskaņu mūzikā radīs dziesminieki Ieva Akuratere, Silvija Silava, Sniedze Prauliņa, Laura Bicāne, Kārlis Kazāks un Haralds Sīmanis. Koncertu vadīs Ēriks Pozemkovskis.

No 27. novembra katru Adventa svētdienu Rīgā notikuši jau seši dziesminieku koncerti dažādās Rīgas baznīcās, un šajā nedēļas nogalē gaidāms noslēgums, kurā dziesminieki pulcēsies apvienotā koncertā. Austras biedrība izsaka pateicību par atsaucību Rīgas Sv.Trīsvienības baznīcas, Rīgas Krusta baznīcas, Rīgas Sv.Antona Romas baznīcas, Rīgas Jaunās Sv.Ģertrūdes baznīcas, Rīgas Mateja baznīcas, Rīgas Vecās Sv.Ģertrūdes baznīcas un Rīgas Lutera baznīcas draudzēm un visiem dalībniekiem.

Koncertu cikla “Adventa mūzikas svētki Rīgā” idejas autore un producente Signe Sniedze stāsta: Esmu priecīga, ka “Adventa mūzikas svētki Rīgā" notiek jau piekto gadu un pamazām kļūst par rīdzinieku gaidītu tradīciju, par ko liecina piepildītās Rīgas baznīcas. Tas ir  brīnišķīgi, ka septiņus svētku koncertus četrās Adventa svētdienās ar Rīgas domes finansiālo atbalstu varam klausītājiem piedāvāt  bez maksas. Ir izdevies īstenot projekta mērķus un galvenos uzdevumus, jo koncerti notiek dažādu konfesiju Rīgas apkaimju baznīcās, svētku dalībnieki un apmeklētāji iepazīstas gan ar senām un vēsturiskām baznīcām, gan ar jaunām garīgām celtnēm. Pateicoties kopīgajam projektam, tiek veicināta arī draudžu sadraudzība un  iesaistīšana svētku organizēšanā. Esmu pateicīga arī draudžu mācītājiem par ievadvārdiem koncertu programmās. Prieks, ka kopīgi ar radošo komandu un dziesminiekiem varam tik daudziem pirmssvētku iepirkšanās stresa vietā dāvināt mieru, klusas pārdomas, patiesas sajūtas un mīlestību Ziemassvētku gaidīšanas laikā.

Adventa mūzikas svētki Rīgā klausītājiem pieejami bez ieejas maksas. Koncertus rīko Austras biedrība, atbalsta Rīgas dome un pasākumu norises vietas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48324084sec.