Uzzini, ko piedāvā izstāde «Balttour 2017»!

No 3. līdz 5. februārim, Ķīpsalā būs ceļotāju iemīļotais notikums – izstāde “Balttour 2017”. Uzzini, ko tajā nepalaist garām!

Galvu reibinošas cenas ceļojumiem

Tikai vienu reizi gadā – tieši izstādē “Balttour” – ceļojumiem, spa, kūrortiem, kruīziem, viesnīcām un atpūtas centriem būs unikālas izpārdošanas cenas. Trīs dienu garumā izstādes dalībnieki prezentēs jaunās tūrisma sezonas labākos piedāvājumus Eiropā, Āzijā un citās pasaules malās. Izbaudi ceļojumu izpārdošanu! Īpašos piedāvājumus skaties mājaslapā: http://www.balttour.lv/?link=00100007. Turklāt tas vēl nav viss – karstākie piedāvājumi tiks atklāti tikai izstādē!

Garšu ceļojums apkārt pasaulei

Ceļotāji un atpūtnieki abās izstādes hallēs varēs piedalīties dažādu labumu degustācijās, lai sajustu pasaules pārsteidzošās un atšķirīgās garšas. Īpaši daudzveidīgs un plašs degustāciju klāsts priecēs halles “Apceļo Latviju!” apmeklētājus, jo tur katrs reģions cienās ar sev tradicionālajiem lauku labumiem, kā arī pilnīgi jauniem produktiem. Katrs ceļotājs ar gardēža dabu atradīs sev jaunu gastronomiskā tūrisma galamērķi!

Izsapņo sapni par ceļojumu uz Tobago!

Pirmo reizi izstādē “Balttour” piedalīsies Tobago – visautentiskākā Karību jūras sala. Kalnainas lietusmežu ainavas, savrupas lagūnas ar kristāldzidru ūdeni, smilšainas pludmales... – Tobago sajūsminās ikvienu ceļotāju! Visās trīs izstādes dienās stendā Nr. J18A varēs ne tikai uzzināt par šīs salas tūrisma piedāvājumu, bet arī baudīt Tobago iemīļotā mākslinieka Frederika Linkolna muzikālos priekšnesumus. Iedvesmojies savam ceļojumam uz eksotisko Tobago!

Ļaujies Andalūzijas šarmam un apgūsti spāņu valodu!

Vēlies izzināt Spānijas kultūru un tradīcijas, apskatīt gan populārākos tūrisma objektus, gan tikai vietējiem zināmos, izbaudīt lielisku atpūtu un vienlaikus arī iemācīties spāņu valodu? Tas viss ir iespējams! Izstādē “Balttour 2017” dodies uz valodu mācību centra “BaltImage” stendu Nr. J18 un uzzini vairāk par iespēju gūt neaizmirstamu pieredzi skaistajā Rondas pilsētā Andalūzijā!

Laimīgās stundas Armēnijas stendā

Interesentiem izstādē būs iespēja ne tikai uzzināt jaunāko Armēnijas tūrisma piedāvājumu nākamajai sezonai un izvēlēties vispievilcīgāko ceļojumu uz “kristietības šūpuli”, bet arī izbaudīt “Laimīgās stundas” pārsteigumus. Apmeklētāji stendā Nr. K17 varēs baudīt armēņu viesmīlību un nogaršot slaveno armēņu brendiju, bioloģiskus alkoholiskos dzērienus, kā arī vīnu no Areni ciema vīna darītavas, kas ir viena no vissenākajām pasaulē.

“Balttour 2017” smelies idejas arī kāzām!

Iesākot jauno tūrisma sezonu, Daugavas lejtece ir parūpējusies par vairākiem jaunumiem, un viens no tiem ir Kāzu buklets! Tajā ir apkopotas skaistākās ceremoniju un svinību vietas, ainaviskākās vietas kāzu foto uzņemšanai, kā arī citas īpašas pieturvietas Ķekavas, Salaspils, Stopiņu, Baldones, Ikšķiles un Ogres novadā. Turklāt brīvdabas muzeja “Krīvu klēts” saimnieki ir sagatavojuši īpašus piedāvājumus tieši jaunlaulātajiem!

Baudi atmosfēru un piedalies loterijās!

Katru dienu dalībnieku stendos norisināsies loterijas un konkursi, kuros varēs laimēt dažādas balvas no tūrisma nozares uzņēmējiem – ekskursijas un tūrisma objektu apmeklējumus, restorānu, viesnīcu un spa centru dāvanu kartes, biļetes uz pasākumiem, piedzīvojumu un atpūtas parkiem, suvenīrus un vēl daudz  ko citu. Pārbaudi savu veiksmi arī tu!

Uz izstādi kopā ar visu ģimeni!

Dinozauri, animācijas filmu tēli, rūķi, īsti vikingi, spēles… šie un vēl citi pārsteigumi bērnu acīm liks iemirdzēsies priekā! Bauskas novads vecākus iepazīstinās ar jauno bukletu “Brīvdienas ģimenei ar bērniem Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadā”, kā arī aicinās lielus un mazus uzspēlēt kādu no Bauskas pils muzeja vai Rundāles pils muzeja galda spēlēm. Turklāt visu izstādes laiku bez maksas darbosies “Lec un minies” piepūšamā atrakcija “Džungļu ceļš”, bet uz lielās skatuves varēs vērot gan dziedātājus un dejotājus, gan aizraujošus zinātnes centra “AHHAA” eksperimentus.

Tie ir tikai daži no piedāvājumiem, kas priecēs “Balttour 2017” apmeklētājus! Ieplāno izstādes apmeklējumu un jau laikus nodrošini sev ideālu pavasara un vasaras atpūtu! Vairāk: www.balttour.lv un facebook.com/balttour.

Izstādi-gadatirgu “Balttour 2017” rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Darbalaiks:

3. februārī plkst. 10.00–19.00 (plkst. 10.00–13.00 – profesionāļu laiks)

4. februārī plkst. 10.00–18.00

5. februārī plkst. 10.00–17.00

Biļešu cenas kasē pie ieejas:

Profesionāļu laikā (3. februārī) 10.00–13.00 – 15,00 EUR

No 3. februāra plkst. 13.00:

Pieaugušajiem    – 6,00 EUR

Skolēniem, pensionāriem un invalīdiem (uzrādot apliecību) – 4,00 EUR

Ģimenes biļete (2+1) – 12,00 EUR (vairāk bērnu – 2,00 EUR par katru)

Bērniem līdz 7 g. v. – bez maksas!    

Autostāvvieta pie Izstāžu centra galvenās ieejas (vietu skaits ir ierobežots!) – 4,00 EUR

Garderobe – 1,00 EUR

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.3541522sec.