Restorānā «Bibliotēka No 1» notiks Audi Burbuļu parāde

Lielākā šampanieša un dzirkstošā vīna parāde Baltijas valstīs. Baudīšanai un degustēšanai piedāvāsim vairāk nekā 100 šampaniešus (Champagne) un tā cēlākos brālēnus – Prosecco, Franciacorta, Cava, Cap Classique un Cremant.

Programmā: vīnziņu padomi, aklās degustācijas, viesi no Šampaņas.

Audi Burbuļu parāde norisināsies jau piekto reizi.

Ko Audi Burbuļu parādē dara?

Jūs ierodaties, saņemat skaistu glāzi, festivāla katalogu ar visiem vīniem un īsus norādījumus, kur un ko baudīt. Tālākais ir Jūsu ziņā.

Varat izdarīt neiespējamo – apstaigāt visu «parādes» leti, iemalkojot pilnīgi visus šampaniešus un aprunāties ar pilnīgi visiem izplatītājiem un ražotājiem, cerībā atrast savu mīļāko šampanieti. Brīdinām, būs grūti, šampaniešu būs daudz.

Varat veikt rūpīgas piezīmes festivāla katalogā par to, kurš skābāks, kurš saldāks vai kurš burbuļaināks. Kuru izvēlēties sievai, vīram, mammai, dāvināšanai biznesa partnerim vai savai dzimšanas dienai.

Varat arī vispār neiespringt. Paņemt pirmo šampanieti, kas par rokai, piesēst, lēnām baudīt un vērot Audi Burbuļu parādes skaistos dalībniekus. Kas zina, varbūt izdodas iepazīties. Vai nodibināt kādu biznesa kontaktu?

Varat noklausīties «Burbuļu ABC». Tās ir īsas, neformālas lekcijas ar glāzi rokā turpat Audi Burbuļu parādes laikā – vadošie vīnziņi Jums vienkāršā valodā apstāstīs pašus pamatus, atbildēs uz Jūsu jautājumiem, ieteiks, ko vēl vērts nodegustēt.

Varat aiziet uz «Burbuļsuņu bāru». Šefpavāra Māra Jansona izpildījumā gardēžu burbuļsuņi jau ir kļuvuši par neatņemamu Audi Burbuļu parādes sastāvdaļu. Burbuļsuņi un vismaz 1000 austeres par simbolisku samaksu būs pieejamas visiem apmeklētājiem.

Pasākums notiks 4. martā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8366971sec.