Vinila grīdas, 3D sienas, rīspapīra fasādes un citi atradumi izstādē “Māja I 2017”!

No 9. līdz 12. martam Ķīpsalā notiks starptautiskā būvniecības izstāde “Māja I 2017”, kurā aktuālos būvniecības risinājumus piedāvās vairāk nekā 380 uzņēmumu no 10 valstīm. Lūk, dažas interesantas novitātes!

Satiec “Laura Ashley” galveno dizaineri!

Interjera salons “Laura Ashley” komentārus neprasa! Uzņēmums pārstāv klasisko angļu stilu un ir iecienīts visā pasaulē. Bet tieši izstādē “Māja I 2017” slavenais zīmols prezentēs jauno pavasara / vasaras interjera dizaina kolekciju. Turklāt apmeklētāji par sava mājokļa iekārtošanu varēs konsultēties ar pašu galveno dizaineri. Ekspozīcijā atradīsiet apgaismes ķermeņus, spoguļus, aizkaru audumus, tapetes, paklājus, dekoratīvos spilvenus, dīvānus, skapjus u. c.

Grīda kā karalim neatkarīgi no maciņa biezuma

Vinila grīda ir šī brīža modes kliedziens! Tās panākumu atslēga ir kvalitatīva koka vai akmens grīdas imitācija par pieņemamu cenu. Segums sastāv no vairākiem slāņiem un ir ļoti izturīgs. “Reaton”  izstādē “ Māja I 2017” piedāvās luksusa vinila grīdas flīzes, kas ir parketa un lamināta dēļu imitācija. Vadošais grīdas segumu tirgotājs Latvijā prezentēs arī jaunāko dizaina novitāti  – lamināta kolekciju “Chateau”, kuras raksts  atdarina leģendāro 90 grādu skujiņas parketu.

Esi savas mājas gaismotājs!

Deviņdesmitie jau sen aiz kalniem, taču žalūzijas joprojām ir topā. To dizains ir attīstījies tiktāl, ka katrs mājas saimnieks var iejusties gaismotāja lomā un līdz pat smalkākajām niansēm kontrolēt savas viesistabas, bērnistabas vai guļamistabas apgaismojumu. Ja arī tev ir aktuālas žalūzijas, tad izstādē apmeklē “Zaluzi.lv” ekspozīciju. Uzņēmums piedāvās gan diena-nakts žalūzijas, gan Latvijas tirgū tikko ienākušo plisēto žalūziju sistēmu “Vegas”. Tā ir ļoti kompakta un praktiska, turklāt to var piemērot dažādu ģeometrisko formu logiem.

Ideāla fasāde Baltijas klimatam

Izvēloties fasādes paneļus, vēlams ņemt vērā Baltijas klimata specifiku – fasādei regulāri piekļūst daudz mitruma. Par to ir padomājusi japāņu būvkompānija “KMEW”, kuras izstrādātos ventilējamos fasādes paneļus izstādē “Māja I 2017” prezentēs ”AJ REAL ESTATE”. Šie paneļi lieliski derēs kā daudzstāvu namiem, tā arī privātmājām, kā fasādes renovācijai, tā interjeram. Sortimentā ir vairāk nekā 400 dažādu toņu un faktūru: ķieģeļu, akmens, koka, pat rīspapīra! u. c. Turklāt tiem piemīt teicama cietība, karstumizturība, salizturība, un tie aiztur āra trokšņus.

Ekskluzīvi dizaina radiatori no čuguna

Rīdziniekiem, kas mitinās vēsturiskos namos un kas arī pēc remonta vēlas saglabāt autentiskuma sajūtu, izstādē noderīgi apmeklēt “Fan” ekspozīciju. Uzņēmums piedāvā dažādu veidu ekskluzīvus dizaina radiatorus no čuguna, kas ir ideāli piemēroti vēsturisko ēku apkures sistēmu rekonstrukcijai. Vienlaikus tas būs gan grezns interjera akcents, gan efektīvs sildelements.

Interjeram ar raksturu – 3D sienas

3D koka paneļi interjerā un eksterjerā ir kā ķirsītis uz kūkas, un šobrīd tas ir modernākais sienu apdares risinājums. Ar fasādes paneļiem var eleganti papildināt ēkas ārējo tēlu, bet iekštelpās tie kalpo gan kā dekors, gan kā sildelements. Šādus no koka ražotus 3D paneļus izstādē piedāvās “Gravtex”. Daudzveidīgo ornamentu pārpilnība iedvesmos nebijušām pārvērtībām!

Radi savu paradīzes salu – iegādājies peldošo māju!

Vai tas būtu zvejnieku namiņš pašā dīķa vidū, vai pirtiņa ledainajā Daugavā, vai vasaras māja kādā no Latgales ezeriem – nupat šie peldošie ūdens namiņi sāk konkurēt ar lepnajām sauszemes savrupmājām. Izstādē varēs iepazīties ar “Ponton” radīto peldošo māju “Aqua Aura”, kas ir katra  romantiķa sapņu piepildījums. Šādā mājā nekad nebūs garlaicīgi! Aiz loga redzamo ainu var ātri vien nomainīt, noenkurojoties jaunā vietā. Turklāt tā nebūs dzīvošana viduslaiku stilā – mājā ir nodrošinātas visas komunikācijas.

Plašāku izstādes dalībnieku piedāvājumu skatiet: www.bt1.lv/maja1

Sekojiet izstādes jaunumiem arī sociālajā tīklā Facebook: www.facebook.com/izstademaja/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.26390696sec.