Modes un tekstila industrijas profesionāļi tiksies Ķīpsalā

No 30. marta līdz  1. aprīlim Ķīpsalā notiks starptautiskā tekstila industrijas izstāde „Baltic Fashion & Textile Riga 2017”, kurā varēs iepazīties ar plašu tekstilrūpnieku un tirgotāju piedāvājumu no Eiropas un Āzijas.

„Baltic Fashion & Textile Riga 2017” savu produkciju prezentēs uzņēmumi no vairāk nekā 19 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Itālijas, Portugāles, Nīderlandes, Spānijas, Somijas, Čehijas, Ukrainas, Uzbekistānas, Nepālas, Nīderlandes, Pakistānas, Bangladešas u. c.

Jaunas un unikālas apģērbu kolekcijas
„Baltic Fashion & Textile Riga 2017” dalībnieki uz Rīgu būs atveduši vēl neredzētas un oriģinālas apģērbu kolekcijas. Izstādē tiks prezentēta tikko Baltijā ienākušā Ķīnas apģērbu zīmola “JNBY” šarmantā un jauneklīgā 2017. gada vasaras kolekcija sievietēm. Unikālas, augstas kvalitātes adītas kleitas un jakas ar 3D elementiem piedāvās lietuviešu uzņēmums “MONI Knitting”. Savukārt vadošais Itālijas tekstilpreču ražotājs „Cintelli e Galluzzo”, kas Eiropas tirgū jau ieņēmis stabilu pozīciju, iepazīstinās ar ekskluzīvām rokām darinātām cepurēm.

Daudzveidīgs izejmateriālu klāsts tekstilizstrādājumu ražošanai
Izstādē būs plaši pārstāvēti dažādi audumu ražotāji. Poļu uzņēmums “Color Invest” piedāvās dažādu faktūru un apdares kokvilnas audumus, kas profesionāļu vidū iecienīti augstvērtīgās krāsu kvalitātes dēļ. Itāļu uzņēmums “Fabric House” prezentēs vairāk nekā 15 000 dažādus audumu veidus. Turklāt tos izstādē varēs pasūtīt nelielā apjomā! Ar tradīcijām bagātais spāņu uzņēmums “Juan Boluda” uz izstādi būs atvedis gan moderni, gan klasiski izšūtus augstas kvalitātes kokvilnas un lina audumus. Piedevām izstādes apmeklētājiem būs unikāla iespēja tikties ar vienu no vadošajiem Uzbekistānas tekstirūpniecības uzņēmumiem “Surhonteks”, kura produkciju ir iecienījuši Rietumeiropas ražotāji.

Piedāvājumā būs arī vilna filcēšanai, vērpšanai un adīšanai, tajā skaitā adīšanai chunky stilā, un metalizēti šujamie diegi dekoratīvo šuvju veidošanai.

Izstādē piedalīsies arī viens no Eiropā lielākajiem mākslīgās kažokādas ražotājiem – Nīderlandes uzņēmums “Fur-Textiles”, kas prezentēs 2017./2018. gada ziemas kažokādu kolekciju.

Rūpnieciskās šujmašīnas “Juki DDL9000C” pirmizrāde

Baltijas mēroga pirmizrādi izstādē piedzīvos arī “JUKI” šujmašīna rūpnieciskajai ražošanai – “Juki DDL9000C”. Tā ir ātrgaitas taisnas vīles šujmašīna ar automātisku diegu nogriešanas mehānismu un digitalizētu saskarni. Izmantojot vadības paneli vai “Juki Smart App” lietotni “Android” platformā, šuvēja ērti var regulēt visus nepieciešamos uzstādījumus – padeves mehānismu, pavediena spriedzi u. c.

Iepazīsties ar tekstila un modes inovācijām!
Neatņemama izstādes sadaļa ir Inovāciju stends, kurā varēs iepazīties ar dažādiem jaunumiem tekstila un modes nozarē Latvijā. Piemēram, Elektronikas un datorzinātņu institūta pētnieki iepazīstinās ar viedā auduma prototipu, ar kuru var noteikt apģērba formu un  ķermeņa pozu. Ekspozīcijā varēs iepazīties ar latviešu jauno dizaineru kolekcijām – “Fly Fly Bowties”, “Miss Tiik”, ”KIDLINO”, “Janson”, “SAZ Shoes” u.c. 

Starptautiska kontaktbirža biznesa attīstībai

30. martā industrijas pārstāvji tiksies kontaktbiržā, kas ir starptautiska biznesa platforma jaunu kontaktu veidošanai. Ja arī jūsu uzņēmums meklē sadarbības partnerus Baltijā, Eiropā un citviet pasaulē, tad izmantojiet šo iespēju un līdz 29. martam reģistrējieties kontaktbiržai: www.b2match.eu/baltic-fashion-textile2017/

Modes biznesam un tendencēm veltīts seminārs
30. martā  uzņēmēji, dizaineri, modes un tekstila dizaina nozares studenti un pasniedzēji, stilisti un ikviens interesents ir aicināts apmeklēt semināru „Mode un dizains: modes bizness un tendences”. Tajā par 2018. / 2019. gada rudens / ziemas modes tendenču virzītājspēkiem stāstīs globālo modes tendenču prognozēšanas aģentūras „Group Carlin International” mārketinga projektu vadītāja Luīze Takoēna, ar galvenajiem veiksmīga modes zīmola eksporta principiem iepazīstinās “Anton Dell Fashion Consultancy” dibinātājs un vadītājs Antons Dells, bet par modes zīmola izveidošanu un virzību tirgū stāstīs modes preču iepirkumu speciāliste, tirdzniecības un zīmolu menedžere Elīza Drāzniece.

Programma un reģistrācija semināram: www.bt1.lv/bt1/fashion/index.php?link=00800000
Vietu skaits seminārā ir ierobežots!

„Baltic Fashion & Textile Riga” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.
Seko līdzi izstādes jaunumiem:
www.bt1.lv/fashion/
www.facebook.com/ConferenceRiga

Izstādes darbalaiks:
30.–31. marts 10.00–18.00
1. aprīlis 10.00–16.00

Ieejas biļešu cenas:
Pieaugušajiem – 6,00 EUR

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 4,00 EUR
Autostāvvieta – 4,00 EUR


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40094805sec.