10.maijā Rīgā notiks bāru, restorānu un kafejnīcu vadības konference «Saskarsmes Garša 2017»

10. maijā, Rīgā, Spīķeru koncertzālē, notiks bāru, restorānu un kafejnīcu vadības konference "Saskarsmes Garša", kurā piedalīsies HoReCa un BaReCa sfēras profesionāļi, kā arī vietējie radošo nozaru pārstāvji.

Šogad ar idejām un stāstiem dalīsies arī pasaules līmeņa bāru un restorānu eksperti – neskaitāmu HoReCa konceptu autors no Londonas Aidens Kīns (Aidan Keane) un komandu koučs, bijušais zīmola "Tanqueray" vēstnesis pasaulē Anguss Vinčesters (Angus Winchester).

Pašmāju runātāju vidū ir septītais labākais pasaules vīnzinis – Raimonds Tomsons ar stāstu "Vīnzinis – dzīves veids vai darbs?", komēdijas meistars Jānis Skutelis, kurš atklās kā nodefinēt savu vietu zem saules, pirmā integrālā koučinga trenere Žanete Drone skaidros kāpēc pārmaiņās nepietiek ar gribasspēku, fotogrāfe Kristīne Dzalbe ar padomiem kā veidot zīmola vizuālo stāstniecību un citi. Ar nozares profesionāļu stāstiem dalīsies Elmārs Tannis, Ingemārs Dzenis, Raivis Vaitekūns un citi. Ar pilno konferences runātāju sarakstu var iepazīties šeit.

Konference "Saskarsmes Garša" notiek otro reizi un šogad pasākuma vadmotīvu raksturo divas galvenās diskusiju tēmas – "Koncepts un tā nepieciešamība" un "Izglītība un kolektīva motivēšana". Notikumu klāsts papildināts ar meistarklasēm konferences dienā un ekskluzīvu viesmīlības kouča Angusa Vinčestera meistarklasi 11. maijā, dienu pēc.

Šī un līdzīgu pasākumu nepieciešamību Latvijā skaidro konferences "Saskarsmes Garša" idejas autors Arvis Zēmanis:

" – Mūsu misija ir pierādīt, ka bāru, restorānu un kafejnīcu sfēra ir nozare, kas pieprasa augstu kvalitāti un izkoptas amata prasmes. Mēs radījām "Saskarsmes Garšu", lai pašmāju bāriem, restorāniem un kafejnīcām ļautu vieglāk sekot līdzi nozares tendencēm. Lai drīzumā pašmāju meistari izgrieztu pogas Eiropas HoReCa un BaReCa konkurentiem."

Vairāk par "Saskarsmes Garša" stāstniekiem un reģistrēšanos konferencei, šeit: www.saskarsmesgarsa.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4389801sec.