Zināmi pirmā Kalnciema kvartāla Street Food festivāla dalībnieki

2. augustā no plkst. 18.00 līdz 23.00 Kalnciema kvartāla pagalmā norisināsies vēl nebijis pasākums - Street Food festivāla atklāšana, kura laikā savu skatījumu par ielu ēdienu kultūru sniegs tādi restorāni kā "Ferma", "Valtera restorāns", "Muusu Terase", "Rocket Bean Roastery", kā arī ēdienu kultūras entuziasti "Mesty Gourmet", "Fans of Oyster", "Rullējums" un "Bolderājas kebabs". Par pasākuma muzikālo noskaņu rūpēsies DJ Aspirīns, teritorija būs iekārtota tā, lai apmeklētāji varētu nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus dārzā pie galdiņiem. Apmeklētājus iepriecinās arī leģendāro motorolleru Vespa spiets, ko sola sarīkot Vespa garazh.

Kalnciema kvartāls sadarbībā ar "Mesty Gourmet" ir uzsācis Latvijā vēl nebijušu pasākumu sēriju - turpmāk katru trešdienu, kamēr vien vasara mūs lutinās, Kalnciema kvartāla Street Food festivāla pasākumos būs iespēja sastapt ēdināšanas jomas interesantākos profesionāļus un entuziastus, nobaudīt lieliskas, speciāli šim pasākumam gatavotas maltītes, malkot labu vīnu, atpūsties brīvā dabā mūzikas pavadībā draugu lokā vai ar ģimeni, jo pasākumā paredzētas aktivitātes arī bērniem, kā arī brīnumainais cukurvates šovs no Party_house_riga.

Sekojot pasaules tendencēm, ilgstoši interesējoties par ēdienu kultūru, iespaidojoties no citu un pašu pieredzes stāstiem un redzētā citās zemēs, Kalnciema kvartāls un "Mesty Gourmet" vēlas aktīvāk popularizēt Street Food kultūru arī Latvijā. Kalnciema kvartāls ar savu ilggadējo pieredzi, rūpējoties par kvalitatīvas, vietējas izcelsmes pārtiku pilsētā, ir īstā vieta šāda pasākuma veiksmīgai norisei.

Street food raksturīgas divas pazīmes – ēdiens tiek gatavots "uz ielas" visu acu priekšā ēdienu busiņos, teltīs, uz grila vai citām iekārtām. Otrā – ēdiens tiek pasniegts jau pilnībā gatavs, ēdams uzreiz un turpat. Vēl svarīgi, ka ielu ēdieni parasti ir lētāki, nekā restorānu piedāvātais, bet bieži vien izceļas ar oriģinālām pagatavošanas tehnikām, dažādām inovācijām un prasmi īsā laika posmā kvalitatīvi apkalpot lielu cilvēku skaitu.

Pasākums ir bez ieejas maksas. Turpmāk Street Food festivāls paredzēts katru trešdienas vakaru, katru reizi piesaistot jaunus dalībniekus. Starp citu, festivāls ir draudzīgs arī suņiem.

Vairāk:

https://www.facebook.com/events/381483622267091

www.kalnciemaiela.lv

Kalnciema kvartāls ir viens no Rīgas dzīvīgākajiem kultūras centriem, kurā regulāri notiek brīvdabas mūzikas koncerti, mākslas izstādes un citi pasākumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14014316sec.