Rīgā aicina apmeklēt Patrika Grīvas vieslekciju par radio nozīmi

Trešdien, 22.novembrī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība organizētā vieslekcija “Radio neredzamo viļņu spēks”, kuru vadīs radio speciālists un Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis Patriks Grīva.

Biznesa augstskolas Turība absolvents Patriks Grīva ir pieredzējis pārmaiņu vadītājs, kurš radio nozarē darbojas jau 20 gadus. Vidusskolas laikā sācis radio DJ darbu “Radio Skonto”, vēlāk “Radio SWH”, bet jau 26 gadu vecumā kļuvis par “Radio StarFM” programmu direktoru. Ir bijis “Latviešu Radio” vadītājs, izveidojis jaunu radiostaciju “Fit FM”, kā arī bijis “EHR Mediju Grupas” Biznesa attīstības direktors. Šobrīd Patriks Grīva ir Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis, kurš nodrošina komercradio nozares pārraudzību un darbojas kā līdzatbildīgais padomes loceklis VSIA “Latvijas Radio” pārraudzībā.

Radio kā unikāls medijs darbojas jau gandrīz gadsimtu - tas ir spējis izdzīvot arī dažādas krīzes savā pastāvēšanas vēsturē, vienmēr spējot pierādīt, ka neredzamajos radio viļņos slēpjas kas īpašs un atšķirīgs no citiem medijiem.

Vieslekcijā Patriks Grīva atklās radio aizkulises – kā radio sasniedz auditoriju un kā to mēra, kā darbojas radio kā uzņēmums, cik liels ir radio reklāmas tirgus Latvijā šodien, kuri ir veiksmīgākie tirgus dalībnieki, kas ir panākumu atslēga radio biznesā, kā arī citus interesantus faktus. Nāc un uzzini!

Vieslekcijas apmeklējums ir bez maksas.

Aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu.

Vieslekcijas norises vieta – Biznesa augstskolas Turība C322. auditorija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33887506sec.