Iedegs pirmo Ziemassvētku eglīti Centra sporta kvartālā

Piektdien, 15. decembrī, plkst.15.00 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs kopā ar Rīgas domes Pilsētas Īpašuma komitejas priekšsēdētāju Oļegu Burovu, Rīgas Centra humanitārās vidusskolas direktori Inetu Rudzīti, būvniecības uzņēmuma AS „LNK Industries” valdes locekli Davidu Lipkinu, skolas audzēkņiem un „Pasaku nama” rūķiem iedegs pirmo Ziemassvētku eglīti Centra sporta kvartālā.

Ziemassvētku egles augstums ir aptuveni 11 metri. Egles svētku rota - lampiņu virtenes ir AS „LNK Industries”, kas veica stadiona izbūves un teritorijas labiekārtošanas darbus, dāvana gan mazajiem, gan lielajiem kvartāla apmeklētājiem svētkos.

Šogad, 16. septembrī, atklāja četrus hektāru plašo Centra sporta kvartālu, kurā ir izveidots viens no lielākajiem rotaļu laukumiem bērniem. Tajā ir uzstādītas dažāda veida rotaļu iekārtas un elementi, kas paredzētas dažādu vecuma bērniem. Rotaļu laukuma vizuālajā noformējumā par pamatu ir izmantoti Rīgas pilsētas simboli un vēsture.

Pārējā Centra sporta kvartāla teritorijā ir izveidots futbola laukums ar 280 metru skrejceļu ap to, basketbola laukums, divi multifunkcionālie laukumi, laukumi pludmales volejbolam, tāllēkšanas sektors, skeitparks, veloparks, laukums ielu vingrošanai, tribīnes, inventāra nomas punkti, tualetes, ģērbtuves. Visā teritorijā ir ierīkota video novērošanas un apgaismošanas sistēma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.29888105sec.