Aicina uz Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu 11. novembra krastmalā

Rīdzinieki un pilsētas viesi laipni gaidīti Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā 11. novembra krastmalā, kas risināsies no 31. decembra plkst. 21.00 līdz 1. janvāra plkst. 3.00.

Sagaidot Latvijas valsts jubilejas gadu, pasākuma apmeklētāji varēs baudīt koncertprogrammu „100 dziesmas līdz simtgadei”, vērot īpašu svētku muzikālu uguņošanas uzvedumu, apmeklēt krastmalā izvietotās tirdzniecības vietas un kopā ar saviem draugiem un ģimeni svinēt svētkus.

Jau no plkst. 21.00 krastmalā darbosies tirdzniecības vietas un par muzikālu noskaņu gādās dīdžejs Roberts Lejasmeijers. No plkst. 22.00 pasākuma apmeklētāji varēs klausīties koncertprogrammu „100 dziesmas līdz simtgadei”, kas īpaši veidota, sagaidot Latvijas valsts jubilejas gadu. Tajā dziedās Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Normunds Rutulis, Daumants Kalniņš, Ivo Grīsniņš-Grīslis un muzicēs grupa „MC orķestris”. Tieši gadu mijā sāksies muzikāls uguņošanas priekšnesums, kuru pavadīs operdziedātājas Sonoras Vaices, vijolnieka Raimonda Ozola, grupas „Latvian Voices”, dūdu un bungu grupas „Auļi”, dīdžeja Monstas, hiphopa mākslinieka Reika un Kristapa Krievkalna muzikāli mākslinieciskais sniegums. Pēc svētku uguņošanas svinības turpināsies kopā ar grupu „Buks” un dīdžeju Robertu Lejasmeijeru.

Omulīgākai svētku gaisotnei pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sasildīties pie dzīvās uguns objektiem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgus ēdienus un dzērienus.

Lai nodrošinātu jauku gaisotni svētku norises vietā, ikviens aicināts ievērot sabiedrisko kārtību un drošību. Pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Tāpat apmeklētāji ir atbildīgi par savām personīgajām mantām. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā tikai kopā ar vecākiem. Vienlaikus vecāki aicināti pieskatīt savus nepilngadīgos bērnus. Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Rīgas Pašvaldības policija. „Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un ļaut drošības dienestiem veikt savus pienākumus, tajā skaitā pārbaudes, lai svētki būtu izdevušies un tikai patīkamiem pārsteigumiem piepildīti,” informē pasākuma organizatori.

Sportisku aktivitāšu cienītāji gaidīti Rīgas publiskajā slidotavā, kas gadu mijā darbosies no 31. janvāra plkst. 9.00 līdz 1. janvāra plkst. 2.00.

Gan pirms gadu mijas, gan Jaunajā gadā rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apskatīt arī festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš” 41 vides objektu – netradicionāli un visdažādākajā tehnikā veidotus mākslas darbus – Ziemassvētku egles.

31. decembrī un 1. janvārī Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77681017sec.