Vidzemes Augstskola uzburs festivāla gaisotni izstādē «Skola 2018»

Neierastā festivāla tematikā Vidzemes Augstskola (ViA) šogad aizvadīs ikgadējo izglītībai veltīto izstādi „Skola 2018”, kurā topošie studenti iepazīsies ar ViA studiju piedāvājumu, jaunajām studiju programmām un iespējām, ko sniedz Valmiera.

ViA stendā ikvienam dalībniekam būs ļauts izzināt augstskolas intelektuālā festivāla iespējas. Vidzemes Augstskolā studijas ir svētki, kuros sastopas līdzīgi domājošie. Pasniedzēji dalās savās zināšanās un mākslā tās praktiski pielietot. Tā ir nebeidzama iespēju skate, kurā katram no festivāla dalībniekiem ir potenciāls atrast savējo. Vidzemes Augstskolas festivāls balstīts abpusējā mijiedarbībā, šeit zināšanu sniedzējs ir līdzvērtīgs zinību ņēmējam, teorija nedominē pār praksi, un nopietna koncentrēšanās mijas ar prieku un vispārēju studiju svinēšanu.

Interesentiem būs iespēja piedalīties sociālo mediju konkursā un balvā saņemt dāvanu karti festivāla biļešu iegādei (www.bilesuserviss.lv), kā arī izmēģināt savas spējas erudīcijas spēlē “ViAktorīnā” un saņemt dažādas vērtīgas balvas. Savukārt uz ViA festivāla skatuves būs iespēja vērot dažādus priekšnesumus.

Tāpat tiks stāstīts par jaunajām studiju programmām, kas tiks piedāvātas bakalaura un maģistra studiju līmenī, tā piemēram, “Mediju un informācijas pratība”, “Stratēģiskā komunikācija un pārvaldība”, “Kiberdrošības inženierija”, “Virtuālā realitāte un mobilās tehnoloģijas” (kad programmas tiks licencētas).

Lai sniegtā informācija būtu gan noderīga, gan aizraujoša, par studiju iespējām Vidzemes Augstskolā stāstīs ne tikai augstskolas darbinieki, bet uz vietas būs iespējams iepazīties ar augstskolas studentiem, uzzinot viņu domas un pieredzes stāstus par studijām Vidzemes lielākajā pilsētā Valmierā. Interesentiem būs iespēja uzzināt arī par citiem ViA pasākumiem: Studenta anatomiju (14.-22.marts), pikniku ar pasniedzējiem (2.jūnijs), kā arī ārpus studiju aktivitātēm.

ViA piedāvā 17 studiju programmas sešos studiju virzienos – Biznesa vadība, Komunikācija, mediji un pārvaldība, Tūrisms un atpūta, Informācijas tehnoloģijas, Mehatronika un Būvniecība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.64153123sec.