«Wolt» atklāj, kas rīdziniekiem garšo vislabāk

Veiksmīgā ēdienu piegādes platforma Wolt 2018. gada 23. oktobrī atzīmēs savu gada jubileju Latvijas tirgū. Par godu panākumu pilnajam pirmajam gadam Latvijā, Wolt atklāj interesantus faktus no ikdienas!

Wolt mobilo lietotni izveidojis Somijas startup uzņēmums, un šobrīd tā darbojas 11 valstīs - Čehijā, Dānijā, Gruzijā, Norvēģijā, Somijā, Ungārijā, Zviedrijā, Polijā, Igaunijā, Lietuvā un Latvijā. Wolt lietotnē pieejami vairāk nekā 200 Rīgas restorāni rādiusā no Teikas līdz Mārupei, kuri piedāvā dažādu kultūru iecienītās garšas.

Wolt vadītāja Baltijā Līsa Ristala (Liis Ristal) komentē: "Liels prieks par attīstību Latvijas tirgū, jo Rīgas iedzīvotāji šo piegādes platformu ir atzinīgi novērtējuši. Jau pirmajos 5 mēnešos apgrozījums Rīgā pārsniedza apgrozījumu Viļņā, kur Wolt uzsāka darbību pusotru mēnesi agrāk. Un šobrīd apgrozījums ik mēnesi pieaug par 30%. Esam patiesi pateicīgi rīdziniekiem par sirsnīgo uzņemšanu!"

Vēl interesants fakts ir, ka 2017. gada septembrī Wolt darbojās tikai 4 valstīs un kopumā 10 pilsētās, taču šodien Wolt ir pieejams 11 valstīs un 31 pilsētā!

Kas rīdziniekiem garšo vislabāk?

Septembra laikā vien Wolt lietotāji Rīgā pasūtījuši 21 000 burgeru, 18 500 kebabu, 1700 nūdeļu porciju, 1700 salātu, 9000 suši un 4900 picu. Wolt lepojas arī ar ātru ēdiena sagatavošanu un piegādi – no klikšķa telefonā līdz maltītes nonākšanai pie klienta vidēji paiet tikai 34 minūtes.

Taču vēl pārsteidzošāks ir fakts, ka visātrākā piegāde pirmā gada laikā bijusi vien nieka astoņās minūtēs – četras minūtes, lai pagatavotu picu, un četras minūtes, lai to piegādātu.

Wolt velokurjerus Rīgas ielās ir viegli atpazīt pēc lielas zilas mugursomas, kas tā vien aicina aizdomāties – kādas gardas lietas tajā šobrīd varētu būt. Aktīvie Wolt kurjeri gada laikā ir nogādājuši klientiem vairāk kā 3000 pasūtījumu.

Par Wolt

Wolt ir Somijas startup uzņēmums, kas piedāvā mobilo lietotni ar mērķi padarīt patērētāju dzīvi vienkāršāku, nodrošinot ātru un ērtu veidu, kā tikt pie kārotās maltītes. Mobilā lietotne Wolt ieguvusi Apple Dizaina Balvu (Apple Design Award). Baltijas valstīs vien Wolt nodarbina vairāk nekā 1600 kurjeru un sadarbojas ar vairāk kā 600 restorāniem. Šobrīd Wolt darbojas 11 valstīs - Čehijā, Dānijā, Gruzijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Norvēģijā, Somijā, Ungārijā, Polijā un Zviedrijā. Wolt investoru lokā ir tādi zināmi cilvēki kā Nokia priekšsēdētājs Risto Silasma (Risto Siilasmaa), Skype radītājs Niklass Zenstroms (Niklas Zennström) un Ilka Pananens (Ilkka Paananen) - Supercell galvenais izpilddirektors.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5731771sec.