Āgenskalna tirgū Ziemassvētkos sagatavoti dažādi pārsteigumi

Āgenskalna tirgus aicina pavadīt svētku laiku kopā, tāpēc 2018. gada 15., 16., 22. un 23. decembrī plkst. 9.00-17.00 Ziemassvētku tirdziņos varēs atrast veselīgas un sirsnīgas dāvanas, retas un vērtīgas lietas pie krāmu tirgotājiem, kā arī dzert karstvīnu, sildīties ar ēdieniem, sarūpēt piparkūku mīklas un uzkodas svētku galdam. Tirdziņu laikā organizatori ir parūpējušies arī par svētku pārsteigumiem, īpaši jāizceļ "Rīgas Doma kora skolas" audzēkņu un solistes Noras Kalniņas koncerts "Īslaicīgs sniegputenis", kulinārijas meistarklase bērniem, dāvanu saiņošanas un piparkūku darbnīcas, laimītes liešana un vēl.

Tirdziņos Jūs priecēs ne tikai vietējo amatnieku un zemnieku produkcija, bet varēsiet nogaršot uz vietas mobilajā kūpinātavā gatavotus jūras asarus un foreles steikus. Tirgotāji sagādās dabīgus mājas vīnus no dārza augļiem un ogām, visu izmēru eglītes, svētku dekorus un vainagus. Savukārt pie krāmu tirgotājiem būs dāvanas, ar ko iepriecināt cilvēkus, kuriem jau viss ir – senlietu klāstā vienmēr atradīsies kas neredzēts un unikāls.

15. decembrī plkst. 12.00-13.30 muzikālu Ziemassvētku noskaņu radīs vairāku brīvo mikrofonu dalībniece Asnāte Tarvida un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas audzēknes Beāte Keina un Loreta Reide, kuras apgūst vokālu pie grupas "Framest" solistes Rūtas Dūdumas.

16. decembrī plkst. 13.00-15.00 Āgenskalna tirgus laukumā notiks "Īslaicīgs sniegputenis" – tas ir "Pārdaugavas radošā centra" un apkaimes mūziķu sveiciens Āgenskalnam svētkos, kas jau divus gadus Ziemassvētku laikā iepriecina apkaimes iedzīvotājus. Šoreiz koncertā uzstāsies "Rīgas Doma kora skolas" audzēkņi ar klasiskām Ziemassvētku dziesmām un gospeļa kora dziedājumiem, kā arī soliste Nora Kalniņa ar koncertprogrammu "Puteņu domas".

22. decembrī plkst. 11.00-14.00 Āgenskalna tirgū darbosies grila skola bērniem "Marienbāde". Jaunākais kulinārijas blogeris Latvijā Pipars (Rojs Puķe) gaidīs bērnus no četru gadu vecuma (līdz 12 gadiem), lai kopā pagatavotu gardus svētku burgerus. Burgeru pagatavošanas meistarklase ir bez maksas.

23. decembrī plkst. 9.00-17.00 kopā ar "Donas" rūķu darbnīcu gatavosim savas laimes piparkūkas, kuras pēc tam varēs notiesāt uz vietas vai uzdāvināt kādam mājās. Dalībniekiem būs iespēja iejusties rūķu lomā, uzzināt par rūķu skolu un piparkūku vēsturi. Līdzi aicinām ņemt arī rūķu cepures un priekšautus!

Lai uzzinātu, ko sagaidīt jaunajā gadā, 22. un 23. decembrī Āgenskalna tirgū apmeklētāji aicināti liet laimi. Abās dienās notiks arī dāvanu saiņošanas darbnīca – nāciet ar savu vai tirgū iegādātu dāvanu un uzticiet noformējumu saiņošanas speciālistiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.63816309sec.