Rīgā uz vienas skatuves satiksies astoņi pasaules labākie iluzionisti (video)

2019. gada 10. un 11. maijā Arēnā Rīgā astoņi pasaules labākie iluzionisti satiksies uz vienas skatuves un prezentēs jauno programmu "Iluzionisti".

Šova ietvaros uzstāsies "Ātras transformācijas" meistari Sos un Viktorija Petrosjani. Četru gadu garumā duets četras reizes ir ticis Ginesa rekordu grāmatā ar savu unikālo "quick change" numuru. Pirmā reizē viņiem sanāca samainīt 16 kostīmus divu minūšu laikā, bet jau ceturtā reizē viņiem izdevās samainīt 13 tērpus 60 sekundēs.

Vīrs un sieva ļoti labi atceras tos laikus, kad viņi strādāja pie rekorda. "Tagad Viktorija 120 sekundēs var paspēt samainīt 16 kostīmus, bet 60 sekundēs – 12. Tā arī mēs nokļuvām Ginesa rekordu grāmatā" – atcerējas Sos.

Sos Petrosjans aizraujoši stāsta par savu producentu studiju "Sos Magic production", kur izveidojis vairāk nekā 50 numurus pasaules zvaigznēm, sākot ar mūziku, horeogrāfiju un arī kostīmiem. Tieši par kostīmiem atbild Viktorija un sniedz tos pakalpojumus zvaigznēm, kuri veiksmīgi uzstājās šovos ASV un Eirovīzijā.

"The Illusionists" šova pirmizrāde notika 2012. gadā Sidnejā. Pēc tam izrādes bija skatāmas tikai prestižajos laukumos visā pasaulē. Viņi bijuši Austrālijā, Meksikā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Āzijā un Eiropā. Internacionāla grupa apvienoja plaša spektra disciplīnu profesionālus. Uz Rīgu atbrauks astoņi no tiem un prezentēs savu jauno programmu.

Plašāka informācija par šovu oficiālajā mājaslapā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48441005sec.