Muzejs «Rīgas Jūgendstila centrs» aicina uz bērnu rītu

2019. gada 17. februārī, plkst. 12.00 muzeja runcis Alberts kopā ar režisori Ināru Čaksti aicina ģimenes ar bērniem ielūkoties interesantajā lietu pasaulē. Meteņu laikā, kad pavadot ziemu un gaidot pavasari, tiek tīrīta māja un reizēm arī atrastas jaunas vai sen aizmirstas lietas, runci Albertu ir ieinteresējuši daži seni un daži jauni priekšmeti, kas sastopamas muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs".

Lietas mēs sastopam it visur – mājās, ceļā, muzejā, arī pasakās, stāstos un dzejoļos. Lietas iedvesmo māksliniekus veidot mākslas darbus un radīt stāstus. Līdzīgi kā pavasaris piešķir dabai jaunu skatu, mākslinieki un amatnieki mēdz piešķirt lietām jaunu dzīvi. Savukārt muzejā lietas turpina dzīvot, vēstījot savu stāstu ikvienam apmeklētājam, kurš vien ir gatavs to sadzirdēt.

Līdz 24. martam muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" mākslinieces Ineses Brants izstādē "Vij ziedus ap galvu…" skatāma savdabīga seno lietu pārtapšana jaunās formās. Gluži neparastā veidā vecmāmiņu rokdarbi ir atdzīvojušies mirdzošā porcelānā. Kāda saistība tam ir ar muzeju "Rīgas Jūgendstila centrs", kādas ir bērnu mīļākās lietas un vēl daudz cita interesanta varēs uzzināt, apmeklējot bērnu rītu "Mājas brīnumainās lietas" .

Uz pasākumu aicināts ikviens interesents, bet jo īpaši –  bērni vecumā no 4 līdz 8 gadiem, kā arī viņu vecāki vai pavadošās personas. Ieejas pasākuma par maksu.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc organizatori lūdz pieteikt dalību iepriekš, zvanot pa tālruni +371 67181465 vai rakstot e-pastā [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41964984sec.