Piedalies, izmēģini un iedvesmojies izstādē «Skola 2019»!

Jau šonedēļ, no 2019. gada 1. līdz 3. februārim, Ķīpsalā notiks 25. jubilejas izstāde "Skola 2019", kur jaunieši varēs smelties daudzpusīgu informāciju par mācību iespējām Latvijā un ārzemēs, piedalīties dažādās aktivitātēs, baudīt jubilejas kūkas un vēl un vēl! Ko vēl apmeklētājiem sola jubilejas izstāde? Uzzini jau tagad!

Svētki mums – kūkas jums!

Neviena jubileja nav iedomājama bez kūkām un svecītēm, tāpēc par godu izstādes "Skola" 25. dzimšanas dienai tās dalībnieki būs sarūpējuši gardas dāvanas – dzimšanas dienas tortes. Izstāde gluži kā Karlsons ar vienu svecīti un daudz tortēm godam atzīmēs savu skaisto jubileju. Apmeklētāji par skaistajām tortēm varēs ne tikai priecāties, bet 1. martā plkst. 13.00 konferenču zālē Nr. 3 tās arī nogaršot! Savukārt "Facebook" izstādes "Skola" kontā ikviens varēs nobalsot par skaistāko torti un, iespējams, savā īpašumā iegūt vērtīgu veicināšanas balvu.

Esi aktīvs, un prieks būs garantēts!

"Skolas 2019" dalībnieki katru izstādes dienu būs sarūpējuši dažādas aktivitātes. Piemēram, ja tevi interesē jaunākās mūsdienu tehnoloģijas, ja vēlies redzēt, uz ko ir spējīgi cilvēkiem līdzīgi roboti, – tad iegriezies Transporta un sakaru institūta stendā. Bet, ja tevi interesē savas sejas skenējums, – Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) ekspozīcijā uzmeklē RTU Inženierzinātņu vidusskolas skolēnus, kas piedāvās ar 3D skeneri noskenēt seju. Savukārt  starptautiskais konsultāciju centrs par izglītības iespējām ārzemēs "KALBA" piedāvās ne vien lielisku iespēju sastapt 13 ārvalstu augstskolu pārstāvjus, bet arī tikt pie vērtīgām balvām!

Īsteno sapni par lidošanu!

Vai tu sapņo par pilota karjeru? Tad piepildi šo sapni! Šādu iespēju izstādē ''Skola 2019'' piedāvās gan airBaltic Training Pilotu akadēmija, gan arī viens no lielākajiem neatkarīgajiem aviācijas mācību centriem Eiropā –   "BAA Training"  (BAA Training aviation academy) Lietuvā. Starp citu, aizpildot "BAA Training" anketu, iespējams, tiešu tu tiksi pie iespējas izmēģināt lidojumu pilna lidojuma simulatorā!

Piedalies virtuālās realitātes izaicinājumā!

Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) izstādē "Skola 2019" jauniešiem piedāvā virtuālās realitātes izaicinājumu "Vai tev ir #iekšasstudētRSU"? Galamērķa sasniegšana šajā virtuālajā labirintā prasīs mērķtiecīgu iedziļināšanos, lai atbildētu uz jautājumiem par medicīnas un veselības aprūpes vai citām RSU profesijām, piemēram, politiķa, žurnālista vai jurista. Ātrākie finišētāji saņems balvas, bet citi – labāk iepazīs sevi, savas intereses un to, ko šīm interesēm atbilstošu piedāvā RSU studiju programmas.

Aprunājies ar Skuteli un satiec reperi Reiku!

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBA sava stenda otrajā stāvā aicina uz tikšanos ar dažādu nozaru viedokļu līderiem un profesionāļiem – jauno tehnoloģiju ekspertu Kristapu Skuteli (1. martā plkst. 17.00), režisoru, producentu Jāni Holšteinu (piektdien un sestdien no 10.00 līdz 14.00) un arhitektu Jāni Dripi. Izmanto to! Un vēl RISEBA stendā ar muzikāliem priekšnesumiem viesosies jauniešu iecienītais reperis Reiks, kurš arī studē RISEBA! Reiks būs gan piektdien un sestdien 14.00, gan arī svētdien 12.00!

Iesaisties muzikālās performancēs!

Ja esi radošs – kāp uz Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) ekspozīcijas skatuves jau izstādē un kopā ar profesionālās bakalaura studiju programmas "Vispārējās izglītības mūzikas skolotājs" iesaisties performancēs, un arī uzzini visu par skolotāja profesijas perspektīvām! No pieredzes trūkuma nav jābaidās – galvenā ir uzdrošināšanās un vēlme izmēģināt kāda mūzikas instrumenta spēli. Nāc, muzicēsim kopā! Savukārt, ja vēlies iejusties "diriģenta" ādā, izstādē uzmeklē Vidzemes Augstskolu un uzzini, kā tas ir – diriģēt Jāzepa Vītola "Gaismas pili" populārā virtuālās realitātes projektā #izlīdziVītolam.

Aplūko pneimobili un citus studentu veikumus!

Aplūko RTU studentu radīto dronu balansēšanas modeli, konstruētos un izgatavotos pneimobiļus un jaunāko veikumu  — procesora modeli, ar kura palīdzību varēsi izzināt procesora izbūvi un darbības principus! Pie Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārstāvjiem izzini, kā informācijas tehnoloģiju studenti un zinātnieki palīdz attīstīties dažādām nozarēm, programmējot nākotnes parkošanās sistēmas, prognozējot bišu saimju labsajūtu un kontrolējot viņu uzvedību. Tieši izstādē varēsi uzzināt, kurā studiju programmā ir jāstudē, lai ko līdzīgu spētu radīt un uzbūvēt.

Individuālas karjeras konsultācijas!

Ja par visiem 100 % neesi pārliecināts, kādu profesiju un kādu tālāko izglītības ceļu izvēlēties, – izmanto iespēju izstādē "Skola 2019" netraucēti aprunāties ar Latvijas Karjeras attīstības asociācijas pieredzējušajiem konsultantiem, kas tevi gaidīs Karjeras konsultanta sarunu telpā Izstāžu centra vestibilā!

Izmanto aktīvās atpūtas zonu!

Un, visbeidzot, ja vēlies baudīt nesteidzīgu atmosfēru un piesēst pufos, uzlādēt mobilo tālruni, izmēģināt 3D spēli, aizpildīt testu "Pastudē sevi" un, protams, uzzināt par Latvijas Universitātes (LU) piedāvātajām studiju programmām, iegriezies aktīvā LU atpūtas zonā! Šos un vēl daudzus citus izstādes dalībnieku piedāvājumus izmēģini izstādē "Skola 2019" Ķīpsalā! Vairāk par izstādi un dalībnieku jaunumiem: www.bt1.lv/skola

Izstādi "Skola" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Norises vieta:

Starptautiskais izstāžu centrs, Ķīpsalas iela 8, Rīga

Darbalaiks:

1.–2. marts 10.00–18.00

3. marts 10.00–17.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47293997sec.