Dabas muzejā pavasara brīvlaikā norisināsies aizraujošs nodarbību cikls

Pavasara brīvlaikā, no 2019. gada 11. līdz 15. martam, satiec jaunus draugus un aizrautīgi pavadi laiku Dabas muzeja rīkotajā nodarbību ciklā "Rīta cēliens muzejā". Tā laikā muzeja ekspozīcijās varēs iepazīt Latvijas dabu, doties nelielos izbraucienos, kā arī darboties dažādās radošās aktivitātēs un īpašās jogas nodarbībās būs iespēja mācīties ieklausīties klusumā.

Organizatori nodarbību cikla "Rīta cēliens muzejā" laikā 2.–4. klašu skolēniem piedāvā lietderīgi pavadīt brīvlaika darba dienu pirmo pusi. Katru dienu muzeja speciālisti pievērsīs dalībnieku uzmanību kādai citai tēmai – iepazīstinās ar meža un ūdens iemītniekiem, stāstīs par dzīvniekiem, kas uzbarojas tikai naktī u.c. Nedēļas laikā dalībnieki viesosies Rīgas Vēstures un kuģniecības muzejā un apmeklēs Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju.

Nodarbības norisināsies no plkst. 9.00 līdz 15.00, pieteikumus pieņem tikai uz visu nedēļu. (papildus nometnes maksai, iespējams vienoties par pusdienām).

Sīkāka informācija par nodarbību ciklu un iepriekšēja pieteikšanās, zvanot 67356051 vai rakstot e-pastu [email protected].

Īpaša ziņa muzeja apmeklētājiem – skolēnu brīvlaika nedēļā, muzejs būs atvērts arī pirmdien, 11. martā, un otrdien, 12. martā. Brīvlaika nedēļā, kā ierasts, piedāvās izzinošu aktivitāti ģimenēm ar pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem – norisēm dabā pieskaņotu uzdevumu trasīti "Zaļš gar acīm". Ar tās palīdzību pievērsīs uzmanību plaukstošā pavasara krāsām un smaržām, piedāvāsim ieraudzīt zaļās krāsas daudzveidību gan dabā, gan muzeja ekspozīcijās.

Sagaidīsim pavasari kopā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4996841sec.