6 pieturas punkti, kas pavisam noteikti jāapskata izstādē «Bērnu pasaule 2019»

Jau šajā nedēļas nogalē, no 2019. gada 26. līdz 28. aprīlim, Ķīpsalā norisināsies plašākā bērnu preču un aktivitāšu izstāde "Bērnu pasaule 2019". Lūk, seši pieturas punkti tavam izstādes apmeklējumam!

Iemūžini atmiņas par bērnību

Pirmais smaids, pirmais vārdiņš, piedzīvojumi smilškastē, svētki un ikdienas notikumi – ir tik svarīgi saglabāt atmiņas par mazuļa pirmajiem soļiem dzīvē! Kā to izdarīt? Izstādē varēsi iepazīties ar latviešu darināto atmiņu grāmatu "Kā Tu pasauli mācies", kurā pierakstīt un saglabāt atmiņas no mazuļa dzimšanas līdz pat pirmajai skolas dienai. Profesionālā ģimenes fotogrāfe Darja Geka interesentiem pastāstīs par newborn jeb jaundzimušo fotogrāfijām Latvijā, kā arī palīdzēs izvēlēties tieši tavai ģimenei piemērotāko fotosesijas veidu. Bet jaunais zīmols "Maģijas mirklis" piedāvās iepazīt 3D nospiedumu komplektus, kurus varēsi izmantot pašrocīgi mājas apstākļos un izveidot mazuļa rociņu vai pēdiņu nospiedumus!

Izvēlies Latvijā darinātus apģērbus

Savas jaunākās kolekcijas "Bērnu pasaulē 2019" prezentēs vairāki Latvijas apģērbu zīmoli: "Hebe", "WUF kids", "ViKrEm", "Petra", "EcoEmi", "Wooly Organic", "NordicSummerSet". Kolekcijās atradīsi gaisīgas un vasarīgas kleitas, stilīgus krekliņus un šortus, rāpulīšus, kombinezonus, mīkstas sedziņas, šalles, cepures un daudz ko citu! Skaistās drēbītes radītas no dabīgiem un ādai patīkamiem materiāliem, lai mazuļi un bērni bērnību varētu pavadīt ērti un skaisti. Izvēlies Latvijā darinātu apģērbu!

Atrodi piemērotāko bērna gultiņu

Meklē gultiņu savam mazulim? Tad nāc uz Ķīpsalu, kur trīs izstādes dienās varēs iepazīt dažādas mēbeļu kolekcijas un ne tikai atrast piemērotāko gultiņu, bet arī piemeklēt atbilstošu kumodi un pārtinamo galdiņu! Starp "Bērnu pasaules 2019" dalībniekiem ir gan Latvijā labi zināmi un iemīļoti uzņēmumi, kā, piemēram, "Troll Smiltene" un "YappyKids", gan uzņēmumi, kas piedāvās mēbeles no ārzemēm, piemēram, "MiMiKID Baby Boutique". Izstādē varēs izpētīt gultiņu dažādās funkcijas un atrast savām vajadzībām atbilstošu!

Salīdzini jaunākos ratiņus

"TFK", "Emmaljunga", "Bugaboo", "Stokke", "Maxi-Cosi", "Roan", "Bebecar", "ABC Design", "Cybex", "Joie", "Nuna" – šo un citu bērnu ratiņu zīmolu jaunākās kolekcijas būs apskatāmas vienuviet Ķīpsalā! Mazuļa pirmā "transportlīdzekļa" iegāde ir atbildīgs pirkums, tāpēc tieši izstādē varēsi salīdzināt dažādu ražotāju piedāvājumu, uzklausīt konsultantu ieteikumus, izvēlēties atbilstošāko modeli un iegūt to par īpaši izdevīgu cenu!

Darbojies radoši

Līdzās iepirkšanās rosībai ģimenes ar bērniem varēs piedalīties dažādās radošās un izglītojošās darbnīcās izstādes Bērnu pilsētiņā. "Burbulis.lv" aicinās ienirt aizraujošā burbuļu pasaulē un izveidot lielus, apaļus, garenus burbuļus vai pat putu torņus. Turklāt drosmīgākie ieraudzīs pasauli, stāvot milzu burbulī! Florbola klubs "Rockets" piedāvās izmēģināt spēkus florbolā un precizitātē, veicot metienus mērķī. Apmeklējot "Smilšu lampas" darbnīcu, bērni varēs spēlēties ar izglītojošo koka spēļu komplektu "Reiz sensenos laikos…". Atdzīvosies gan karalis un karaliene, bruņinieki un jātnieki, gan pils ar pūķi un princesi! Privātā vidusskola "RIMS" veicinās māksliniecisko talantu izpaušanu un ikvienam piedāvās apgleznot ledusskapja magnētiņu vai izveidot personisku pogu dizainu. Vai zini, kā rakstāms tavs vārds ķīniešu valodā? Arī to varēsi noskaidrot "Bērnu pasaulē 2019"!

Iejūties glābēju lomā

Pielaikot ugunsdzēsēja aizsargtērpu, apsēsties uz policijas motocikla, iekāpt avārijas dienesta auto – to visu un vēl vairāk "Bērnu pasaules 2019" Drošības kvartālā piedāvās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Rīgas pašvaldības policija un "Latvijas Gāze"! Biedrības "Latvijas Sarkanais krusts" speciālisti aicinās izzināt, cik liela nozīme ir pirmajai palīdzībai. Dienestu pārstāvji lielos un mazos izstādes apmeklētājus izglītos par drošību, pastāstīs par sava amata specifiku un aicinās piedalīties dažādās aktivitātēs. Turklāt bērni kopā ar speciālistiem varēs sagatavot savas ģimenes drošības plānu!

Visās trīs dienās Izstāžu centrā Ķīpsalā darbosies "Happy" mazuļu pārtinamā zona, kur mazajai atvasei nomainīt autiņus. Būs sarūpētas gan autiņbiksītes, gan mitrās salvetes un paladziņi. Māmiņas tur varēs arī netraucēti pabarot savus mazuļus!

Viss nepieciešamais bērnam

Kā zināms, no 26. līdz 28. aprīlim Ķīpsalā varēs aplūkot un iegādāties arī rotaļlietas, higiēnas preces, autokrēsliņus un vēl daudzas citas bērniem noderīgas preces. Bērniem būs iespēja piedalīties izglītojošās, sportiskās un radošās aktivitātēs! Savukārt uz Lielās skatuves ar dziesmām un dejām trīs dienas uzstāsies mazie mākslinieki no visas Latvijas.

Seko līdzi informācijai par "Bērnu pasaules 2019" dalībniekiem, jaunumiem, atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem mājaslapā: www.bt1.lv/bp, kā arī www.facebook.com/bernuizstad.

Izstādi "Bērnu pasaule" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Vienlaikus Ķīpsalā norisināsies arī starptautiskā tekstila industrijas izstāde "Baltic Fashion & Textile 2019", kuru varēs apmeklēt ar "Bērnu pasaule 2019" ieejas biļeti vai ielūgumu. Vairāk informācijas šeit.

Darbalaiks:

26. aprīlī 10.00–18.00

27. aprīlī 10.00–18.00

28. aprīlī 10.00–17.00

Nestāvi rindā pie kases! Pērc biļeti internetā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.78875613sec.