Ar skaļām motoru rūkoņām atklās jauno Motosezonu

2019. gada 27. aprīlī, plkst. 13:00 norisināsies tradicionālais motosezonas atklāšanas pasākums, kurā vairāki tūkstoši motobraucēji, moto entuziasti un motosporta līdzjutēji pulcēsies pie tirdzniecības centra MOLS, lai iepazītos ar citiem motobraucējiem un viņu spēkratiem. Jau sākot no plkst. 10:00 pie lielveikala uz sezonas pirmo tradicionālo braucienu pulcēsies vairāki tūkstoši motobraucēju gan no Latvijas, gan ārvalstīm.

Plkst. 13:00 motobraucēji kolonnā startēs no tirdzniecības centra "Mols" Krasta ielā 46 un dosies tālāk pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trejādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu uz 11. novembra krastmalu. Pēc tam no pulksten 13.45 11. novembra krastmalā notiks Marko Mendozas brīvdabas bezmaksas rokkoncerts. Pasākums ir paredzēts visiem interesentiem un būs pieejams bez maksas.

Interesenti aicnāti iepazīties ar jaunākajiem šī gada motociklu modeļiem, kas nominēti titulam "Latvijas Gada motocikls". Tos var ieraudzīt, apskatot izstādi t/c "Mols" 1. stāvā. Starp tiem ir "Ducati", "Triumph", "Yamaha" un "Can-Am", kā arī publikai mazāk zināmie "Mash" un "Royal Enfield". Konkursam "Latvijas Gada motocikls 2019" kopumā pieteikti 24 motocikli un sākot no šī gada konkursa žūrijas priekšsēdētāja amatu ieņem auto eksperts Pauls Timrots.

Saistībā ar pasākuma "Motosezonas 2019 atklāšana" rīkošanu vairākās vietās Rīgā tiks ierobežota satiksme, kā arī būs slēgts 11. novembra krastmalas posms.
 
27. aprīlī no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.
 
No 26. aprīļa plkst. 8.00 līdz 27. aprīļa plkst. 22.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11. novembra krastmalas labajā pusē, posmā un virzienā no Bīskapa gātes līdz Poļu gātei, savukārt no 26. aprīļa plkst. 20.00 līdz 27. aprīļa plkst. 22.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.
 
27. aprīlī no plkst. 13.00 līdz plkst. 14.00 notiks motobraucēju parādes brauciens pa maršrutu: brauciena sākums pie tirdzniecības centra "Mols" (Krasta iela 46), tālāk pagrieziens pa kreisi uz Krasta ielu, pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu, 11. novembra krastmalu. Satiksme tiks slēgta minētajā motobraucēju parādes brauciena maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās (izņemot pasākuma dalībnieku transportlīdzekļus un operatīvos transportlīdzekļus).
 
Tostarp motobraucēju parādes brauciena laikā minētajā maršrutā sabiedrisko transportlīdzekļu satiksme tiks regulēta vai slēgta atbilstoši nepieciešamībai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54086304sec.