Bezmaksas seansā izrādīs labākās tūrisma filmas

2019. gada 24. maijā plkst. 17.00 kinoteātrī "Splendid Palace" īpašā seansā notiks Tūrisma filmu festivāla "Tourfilm Riga" labāko īsfilmu parāde. Ieeja seansā bez maksas.

Rīgas domes organizētajā Starptautiskajā tūrisma filmu festivālam "Tourfilm Riga 2019", kas ik pavasari notiek Rīgā, pulcējot dalībniekus no tuvākām un tālākām ārvalstīm, šogad kopumā tika iesūtītas 500 tūrisma īsfilmas no 46 valstīm.

Festivāla mērķauditorija ir gan ikviens interesents, kas vēlas gūt vizuālu informāciju par interesantiem tūrisma galamērķiem Latvijā un ārvalstīs, gan arī tūrisma nozares speciālisti.

Festivālu ar savām filmām papildinājusi arī Starptautiskā tūrisma filmu festivāla komiteja (CIFFT), iesniedzot īsfilmas, kas ar labiem panākumiem startējušas festivālos citviet pasaulē.

No plašā pieteiktā īsfilmu klāsta oficiālajai vērtēšanai tika atlasītas 173 filmas. Starptautiskās žūrijas vērtēšanai šogad bija nodotas īsfilmas no tādām valstīm kā ASV, Kanāda, Austrālija, Irāna, Indija, gandrīz visām Eiropas valstīm un citām.

Starptautiska žūrija ir noskatījusies un izvērtējusi visas festivāla dalībnieces, nosakot labāko tūrisma filmu katrā no astoņām nominācijām: tūrisma galamērķis - pilsēta, reģions un valsts, tūrisma produkti, tūrisma pakalpojumi, eko tūrisms, piedzīvojumu tūrisms un Latvijas tūrisma produkts.

Visas nominētās filmas tiks demonstrētas bezmaksas seansā 24. maijā plkst. 17.00 kinoteātra "Splendid Palace" (Elizabetes ielā 61) Mazajā zālē. Ikviens interesents laipni aicināts!

Vairāk informācijas meklējiet festivāla mājaslapā: www.tourfilmriga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.57725191sec.