Rīgā norisināsies ekstrēmo sporta veidu piekritēju «Nakts brauciens»

Sākusies reģistrācija "Nakts braucienam", kas notiks 2019. gada 14. septembrī, sākums plkst. 23.00.

Šogad "Nakts brauciens" notiks Krasta ielā, starts un finišs būs pie tirdzniecības centra "Mols". Trase būs 4 kilometrus gara, tā būs iekārtota Krasta ielā starp Dienvidu tiltu un Salu tiltu. Dalībnieki varēs veikt vienu vai vairākus apļus, un trase būs atvērta dalībniekiem līdz 15. septembra plkst. 1.00.

Pasākums tiek rīkots, lai sekmētu rīdzinieku un Rīgas viesu iesaistīšanos sporta aktivitātēs un popularizētu skrituļslidošanas, skeitborda un citu ekstrēmo sporta veidu kustību. "Nakts braucienu" atbalsta Rīgas pašvaldība, to organizē biedrība "Baltic Events" sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

"Nakts braucienā" drīkstēs piedalīties, izmantojot skrituļslidas, skrituļdēļus un skrejriteņus. Dalība ar elektriskajiem skrejriteņiem un elektriskajiem skrituļdēļiem būs aizliegta. Bērniem līdz 16 gadu vecumam pasākumā atļauts piedalīties tikai kopā ar vecākiem vai aizbildņiem.

Reģistrēties "Nakts braucienam" var līdz 14. septembra plkst. 10.00 interneta vietnē naktsbrauciens.lv

Reģistrācija ir bez maksas. Reģistrēties dalībai pasākumā būs iespējams arī 14. septembrī, no plkst. 17.00 līdz 22.00 TC "Mols" stāvlaukumā, kur atradīsies starta un finiša zona, kā arī notiks dažādas aktivitātes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44019604sec.