Rīgā sākas Baltijas grandiozākie skaistuma svētki – izstāde «Baltic Beauty 2019»

Jaunākie skaistumkopšanas produkti un pakalpojumi, frizieru, kosmetologu, vizāžistu, spa meistaru un nagu speciālistu konkursi un paraugdemonstrējumi, profesionāļu konsultācijas un aizraujoši šovi – to visu un vēl vairāk no 2019. gada 8. līdz 10. novembrim varēs baudīt gada krāšņākajā skaistuma industrijas pasākumā − izstādē "Baltic Beauty 2019" Ķīpsalā. Turklāt šogad izstāde svin 15 gadu jubileju!

"Civilizācijai 15 gadi ir neliels laika sprīdis, cilvēkam – vērā ņemams dzīves posms, izstādei – apstiprinājums vērtīgam, gaidāmam un jau iemīļotam pasākumam. Lepojos, ka "Baltic Beauty" ir ne tikai skaistumkopšanas izstāžu līderis Baltijā un Skandināvijā, bet arī uzticams padomdevējs – cilvēki tieši "Baltic Beauty" izvēlas kā vietu, kur izglītoties, konsultēties, uzzināt par estētisko procedūru jaunumiem un daudzveidību," norāda "Baltic Beauty" sadaļas "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" vadītāja Kristīne Čerņavska.

Pašus jaunākos un inovatīvākos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus jubilejas izstādes "Baltic Beauty" hallēs "Matu skaistuma pasaule" un "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" prezentēs vairāk nekā 355 uzņēmumi no 20 pasaules valstīm.

Hallē "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" varēs iepazīt plašo skaistumkopšanas klīniku pakalpojumu klāstu, aktuālākos produktus, pakalpojumus un dažādas aparāttehnoloģijas: no sejas kopšanas kosmētikas līdz permanentajam grimam, no skropstu un nagu pieaudzēšanas līdz jaunākajām aparātprocedūrām, no mutes higiēnas līdzekļiem līdz epilācijas un depilācijas krēmiem. Savukārt izstādes hallē "Matu skaistuma pasaule" varēs atrast ne vien matu kosmētiku, profesionālos instrumentus, aksesuārus un aprīkojumu frizētavu saloniem, bet arī konsultēties ar profesionāliem frizieriem un vērot virtuozus pasaules klases meistaru paraugdemonstrējumus.

"Matu skaistuma hallē būs plaša semināru programma, konferences frizieriem, atklātās skatuves, kur profesionālās matu kosmētikas zīmolu pārstāvji prezentēs savus  jaunumus. Atkal varēsim sajūsmināties par meistaru darbu! Būs īpašas atlaides un profesionāļu konsultācijas. Izstāde mums māca orientēties daudzveidīgajā produktu un pakalpojumu klāstā, izvēlēties kvalitatīvus produktus un gūt maksimālu labumu dinamiskā atmosfērā," norāda halles "Matu skaistuma pasaule" vadītāja Irina Jevsejeva.

Daudzpusīga un vērtīga pasākumu programma

"Baltic Beauty 2019" būs 7 vērtīgas konferences, 49 profesionālie konkursi, 30 meistarklases, 25 semināri un 49 profesionālie konkursi. Plašo konkursu programmu papildinās jauns konkurss "Artdeco Glam Make-up".

Starptautiskais frizieru festivāls

Izstādē notiks nozīmīgās profesionāļu sacensības XXV International Hairstyling Festival, kas šogad jau 25 reizi pulcēs frizierus un frizieru skolu audzēkņus no Latvijas un ārvalstīm. Frizieri sacentīsies un demonstrēs savu modes redzējumu, radot modernu koptēlu, neparastus matu griezumus un frizūras, izsmalcinātus matu sakārtojumus līgavām, fantāzijas frizūras, un pārsteigs ar neiedomājamiem tēliem.

Apburošs frizūru šovs

9. novembrī izstādē notiks "Ollin Professional" frizūru šovs "Mākslas darbs", kam iedvesma rasta krāšņos pasaules mākslas darbos. Frizūru šovu veido gleznas un audekli, iedvesmojošas mūzas savienojumā ar visaugstākā līmeņa friziermākslas tendencēm. Pasākumu vadīs TV seja Maija Silova. Pieteikšanās apmeklējumam, rakstot uz e-pastu: [email protected]

Konference par vitamīnu lietderību

Vai grūtniecei ir jālieto vitamīni? Kāda nozīme ir A un E vitamīna lietošanai? Un vai bez D vitamīna lietošanas ikdienā nevar iztikt? – uz šiem un vēl daudziem citiem aktuāliem jautājumiem par vitamīniem 9. novembrī izstādē diskutēs Latvijas Ārstu biedrības starpdisciplinārajā konferencē "Vitamīni – par un pret". Reģistrēšanās konferencei: www.arstubiedriba.lv

Suminās labākos kosmētiķus

Ir lieliski atrast cilvēku, kurš tev sniedz iespēju labāk izskatīties, labāk justies un pat harmonizē tavu iekšējo pasauli. Profesionāli skaistumkopšanas speciālisti prot radīt to lielisko sajūtu, ka par tevi kāds īpaši rūpējas. Un viens no šiem "burvjiem" ir kosmētiķis! Šī meistara meklējumos ļoti būtiska ir izpratne par skaistumkopšanas speciālistu profesionālo kompetenci, kosmētikas produktiem, kvalitatīvu un veselībai drošu kosmētisko pakalpojumu, tāpēc šogad "Baltic Beauty" 9. novembrī tiks godināti Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas rīkotās akcijas "Mans kosmētiķis" laureāti.

Konference par ēterisko eļļu dziedinošo spēku

10. novembrī izstādē notiks 3. reģionālā konference "Aroma Life", kurā lieliski lektori stāstīs par ēteriskajām eļļām, kuras var izmantot saldumu un kosmētikas gatavošanā, pirts rituāliem, mugurkaula veselības saglabāšanas noslēpumiem un pat kinezioloģiju – iespēju transformēt un atjaunot DNS atmiņu. "Skatīsim asinis zem mikroskopa, jo tieši tur glabājas lielākā daļa atbilžu par saslimšanām. Tajā skaitā arī par onkoloģiju. Mūsu enerģija vistiešākā veidā ir atkarīga no eritrocītu kvalitātes, bet imūnsistēma no leikocītu kvalitātes un daudzuma. Un ēteriskās eļļas ir viens no nedaudziem līdzekļiem, kas vistiešākā veidā ietekmē asins kvalitāti," stāsta "Aroma life Latvia" pārstāve Dzintra Čevere.

Reģistrēšanās:  https://tickets.paysera.com/en/event/konferencia-aroma-life-zdorove-krasota-izobilie

"Baltic Beauty 2019" atklāšanas ceremonija notiks 8. novembrī plkst. 12.00 hallē "Sejas un ķermeņa pasaule" (halle Nr. 2).

Detalizētu "Baltic Beauty 2019" pasākumu programmu skatiet: www.bt1.lv/bb

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, SIA "Pigmalions", "Aroma Life Institute".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36533999sec.