Rīga izvēlēta par pirmo «Women in Travel Summit» norises vietu Eiropā

Women in Travel Summit (WITS) Europe forums notiks Rīgā no 2019. gada 8. līdz 10. novembrim viesnīcā Radisson Blu Latvija, kurā tiksies ap 200 talantīgas ceļojumu mārketinga pārstāves no apmēram 20 pasaules valstīm. Līdz šim sešus gadus, konference tika rīkota Ziemeļamerikā un tagad pirmo reizi tā notiks arī Eiropā - Rīgā.

Women in Travel Summit ir ASV populārs tūrisma nozares forums sievietēm, kuras daudz ceļo un veido informatīvu saturu par ceļošanu.

"Šī samita galvenais mērķis ir vienā globālā kopienā pulcēt sievietes, kas veido saturu par ceļojumiem un ceļošanu", saka apvienības Wanderful dibinātāja un vadītāja Elizabete Santos (Elizabeth Santos). "Apvienībai ir vairāki darbības virzieni un viens no tiem ir WITS. Tas ir pagodinājums, ka tik daudz talantīgu un iedvesmojošu cilvēku sanāks kopā, jo īpaši tāpēc, ka tas ir mūsu pirmais forums Eiropā. Mūsu programmā paredzēto priekšlasījumu autori pārstāv visu pasauli - no Austrālijas līdz Saūda Arābijai, no Karību jūras reģiona valstīm līdz Dienvidu un Dienvidaustrumu Āzijai - un, protams, pašu Latviju", piebilst Elizabete.

Pasākums Rīgā tiek organizēts ciešā sadarbībā ar Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju (RTAB). Savukārt, lai blogeres un sociālo mediju satura veidotājas tuvāk iepazīstinātu ar Latvijas tūrisma objektiem gan Rīgā, gan ārpus tās, iepazīšanās tūres paralēli semināram organizēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

"Pirmo reizi konferences ideja tika apspriesta pāris gadus atpakaļ, un jau tad šķita, ka tā ir laba iespēja parādīt ne tikai to, ka Rīga ir piemērots galamērķis, kur organizēt konferences un seminārus, bet arī izmantot tās specifiku pilsētas mārketinga labā. Konferences laikā par Rīgu savos sociālo mediju kanālos informāciju vienlaicīgi izplatīs 200 blogeres, influenceres un sociālo mediju satura veidotājas, popularizējot ne vien pašu pasākumu, bet arī pilsētu, tās arhitektūru, apskates un izklaides vietas, kafejnīcas un restorānus", skaidro RTAB valdes priekšsēdētājs Guntars Grīnvalds.

"WITS ir laba izdevība uzrunāt citkārt grūtāk sasniedzamu auditoriju, kas bāzēta Amerikā un Eiropā, un iepazīstināt ar Latvijas tūrisma piedāvājumu - arī reģionos. Paralēli semināriem notiks iepazīšanās ekskursijas Siguldā, Cēsīs, Liepājā Kuldīgā, Rundālē un Mazmežotnē. Aicinām arī vietējās ceļojumu viedokļa līderes izmantot iespēju smelties citu pasaules līmeņa blogeru zināšanas un pieredzi un piedalīties pasākumā," saka Inese Šīrava, LIAA Tūrisma departamenta direktore.

Šo nedēļas nogali piepildīs dalīšanās ceļošanas pieredzē, informatīvi priekšlasījumi un mērķorientētas tīklošanas pasākumi.

Lai apskatītu visu programmu un meistardarbnīcu, paneļa diskusiju un prezentāciju sarakstu, dodieties uz šo saiti.

Par Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

Par Wanderful

Wanderful ir globāls dzīvesstila zīmols, kas smeļas spēku no sieviešu solidaritātes un kopienas un tādējādi palīdzot tām apceļot pasauli. Apvienībā ir apmēram 40 000 dalībnieču no visas pasaules. Wanderful saikni starp dalībniecēm uztur organizējot vietēja mēroga pasākumus 46 dažādās pilsētās, rīkojot grupu ceļojumus un tādus pasaules mēroga pasākumus kā Women in Travel Summit un Wanderfest.

Women in Travel Summit (WITS) ir augstākās raudzes pasākums talantīgākajām ceļojumu mārketinga dalībniecēm. Tajā pulcējas radošas uzņēmējas, influenceres, tūrisma organizāciju pārstāves un ceļojumu nozarē strādājošās, lai apspriestu nākotnes inovācijas, veidotu dinamisku sadarbību un raisītu pasaules mēroga pārmaiņas ceļojumu nozarē, vienlaikus atbalstot daudzveidīgo sieviešu kopienu un veicinot sieviešu emancipāciju. WITS rīkotājs ir zīmols Wanderful. Vairāk par WITS var uzzināt vietnē witsummit.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Novatours
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52201104sec.