Izstādē «Tech Industry 2019» iepazīsti pasaules jaunākās iekārtas

Jau šajā nedēļas nogalē - no 2019. gada 28. līdz 30. novembrim – izstādē "Tech Industry 2019" varēs iepazīt ne vien pasaules jaunākās iekārtas un risinājumus mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas un ražošanas materiālu nozarē, bet arī atklāt Latvijā radītos risinājumus. Apmeklē ekspozīciju "Magnetic Latvia" un Inovācijas stendu Ķīpsalā.

Gudrāki industriālie bezpilota lidaparāti

Latviešu uzņēmums "DronePlan" ir izveidojis vienu no pasaulē progresīvākajām autonomo lidojumu sistēmām – industriālo bezpilota lidaparātu programmu grūti sasniedzamu objektu apsekošanai un automatizēšanai. Tehnoloģija ļauj plānot, kā arī izpildīt lidojuma misijas un automātiski apkopot un analizēt lidojuma datus.

Nepārtraukta monitoringa ierīce industriālām iekārtām

Telemetrijas ierīci "Engine Reader" uzstāda industriālās iekārtās, un tā caur datu līnijām ir savienota ar procesora kontrolieri, kas darbības laikā nolasa aktuālos parametrus: atrašanās vietu, ģeneratora parametrus, dzinēja parametrus, datus par motora kļūdām, pārkaršanu, ģeopozīcijas maiņu, apkopes nepieciešamību u. c. Iegūtie dati tiek pārsūtīti uz serveri, kurā tiek apstrādāti un atspoguļoti platformas vadības un klienta interfeisā.

Tērauda sakausējuma aizstājējs

Nākotnes materiālu – termoplastu hibrīdkompozītu, kas aizstās tērauda sakausējumu un vienlaikus saglabās ražošanas ātruma priekšrocības, – prezentēs Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Materiālu un konstrukciju institūts. Institūta pētnieki strādā, lai pavediens būtu vairākkārt izturīgāks un stingāks par standarta 3D printera ABS pavedienu.

Viedais ielu apgaismojums

RTU Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūta pētnieki iepazīstinās ar jauniem viedo apgaismojumu sistēmu risinājumiem, kas spēj noteikt satiksmes dalībnieku klātbūtni, kustības virzienu un aptuveno ātrumu 120 m plašā darbības rādiusā un vienlaikus ir pielāgoti šaurai ielai. Ar izstrādāto adaptīvo algoritmu varēs dinamiski mainīt LED gaismekļa gaismas intensitātes robežas, kas ļaus vienlaikus ietaupīt elektroenerģiju un nodrošināt augstu apgaismošanas kvalitāti.

Sensoru sistēmas būvkonstrukciju uzraudzībai

Elektronikas un datorzinātnes institūts izstādē "Tech Industry" demonstrēs sensoru sistēmas tehnoloģiju būvkonstrukciju deformāciju monitoringam, kas ļauj nepārtraukti un attālināti monitorēt deformācijas un vibrācijas ēkām, tiltiem, tuneļiem un citām būvkonstrukcijām.

Lietu internets elektroenerģijas taupīšanai un datu apstrādei industriālajās siltumnīcās

Satiekot Rīgas Tehniskās universitātes Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūta zinātniekus, varēs uzzināt par izstrādātajiem intelektuālajiem vadības algoritmiem, kas siltumnīcu augu apgaismojuma sistēmām ļauj ietaupīt elektroenerģiju līdz pat 30 %. Tāpat interesenti varēs noskaidrot vajadzīgo par sensoru sistēmām un datu apstrādes platformām mazām un lielām industriālām siltumnīcām.

Datos balstīta sistēma efektīvākai ražošanai

"InPass" piedāvās ražošanas iekārtu efektivitātes mērīšanu, elektronisko darba laika uzskaites sistēmu, telpu klimata uzraudzību, kā arī drukas monitoringu. Latviešu radītie risinājumi palīdzēs uzņēmumiem uzlabot darba ražīgumu un pieņemt datos balstītus lēmumus jebkurā laikā no jebkuras vietas pasaulē.

No 28. līdz 30. novembrim "Tech Industry 2019" divās hallēs piedalīsies vairāk nekā 270 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Čehijas, Itālijas, Francijas, Austrijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas, Ungārijas, Ķīnas, Taivānas un citām valstīm. Izstādē būs arī Latvijas, Lietuvas, Itālijas un Baltkrievijas nacionālie kopstendi, kuros varēs iepazīties ar šo valstu ražotāju piedāvājumu. "Tech Industry" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Izstādes darbalaiks:

28.–29. novembris 10.00–18.00

30. novembris 10.00–17.00

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā internetā.

Sekojiet jaunumiem mājaslapā www.techindustry.lv un facebook.com/fairtechindustry/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50728202sec.