Vecrīgā notiks vērienīgais «Riga Street food» festivāls

2020. gada 18. janvarī Vecrīgā ceturto gadu notiks Live Rīga organizētais ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival. Sešpadsmit Rīgas restorānu šefpavāri izies no siltajām restorānu telpām, lai pagatavotu savu interpretāciju par Latvijas street food. Pasākums notiks no 12:00 līdz 20:00 Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā, sniedzoties līdz pat Līvu laukumam.

Šogad pavāru sagatavotos gastronomiskos piedzīvojumus uz ielām papildinās ielu mākslas performances. Pilsētas ritms iedvesmojis arī pasākuma noformējuma identitāti veidot ielu mākslas stilistikā. Ielu māksla jeb street art jau sen vairs nav tikai grafiti. Tā ir refleksija par pilsētā aktuālo.

Pasākumā piedalīsies restorāni Aqua Luna, Centrālais Gastro tirgus, Čarlstons, Entresol, Ferma, Garage, Hercogs, Kolonāde. Mūsu stāsti..., Koya, Osta, OZO restorāns, Stage 22, Steiku haoss, St. Petrus, Tinto, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā.

"Notikums tiks veidos kā ielu mākslas performance, atspoguļojot cilvēkus, kuri ik dienu veido pilsētas ritmu, tēlu un kopējo sajūtu. Riga Street Food Festival 2020 košās krāsas dos iespēju radīt un izbaudīt jaunus piedzīvojumus," uzsver RTAB valdes priekšsēdētājs Guntars Grīnvalds.

Riga Street Food Festival ir kļuvis par trakāko janvāra tradīciju, ko ik gadu apmeklē vairāki tūkstoši cilvēku. Tāpat šo notikumu novērtējuši gan pašmāju, gan starptautiskie konkursi, tostarp Best Event Awards World, kas 2018. gadā pasākumu atzina par trešo labāko publisko pasākumu pasaulē.

PAR RĪGAS TŪRISMA ATTĪSTĪBAS BIROJU (RTAB)

2009. gada 28. oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%. RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu "Labi rīdziniekam - labi tūristam."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4078989sec.