Izstāde «PetExpo 2020» pārsteigs ar kaķu šoviem, suņu dejām un grūminga sacensībām

Jau 2020. gada 21. un 22. martā Ķīpsalā notiks pavasara mīlīgākā dzīvnieku izstāde "PetExpo 2020", kur pulcēsies tūkstošiem četrkājaiņu. Iemīļoti suņi, populāri kaķi, lauku sētas iemītnieki, aizraujošas suņu dejas un atrakcijas visai ģimenei! Turklāt pirmo reizi izstādē būs kaķu grūminga sacensības!

Tūkstošiem paklausīgu suņu

Tik daudz un dažādu suņu kā "PetExpo 2020" vienviet nebūsi redzējis! Par labākā suņa titulu abās izstādes dienās cīnīsies vairāk nekā 3000 mīluļu. Būs gan populāras šķirnes, piemēram, franču buldogi, vācu aitusuņi, Jorkšīras terjeri un bīgli, gan suņi, ko ikdienā nemaz tik bieži sastapt nevar, tostarp miniatūrais Amerikas aitusuns, šikoku, Rietumgotu špics un citi.

Ja vēlies redzēt konkrētu suņu šķirni, iepazīsties ar ringu sarakstu izstādes mājaslapā: www.petexpo.lv. Taču, ja vēlies uzzināt vairāk par vācu bokseri, apmeklē izstādi 22. martā plkst. 11.00, kad demonstrāciju laukumā notiks paraugdemonstrējums "Atraktīvs, enerģisks, gudrs – iepazīsties, tas ir vācu bokseris".

Aizraujošas dejas!

Izstādes pirmajā dienā demonstrāciju laukumu ieņems muzikāli un atraktīvi mīluļi, jo norisināsies starptautiskas sacensības frīstailā jeb dejās ar suņiem! Saimnieki kopā ar saviem četrkājainajiem draugiem rādīs aizraujošus priekšnesumus, kuros žūrija vērtēs suņu paklausību. Mūzikas pavadībā sunim kopā ar saimnieku būs jāpārvietojas vienā taktī, kā arī kopā ar saimnieku jārada vienots priekšnesums ar dažādiem trikiem. Kā viņiem veiksies? Vērtē 21. martā izstādē "PetExpo 2020"!

Viss par un ap suņiem!

Vēlies kļūt par suņa saimnieku? Esi ieinteresēts uzzināt vairāk par dažādām šķirnēm un to īpašībām? Nāc uz "PetExpo 2020", kur informāciju un atbildes uz interesējošajiem jautājumiem par dažādiem mīluļiem sniegs 17 kinoloģisko klubu pārstāvji. Varēs plaši uzzināt gan par aitusuņiem un ganusuņiem, pekiniešiem un japāņu hiniem, retrīveriem, sanbernāriem, spanieliem, kurtiem un daudzām citām suņu šķirnēm. Izstādē dzīvnieku tirdzniecība nav atļauta, taču sarunās ar audzētājiem varēsi uzzināt daudz ko jaunu un, iespējams, aizrunāt savu četrkājaino draugu.

Mīļi peļu junkuriņi

Ar īsu un garu spalvu, lieli un mazi, populāri un reti – Ķīpsalā pulcēsies vismaz 450 dižciltīgu šķirņu kaķi! Ikviens varēs apskatīt dažādus mīluļus un aprunāties ar saimniekiem, kuri pastāstīs par katra kaķa raksturu un šķirnes īpašībām. Četrkājainos izstādes dalībniekus vērtēs profesionāli tiesneši, savukārt vairākos ringos sacentīsies kaķēni, pieaugušie dzīvnieki, kastrētie un sterilizētie kaķi.

Dižciltīgu kaķu šovi

"PetExpo 2020" pirmajā dienā īpaši interesanti solās būt kaķu šķirņu šovi! Sprogaina spalva, garas kājas, lielas ausis un slaids ķermenis – tas raksturo Kornvolas reksu! Šo kaķu šovā varēsi novērtēt mīluļus, kuri selekcionēti 20. gadsimta vidū Kornvolā, Lielbritānijā. Savukārt Britānijas īsspalvaino kaķu šovā, iespējams, saskatīsi līdzības ar rakstnieka Luisa Kerola grāmatas "Alises piedzīvojumi Brīnumzemē" varoni, jo tieši ar Češīras kaķi tiek salīdzināti šīs šķirnes pārstāvji! Skaistie, mierīgie un pat nedaudz slinkie kaķi apmeklētājus šovā priecēs izstādes otrajā dienā, 22. martā.

Jaunums – grūminga sacensības!

Pirmo reizi "PetExpo 2020" norisināsies kaķu grūminga sacensības, kurās eksperti vērtēs mīluļu sagatavošanu izstādei. Šie kaķi noteikti izcelsies uz citu fona ar savu grāciju! Sapucēta spalva, tīras acis un ausis, apgriezti nagi – arī kaķiem pirms sacensībām ir jāveic skaistuma procedūras, lai izceltu katras šķirnes unikalitāti! Kā dalībniekiem veiksies – to noskaidro svētdien!

Būs arī citi zvēri!

Divās dienās 21. un 22. martā Ķīpsalā ikviens varēs sastapt ne tikai simtiem kaķu un suņu, bet arī desmitiem citu zvēriņu! Lieli un mazi apmeklētāji varēs sajusties kā īstenā lauku sētā un iepazīt gan tik iemīļotos trusīšus, gan kazlēnus un jēriņus, gan arī nūtrijas, sivēnus un pat mīlīgu telīti!

Viss nepieciešamais mīlulim!

Izstādē "PetExpo 2020" būs arī plašs zooindustrijas preču un pakalpojumu klāsts mīluļa veselībai, skaistumam un labsajūtai! Ikviens par pievilcīgām cenām varēs iegādāties visu nepieciešamo savam četrkājainajam draugam – piemērotāko barību, interesantākās rotaļlietas, ērtāko gultiņu, nepieciešamos aksesuārus – pavadas, kaklasiksnas, drēbītes un daudz ko citu.

Spēles un atrakcijas visai ģimenei!

Kad kaķi samīļoti, suņi apbrīnoti un pārējie zvēriņi iepazīti, laiks kārtīgi izpriecāties! Turklāt būs padomāts gan par izklaidēm tieši mazākajiem apmeklētājiem, gan visai ģimenei kopā! Bērni varēs bez papildu maksas izlēkāties "LGK" piepūšamajās atrakcijās, bet visa ģimene kopā – spēlēt aizraujošās "Brain Games" un "Avārijas brigādes" spēles. Pavadi ģimeniskas brīvdienas Ķīpsalā jau 21. un 22. martā!

Izstādi "PetExpo" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju "Felimurs". Suņu izstāžu sponsors – "EUKANUBA", kaķu izstāžu sponsors – "ROYAL CANIN". "PetExpo" lieldraugs – "DinoZoo".

Seko jaunumiem "Facebook": facebook.com/petexpo.lv

Norises vieta un laiks:

21. un 22. martā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

Ņem vērā!

Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas! Biļetes var iegādāties internetā: www.bt1.lv/petexpo/buytickets.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36609197sec.