Nakts brauciens atgriežas Rīgas naksnīgajās ielās

Jau pavisam drīz, 2020. gada 12. septembrī, galvaspilsētā tiks piedzīvots ikgadējais nakts brauciens, kas četru kilometru garajā Krasta ielas trasē aicinās ikvienu, kurš gatavs baudīt kopīgu sportošanas prieku uz skrituļslidām, skrituļdēļa vai skrejriteņa.

Tāpat kā pagājušajā rudenī, pasākuma centrs atradīsies pie T/C Mols. Šeit no pulksten 23:00 tiks atvērta trase un katrs pēc vēlēšanās varēs uzsākt braucienu un izbraukt vienu, vairākus apļus vai ripot līdz pat trases slēgšanai - pulksten 01:00. Drošības apsvērumu dēļ, kopējs starts netiks dots, tāpēc visi, kas vēlas piedalīties Krasta ielas Nakts braucienā, var ierasties un uzsākt braucienu sev ērtā laikā.

Iepriekšēja reģistrēšanās pasākumam nav nepieciešama ne līdz 12. septembrim, ne arī pasākuma norises dienā uz vietas.

Tie, kuriem būs nepieciešams inventārs, to varēs iznomāt no pulksten 22:00. Nomā būs pieejamas skrituļslidas un skrejriteņi.

Par enerģisku atmosfēru pasākuma centrā, kā arī vairākos posmos trasē, gādās dīdžeji, tāpēc pozitīvu emociju virpulis 12. septembra vakarā ir garantēts ikvienam, kurš būs izvēlējies Krasta ielas nakts braucienu par savu galamērķi. Braucienu noslēdzot dalībnieki tiks sasildīti ar tēju un labu atmosfēru pasākuma centrā. Tāpat šeit atradīsies foto siena, kur dalībnieki varēs iemūžināt savus vislabākos mirkļus.

Lai nodrošinātu Nakts brauciena dalībniekiem ērtāku sportošanu, pie T/C Mols atradīsies mantu glabātuve, kura darbosies līdz pat pasākuma beigām - pulksten 01:00.

Saistībā ar Ministru Kabineta noteikumiem par izmaiņām publisku pasākumu organizēšanā, arī Nakts braucienā tie tiks ievēroti - dalībnieku skaits nepārsniegs 3000 cilvēku un tiks kontrolēts pie ieejas. Tāpat pasākuma organizatori aicina dalībniekus izvērtēt veselības stāvokli un, sliktas pašsajūtas gadījumā, Nakts braucienu neapmeklēt.

Pasākumu organizē biedrība Baltic Events ar Rīgas domes atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64754891sec.