Dabas muzejs: Kas manā sēņu grozā?

Dabas muzejā notiks izzinošs pasākums ģimenēm ar bērniem 

Septembra ģimenes diena notiks sestdien, 26. septembrī, un veltīta sēņu tēmai – mazie dabas pētnieki aplūkos ekspozīciju „Latvijas augi un sēnes” un kopā ar muzeja speciālistiem un vecākiem pildīs uzdevumu grāmatiņu. 

Ģimenes dienas ir viens no gaidītākajiem pasākumiem Dabas muzejā. Tās notiek mēneša pēdējā sestdienā un ir interesantas bērniem no 5 līdz 12 gadu vecumam. 

Kā ierasts, septembrī muzeja dabas pazinēji aicinās mazos pētniekus pievērsties meža rudens veltēm – sēnēm. Pasākumā aplūkosim sēņu uzbūvi, noskaidrosim, kuras sēnes droši var likt groziņā un kuras labāk atstāt mežā. Izrādās sēnes garšo ne tikai cilvēkiem, bet arī zvēriem, kukaiņiem un citiem radījumiem, ģimenes dienā noskaidrosim kuriem. Būs iespēja apskatīt arī īstas sēnes.

Organizatori aicina pievērst uzmanību pasākuma norises kārtībai un plānot apmeklējumu savlaicīgi. Dalība tikai ar pieteikšanos līdz 25. septembrim, zvanot pa tālruni 67356051 darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.30. Pasākuma ilgums 45 minūtes un norises laiki plkst. 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 un 15.00. Dalībnieku skaits katrā grupā ierobežots – 20 personas. 

Maksa par pasākumu – muzeja ieejas biļete + nodarbības biļete – 2,00 € ģimenei. Visas sezonas garumā, no septembra līdz maijam, kārtējā pasākumā uzrādot kādu no sezonas ģimenes dienas grāmatiņām, jāiegādājas tikai muzeja ieejas biļetes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42778301sec.