Sākas starta numuru izņemšana Rimi Rīgas maratona Bērnu dienai

Rimi Rīgas maratona nedēļas nogali 10. oktobrī pie Brīvības pieminekļa atklās Bērnu diena, ļaujot kustību prieku piedzīvot pašiem mazākajiem pasākuma dalībniekiem un ģimenēm – Happy mazuļiem trasītē, 200 un 400 m trasītēs un 4,2 km garajā Ģimeņu skrējienā. No šodienas Bērnu dienas starta numurus mazajās 200 un 400m distancēs iespējams izņemt t/c Alfa, t/c Spice un Pulkveža Brieža ielas Rimi veikalu informācijas centrā. Organizatori aicina vecākus pievērst uzmanību starta intervālam uz numura, jo ierašanās norādītajā laikā šogad ir obligāts nosacījums. Rimi Rīgas maratona Bērnu dienu noslēgs 4,2 km garais Ģimeņu skrējiens ar startu plkst. 15.00 pie Brīvības pieminekļa. Reģistrēties Bērnu dienai vēl var trīs dienas līdz 30.septembrim Rimi Rīgas maratona mājaslapā.

"Esam apņēmības pilni noorganizēt drošu Bērnu dienu, maksimāli ierobežojot Covid-19 riskus un ievērojot SPKC ieteiktos  drošības pasākumus. Tieši tāpēc mazajās distancēs esam uz starta numuriem norādījuši precīzu laika intervālu, kurā bērnam ar vecākiem jādodas trasē. Un tā ir obligāta prasība – doties trasē norādītajā laikā –, lai mēs varētu minimizēt pulcēšanās riskus. Esam atcēluši visas ārpus trašu aktivitātes un izklaides, kas veicina drūzmēšanos un kopā būšanu,” maratona direktors Aigars Nords stāsta par Covid-19 risku ierobežošanu.

No šodienas, 28. septembra līdz 10. oktobrim Bērnu dienas starta numurus iespējams izņemt t/c Alfa, t/c Spice un Pulkveža Brieža ielas 33a Rimi veikalu informācijas centrā. Savukārt Ģimeņu skrējiena starta numuri būs aprīkoti ar īpašu laiku mērīšanas čipu, tādēļ tie tāpat kā maratona dienas numurus tiks piegādāti ar maratona oficiālā kurjerpasta DPD starpniecību. Ģimeņu skrējiena dalībnieki savus numurus varēs saņemt izvēlētajā DPD Pickup punktā – vēlamo DPD Pickup punktu, aizpildot anketu, Ģimeņu skrējiena dalībniekiem iespējams norādīt līdz 30. septembrim (sīkāka info mājaslapā).

Mazās trasītes – Happy mazuļiem, 200 m un 400 m – 10.oktobrī darbosies no plkst. 10.00-14.00 ar starta principu: kā nāc, tā dodies trasē. Happy Mazuļiem trasīte būs izvietota Brīvības pieminekļa laukumā, savukārt 200 m trasīte būs no Brīvības pieminekļa pa labi ar finišu pie Latvijas Nacionālā operas, kamēr 400 m trase pieminekļa otrajā pusē – ar finišu Bastejkalna pakājē. Visi mazo distanču dalībnieki finišā saņems piemiņas medaļu un Cido suliņu, mazākie dalībnieki tiks vēl pie dāvanu maisiņa no bērnu higiēnas preču zīmola Happy. Happy arī nodrošinās jaunajām māmiņām un tētiem mazuļu pārtīšanas zonu netālu no Happy mazuļiem trasītes.

Bērnu dienu noslēgs 4,2 km garais Ģimeņu skrējiens ar startu pie Brīvības pieminekļa plkst. 15.00. Bērnu dienas Ģimeņu skrējienā tiks veikta laika kontrole un pēc skrējiena visiem dalībniekiem būs pieejamas finišētāju medaļas un Mangaļi minerālūdens, kā arī diploms ar rezultātu maratona mājaslapā.

Reģistrēties Bērnu dienai iespējams vēl trīs dienas līdz 30. septembrim. Dalība Bērnu dienas 200 m, 400 m un Happy mazuļiem trasītēs ir bez maksas, savukārt dalības maksa Ģimeņu skrējienā ir 5 EUR par vienu skrējēju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36172509sec.