Skolēnu rudens brīvlaikā uz Rīgas Motormuzeju

Skolēnu rudens brīvlaikā, no 2020. gada 19. oktobra līdz 25. oktobrim, Rīgas Motormuzejs aicina apmeklēt tā pastāvīgo ekspozīciju ar vairāk nekā 100 vēsturiskajiem spēkratiem un izstādi “Garāža”. Brīvlaika nedēļas piedāvājums – iegādājoties kādu no ģimenes biļešu komplektiem, bez maksas saņemsiet interaktīvās muzeja spēles “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” kodu.

Interaktīvā spēle “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir jautrs veids kā papildināt Rīgas Motormuzeja apmeklējumu. Dažādie spēles uzdevumi ļaus paraudzīties uz automobiļiem un autobūvi nedaudz citādāk, atklājot interesantus faktus un nianses par it kā zināmām lietām. “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir lieliska spēle ģimenei, jo iespējams izvēlēties vienu no divām dažāda sarežģītības līmeņa spēlēm, turklāt abās spēlēs uzdevumi ir dažādas grūtības – no pavisam viegliem līdz tādiem, kur noderēs gan trenēta vērotāja acs, gan sava tiesa iztēles.

Lai dotos ceļojumā muzeja un autobūves vēsturē ir vajadzīgs viedtālrunis ar interneta pieslēgumu. Sekojot pamācībai, ko saņemsiet kopā ar spēles kodu muzeja kasē, piekļūsiet spēlei un ģimenes mazais ceļojums varēs sākties!

Rīgas Motormuzejs atvērts apmeklētājiem katru dienu, no plkst. 10:00 līdz 18:00. Joprojām apmeklētājus aicinām rūpēties par sev un apkārtējiem drošu viesošanos muzejā. Ērtībai muzejā izvietoti spilgti dzelteni vienota dizaina un informācijas materiāli, kas veidoti saskaņā ar valstī noteiktajām sanitārā protokola prasībām, pieejami dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas un citi aizsardzības līdzekļi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Motormuzejs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43710899sec.