Vērienīgais «Origo» paplašināšanas projekts tuvojas noslēgumam

Viens no vērienīgākajiem investīciju projektiem – t/c Origo paplašinātā ēka un biznesa centrs Origo One – tuvojas noslēgumam. Sākot ar 4.novembri, apmeklētājiem durvis vērusi rekonstruētā t/c Origo ēka ar jaunu ieeju no Stacijas laukuma. Projekts ļāvis tirdzniecības centra platību palielināt vairāk nekā uz pusi. Iespaidīgā projekta kopējās investīcijas sasniedz aptuveni 75 miljonus eiro. T/c Origo rekonstrukcijas darbus plānots pabeigt 2020. gada beigās.

Rekonstruētās ēkas pirmajā stāvā, savā pastāvīgajā atrašanās vietā, darbu uzsācis Info centrs. Tirdzniecības vietas un ēdināšanas uzņēmumi savu darbību uzsāks pakāpeniski. Rekonstruētajā ēkā atradīsies dažādi veikali un pakalpojumu sniedzēji. Līdz ar to tirdzniecības centrā papildus jau esošajiem nomniekiem – vienīgajam pilsētas centrā Rimi Hyper, kā arī Sportland, Reserved, Monton, Lindex, Skechers, Sinsay, RD Electronics, Evelatus, Bite, LMT, Douglas, Kunst&Hobi, Gabi, IQOS u.c. –  pievienojušies arī jauni zīmolu veikali un pakalpojumi, tostarp Dino Zoo, Fielmann, Washbox, The Body Shop, Euronics, Stenders, Gym!, kam drīzumā pievienosies arī Toys Planet, Vapiano, Mohito, KFC un citi.

 “Tā kā t/c Origo paplašināšanās notiek izaicinošā laikā, par prioritāti esam izvirzījuši apmeklētāju un darbinieku drošību. Tirdzniecības centrā radīti apstākļi, kas ikvienam ļauj ievērot valstī noteiktās prasības veselības aizsardzībai, un mēs aicinām sabiedrību tos ievērot - sargāt ne tikai sevi, bet arī citus, tostarp pārdevējus un garāmgājējus. Līdz ar rekonstruētās ēkas atvēršanu vērienīgais investīciju projekts tuvojas noslēgumam, un pavisam drīz tirdzniecības centrs apmeklētāju acīm pavērsies jaunā veidolā, sniedzot vēl kvalitatīvāku iepirkšanās pieredzi,” stāsta Linstow Center Management tirdzniecības centru komercdirektore Evija Majevska.

Līdz ar t/c Origo rekonstruētās ēkas jaunās  ieejas no Stacijas laukuma Satekles ielas pusē atvēršanu, tiks nodrošināta pilnvērtīga plūsma starp jaunās ēkas un rekonstruētās ēkas pirmo un otro stāvu. Vizuāli t/c Origo jaunais interjera koncepts aicina baudīt iepirkšanos mierīgā, nesteidzīgā  un mājīgā gaisotnē.

Neraugoties uz tirdzniecības vietu skaita pieaugumu, Covid-19 izplatības ierobežošanai t/c Origo turpina stingri ievērot visus epidomoloģiskās drošības pasākumus, lai veicinātu cilvēku fizisko distancēšanos. Pastiprināta uzmanība tiek veltīta sanitāro un higiēnas prasību ievērošanai, dažādos veidos aicinot ikvienu būt atbildīgiem, sargāt sevi un citus, kā arī neaizmirst par sejas masku lietošanu visu tirdzniecības centra apmeklējuma laiku.

Jau ziņots, ka vērienīgā projekta realizācijas ietvaros apmeklētāju ērtībām paplašināta pazemes autostāvvieta, nodrošinot vietu līdz 130 automašīnām, tostarp elektromobiļiem, kā arī izvietota ietilpīga, droša un viegli sasniedzama velonovietne 72 velosipēdiem (papildus pieejami velostatīvi 50 divriteņiem publiskajā ārtelpā), kā arī bezmaksas pašapkalpošanās velosipēdu remonta stacijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69161296sec.