Rīgā notiks vērienīgākais Latvijas modes dizaineru šovs Riga Fashion Mood

No 17.03. - 19.03.2011 Rīgā norisināsies modes festivāls Riga Fashion Mood, kuru organizē Latvijas Modes palāta sadarbībā ar i/c Sky and More. Pasākums pārsteigs ar savu vērienīgumu - dzīvā orķestra pavadījumu, pret-a-porter kolekcijām, kā arī modes mākslinieku sastāvu. Dalību Riga Fashion Mood ir apstiprinājuši visi vadošie un jaunie Latvijas modes mākslinieki: Baiba Ripa, Anna Led, Dāvids, Keita u.c.

Riga Fashion Mood projekts ir uzsākts ar mērķi veicināt Latvijas modes industriju, attīstot modes kā biznesa nišas perspektīvu. Ieinteresējot starptautiskos tirgotājus un pasaules menedžmenta pārstāvjus, sniedzot vietējiem dizaineriem taustāmu iespēju attīstīt modes preču eksportu.

«Latvijas modes dizaineri ir ļoti talantīgi un konkurētspējīgi pasaules modes arēnā. Tomēr, šobrīd Latvijā ir absurda situācija, jo dizaineriem ir jānodarbojas ne tikai ar kolekcijas radīšanu, bet arī jādomā, kur un kā to prezentēt, kā radīt skati, kur ņemt līdzekļus un vēl miljons organizatorisku jautājumu, kas nepieciešami kolekcijas prezentācijai. Savukārt pēc skates ir jādomā, kur un kā realizēt kolekciju. Tomēr dizaineriem nav ar to jānodarbojas. Dizaineriem ir jārada interesantas un spējīgas kolekcijas, nevis jābūt papildus arī režisoram, biznesmenim un grāmatvedim. Tāpēc atbalstām šo modes projektu, kur ikviens modes dizaineris varēs uzrunāt modes pircējus, investorus un nākotnes biznesa partnerus.», situāciju raksturo Sky&More vadītājs Rihards Rubenis.

Šobrīd dalību Riga Fashion Mood pasākumam ir apstiprinājuši visi vadošie Latvijas modes mākslinieki, kā arī starptautiskie modes iepircēji, investori, dažādu modes zīmolu menedžmenta pārstāvji, atzīstot, ka Latvijas modes potenciāls ir milzīgs un līdz šim nav ticis atbilstoši novērtēts.

«Sky&More rūp Latvijas modes attīstība, jo tā ir ne vien platforma Latvijas iziešanai pasaulē ar modes prečueksportu, bet arī viennozīmīgi var kļūt parbūtisku pienesumu iekšējam tirgum, kurā patērētāji, dodot priekšroku vietējo zīmolu iegādei, mazinātu naudasaizplūšanu noLatvijas.», atzīmē Rihards Rubenis.

Kā atzīst Sky&More mārketinga vadītāja Karīna Jermušs, Riga Fashion Mood ietvaros ir paredzēti vairāki Latvijā vēl nebijuši šova elementi, jo īpaši pēdējā Sky&More skatē.

Riga Fashion Mood & More nosaukums jau liecina, ka tas būs, kas vairāk par modi. Tas būs koncertšovs, kas pārsteigs visus, kam būs iespēja redzēt noslēgumu! Detaļas neatklāsim, lai saglabātos pārsteiguma moments, bet tas noteikti neatstās vienaldzīgu pat visprasīgāko skatītāju!» stāsta Sky&More mārketinga vadītāja Karīna Jermušs.

Vienlaicīgi ar Riga Fashion Mood, iepirkšanās centra Sky&More 2. stāvā 17. martā tiks atvērts šobrīd Latvijā otrais Latvijas dizaineru apģērbu un darinājumu veikals Taste Latvia. Šis ir vēl viens veikums, lai vietējo dizaineru darbi kļūtu visiem pieejamāki.

Šobrīd i/c Sky&More ir plaši pārstāvēti pasaules slavenākie zīmoli Dolce&Gabbana, Just Cavalli, Alexander McQueen, Trussardi, See by Chloe, kuriem pievienosies arī Latvijas labāko dizaineru darbi Cherry Blossom, Cinnamon, Hypnosis, Narciss, Mammu, QooQoo, Anna Led, Aleksandrs Pavlovs, Keita un citi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


1st-studio.com
,


Estravel Latvia
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71648598sec.