Dizainere prezentēs inovatīvu risinājumu telpām: take away interiors

15.03.2011 tirdzniecības centra Spice Home 2. stāvā pl. 18:30 atklās interjera dizaineres Annas Buteles zīmola annvil.lv izstādi, kurā tiks prezentēts jauns un inovatīvs interjera risinājums telpām – portatīvās sienas jeb take away interiors.

Šī būs interjera dizaineres Annas Buteles pirmā personālizstāde, kurā viņa iepazīstinās ar zīmolu annvil.lv un jauno portatīvo sienu (take away interiors jeb interjers līdzņemšanai) konceptu. Izstādē tiks prezentēti trīs gatavi sienas paneļi – viesistabai, guļamistabai un priekšnamam. Portatīvā siena ietver gatavas mēbeles, plauktu sistēmu, norādītu vietu gleznai, televizoram, grāmatām u. c. praktiskus risinājumus.

Interjera dizainere Anna Butele: «Portatīvā siena ir radošs un ērts risinājums. Tā ir oriģināla iespēja, kā ar vienu objektu radīt telpā vesela un pabeigta interjera sajūtu. Šī siena noderēs gan privātmājām, gan atsvaidzinās īrēta dzīvokļa interjeru, turklāt tā ir mobila un ērti pārvietojama!»

 Izstādes atklāšanas pasākuma viesi varēs klātienē apskatīt Annas Buteles radītos dizaina risinājumus, vērot mizanscēnas Karaliskā improvizācijas teātra izpildījumā, baudīt vīnu, uzkodas un radošā gaisotnē aprunāties par dizainu un dzīvi. Lūgto viesu vidū ir spilgtas mākslas un kultūras personības – mākslinieki, mūziķi un dizaineri: Gustavs Butelis, Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Dana Podkalne, Aija un Dāvis Auškāpi, Aivars Čivželis, Mārtiņš Mielavs, Jānis Skutelis, Zane Tetere u. c.

Ikviens interesents ar dizaineres radītajām portatīvajām sienām varēs iepazīties laikā no 16. marta līdz aprīļa vidum t/c Spice Home 2. stāvā (pie atpūtas telpas Home Lounge). Izstādē redzamos jaunos interjera risinājumus apmeklētājiem būs iespēja iegādāties, kā arī pasūtīt individuāli pie dizaineres Annas Buteles.

Pērnā gada nogalē interjera dizainere Annu Butele Spice Home 2. stāvā izveidoja interjeru atpūtas stūrītim Home Lounge, tagad centra apmeklētāji šajā vietā radošā gaisotnē var uz mirkli atvilkt elpu, palasīt jaunākos interjera un arhitektūras izdevumus, ļauties radošām pārdomām un ieturēt vieglu maltīti – baudīt spāņu vīnu un delikateses. Annas Buteles pazīstamāko darbu vidū ir arī dizaina projekti Prāta Vētras veikaliņam Skapis, bērnu krīzes centram Dardedze un veikalam Alan Deko Stokholmā. Tāpat Anna radījusi interjeru un ienesusi jaunu elpu privātmājās, dzīvokļos, kā arī darbavietās – birojos un ierakstu studijās. Sīkāku informāciju par Annu Buteli un viņas realizētajiem projektiem varat iegūt, apmeklējot mājaslapu www.annvil.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Novatours
,


Estravel Latvia
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6810832sec.